Minecon 2012 dödar mig.

Den 2012-11-25, kl 13:09:21
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Minecraftnördar från hela världen har samlats i Disneyland i Paris denna helgen för att träffa spelets hjältar, skapare, fantaster och följare. Anledningen varför jag inte är där är för att DET ÄR I PARIS och jag är ingen miljonär så jag kan inte flyga till Paris när jag vill...
 
Jag har fått nöja mig med att följa livestreamen här hemma som alla andra losers: http://minecraft.net/
Ibland är det paneler (nyss var det en panel om redstone) och ibland är det videos från youtube. Just nu så ska Master Builders berätta om deras stuff! Allt är otroligt intressant om du gillar Minecraft eller bara gillar att lära dig om spelcommunities i allmänhet så ska du hålla dig till denna hemsidan hela dagen :D
 
Så om ni ursäktar mig ska jag nu gå och uttrycka mitt missnöje med mina fellow Minecraftvänner på Vixencraft om att Minecraft är ett spel skapat i Sverige, av en svensk kille som heter Markus Persson och Mojangs huvudkontor ligger i Stockholm, men MINECON HAR ALDRIG HÅLLTS I NORDEN!? Okej, lugna ner mig...
 

Hur man dömer böcker efter deras omslag

Den 2012-11-24, kl 21:38:03
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Folk säger väldigt oftast: "man ska inte döma boken efter omslaget". Men jag tycker det är helt fel! När du ser en bok så är det framsidan som avgör om du vill läsa boken (eller läsa vad den handlar om). Så nu tänker jag döma böcker som jag inte läst efter deras omslag!
 
1. The Casual Vacancy av J.K Rowling
 
 
Efter Rowling har skrivit denna boken så kan jag bara tänka att den handlar om magi och den kommer vara fantastisk. Fast man ser på det att det inte är en barnbok så jag är redan förvirrad. Vad är det där svarta? Varför är "The" inne i C:et? Är det en del av boken, som ett sorts internskämt som jag inte förstår? Varför var inte jag bjuden? Okej, men den är snygg så den ser bra ut i min bokhylla!
 
2. Fahrenheit 451 av Ray Bradbury
 
 
Jag gäspar stort. Detta är lika lockade som hår i mat och blöta underkläder. Jag menar, kom igen. Den gråa färgen är grotesk. Det enda spännande med detta är det brända pappret och det ser ut som en man med en jättenäsa. Men det är en klassiker och ser bokhylla ut i min snygghet!
 
3. Katt bland duvor av Agatha Christie
 
 
Detta är...intressant. Den har en indie-/hipsterkänsla. Detta är en bok som en person som vill bevisa något skulle läsa. Typ "jag är en intellektuell människa för jag läser deckare av Agatha Cristie, men jag har en speciell personlighet och jag försöker innerligt visa upp det". Väldigt överlägset. Bara djupa människor förstår. Försvinn ur min åsyn, bonde. Och eftersom jag är en sådan person har jag den... Min snygg passar i bokhyllan!
 
4. The Children of the Skyav Vernor Vinge
 
 
Åh-hå! Något spännande, roligt, blått, gammal, nytt, lånat osvosv! Sånt här gillar jag! Att man kan ta en riktigt bra boktitel, sätta in den på ett riktigt coolt omslag och sedan inse man att just detta awesome omslag är framsidan på en jättejobbig bok. Jag läste första kapitlet sedan var jag tvungen att ta en paus. Men det är en bokhylla så den ser bra ut!
 
5. Biochock: Raptureav John Shirley
 
 
Jag har inte spelat spelet Biochock, men framsidan ser ut att förklara ganska mycket. Hela boken utspelar sig på ett posh cocktailparty från 60-talet. Steampunk är en påverkande faktor och allt cirkulerar runt mannen i fancy suit till höger. Fråga inte hur jag vet. Jag bara gör det. Men den ser bokhylla ut så den är snygg!
 
6. Bibeln av Gud
 
 
Detta är en sagobo...Sluta. DONT EVEN GO THERE. Men snygg är en bokhylla...nej, jag vill inte.
 
Lärdom: Att döma böcker efter deras omslag är en dålig idé eftersom man inser hur utseendefixerad man egentligen är. Men man lär sig hur man får sin bokhylla att se snygg ut!
 
(detta var det töntigaste inlägg jag någonsin skrivit.)

Hyllning till Alex Clare

Den 2012-11-23, kl 20:07:31
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Jag är inte bra på musik. Jag är troligtvis motsatsen till det som ordet "musik" står för. Om du slår upp "okunnig på ljud" i en ordbok är det en stor bild av mitt ansikte som täcker halva sidan. I think i made my point. Trots att jag inte vet mycket om musik, vet jag när ska uppskatta en riktigt bra artist. Alex röst är förtrollande och det är något med honom som jag har fastnat vid. Så idag hyllar jag Alex Clare och hans magiska röst!
 
 
Nu ska jag kolla på Prince of Persia och se om den lever upp till mina förväntningar! :D

feels like I am just too close to love you

Den 2012-11-23, kl 17:40:21
Filed in Musik | Kommentarer: 0

Klockan är bara elva och min dag suger redan som fan.

Den 2012-11-22, kl 11:15:54
Filed in Sissela | Kommentarer: 2

Idag är en riktigt surjävlaförfandag. Jag var tvungen att hoppa över min sovmorgon för att göra klart ett filmprojekt. När jag kom till skolan var Filmredigeringsrummet låst och eftersom skolan redan börjat kunde jag inte hitta någon att låsa upp åt mig. Jag var tvungen att sitta utanför rummet i en hel fucking timme innan en lärare anlände och jag kunde börja redigera filmen.

 

Jag behövde "renda" den och det tar alltid 100 år att göra. Efter en halvtimme var den färdig och jag trodde att jag äntligen var färdig. NEJ, FEL. Jag hade inte involverat hela arbetsytan i laddningen och de sista 30 sekunderna var helt bortklippt....

 

Arg som fan gick jag till engelskan och eftersom jag var 20 minuter försenad hade jag bara en kvarts lektion. Jag behövde inte ens ta av mig jackan i klassrummet, så sen var jag. Efter engelskan gick jag till franskan. Jag satt där i 10 minuter innan jag insåg att ingen skulle dyka upp. Ingen lärare, inga elever, ingenting

 

Helt fly förbannad gick jag till mitt skåp. Och på något fysiskt omöjligt sätt hade min väska kilat in sig i dörrspringan och JAG KUNDE INTE FÅ UPP SKÅPSFAN. Det var såklart droppen och jag hade ett litet sammanbrott i den öde korridoren. Kort sagt stod jag och sparkade, slog, bönföll och skrek på skåpet till jag fick upp det.

 

Jag gick tillbaka till Filmredigeringen och nu sitter jag här igen och gör jag om allt jag gjorde i morse fast rätt denna gången (hoppas jag).

 

detta är fan inte min dag.


Min personliga hyllning till gametrailers från 2012

Den 2012-11-21, kl 23:45:00
Filed in Filmer, Spel | Kommentarer: 0
Jag har ett sjukligt beroende av filmtrailers. Jag kan sitta en hel dag på Youtube och kolla på trailers non-stop. Och värst av allt är gametrailers. Grafiken på speltrailers är underbara, men ibland hittar just den trailern som är praktiskt taget himmelskt. Här är min topp 5 lista från spel som släpptes/släpps 2012: 
 
5. Far Cry 3
 
 
Den är med här because of reasons. Storyn kan vi ju anmärka... Trailern börjar med att tre kompisar som är på en till syntes öde ö. De hittar vapen och läskiga människor som skrämmer skiten ur dem. Med den informationen tycker de att den bästa idén de kan göra nu är att dricka sig redlöst fulla i en lortig pub där de inte känner någon annan än varandra. Nu kan vi glömma det dåliga innehållet i storyn och fokusera på det som spelar roll; detaljerna. Färgsättningen på trailern är perfekt och riktigt bra gjord. Det här är en trailer är så bra gjord att jag slår vad om att hälften av personerna som köper spelet inte ens kommer bry sig om att kolla upp storyn först. Tummen upp!
 
4. Hitman: Absolution
 
 
Jag är inte tjolohoppsansa över denna genren, men det finns en vikig sak man måste uppskatta med denna trailern. Grafiken är att dö för. Jag tittade på denna tre gånger i rad bara för att få se regndropparna träffa pistolerna i slowmotion och Agent 47 sexiga öppna sår i det dunkla ljuset om och om igen. Det är riktiga eyegasms! 
 
3. Tomb Raider
 
 
Anledningen varför jag gillar denna trailern så djävulskt mycket är (såklart) pga Laura Croft. Man ser att männniskorna har jobbat som fan på att göra hennes ansikte perfekt när det är close-up och när kameran zoomar ut på fartygsvracket tappade jag hakan!
 
2. Borderlands 2
 
 

Jag behöver egentligen inte säga så mycket mer om denna!? Jag menar, kolla Salvador! Kolla Maya! Kolla 96,5% more WUBWUB! Kolla 870 gajillion more guns! Kolla 1000 degrees hotter! Allt är bra och inget är dåligt!
 
1. Assassin's Creed 3
 
 
Okej, vem hade inte förväntat sig denna??? Ja okej, idiot, sätt dig ner, du skämmer ut sig själv. Mitt hjärta klarar inte av perfektionen och spänningen i denna trailern. Mitt puls går upp och jag beter mig som om denna trailern är min första kärlek!
 
Det finns en speltrailer som jag grät i floder av när jag såg den. Dead Island. Jag kan inte ha med den på denna listan eftersom den kom ut 2011, men jag skulle vädligt gärna vilja! Jag klarar fortfarande inte av att se den utan att de börjar brinna bakom min ögonlock! Jag hoppas på att 2013 kommer ha minst lika bra trailers som 2010-2012!

Kontrollerar mitt skrivberoende

Den 2012-11-21, kl 20:59:00
Filed in Sissela | Kommentarer: 0
Jag försöker komma på vad jag kan skriva om och tänker: en review av 50 shades of Grey eller min personliga hyllning till offentliga toaletter. Inget av dessa tilltalar mig idag.
Om jag lärt mig något från Internet under de 4 åren jag ägt Facebook så är det att inte öppna sin käft i onödan.
"När man inte vet vad man ska skriva, har man ingenting att säga. Då ska man vara tyst." - min mamma för knappt 5 minuter sedan

Varför kan jag inte blogga om min egen vardag och mig själv?

Den 2012-11-19, kl 20:19:26
Filed in Facinerande, Sissela | Kommentarer: 0
Det är en fråga jag ställde mig själv häromdagen. ^
Jag funderade länge och nog och efter många timmar kom jag på det! (jk, jag tänkte över det i 5 sekunder och svaret var skitenkelt.) 
 
1. När jag läser bloggar som jag verkligen älskar berättar de inte om sig själva, utan om saker de älskar. De pratar om böcker, spel, events och händelser som berör mig. De fotar inte sina kläder och berättar vilken sorts müsli de åt till frukost. De skriver något som jag kan relatera till och de kräver inget från mig. Det är en lättnad och det är sånt jag vill skriva om. Saker som berör mig och som jag vill dela med mig till andra.
 
2. Andra anledningen varför jag inte kan blogga om mig själv är därför att så fort jag börjar skriva om min vardag önskar jag att det fanns mer. När jag skriver:"Åkte hem för att äta en macka och fortsatte sedan till gymmet."
vill jag egentligen skriva:"Sprang hela vägen hem med ett brutet nyckelben. Och jag lovar, det är inte lätt att göra när man är jagad av ett dussintals odöda monster. Jag tog ett snabbt mål mat eftersom jag inte skulle tappa modet senare på kvällen när jag mötte en Balrod i mörkrets djup, hade svärdträning med Dartanjang och löste 5 Jigsaw pussel på rad. Busy night!". Erhm, ja... poängen är i alla fall att jag oftast inte nöjer mig med min vardag. Jag vill ha mer (och speciellt mer av den fiktiva världen).
 
3. Den tredje och sista anledningen till att jag inte bloggar som en normalt fungerande tonårstjej är för att jag inte vill fylla andra människors huvuden med tråkig information om mitt liv. Även om jag tycker att mitt liv är intressant så betyder det inte att andra också tycker det.
 
Fast jag kan ju alltid överdriva och ljuga för att få mitt liv att låta intressantare än vad det egentligen är... nej, det är ingen bra idé. Jag har fantasin och humorn som en stol så det är troligtvis den sämsta idén jag haft någonsin haft.

Läxor? Äsch, jag krossar hellre mitt hjärta genom att minnas den svåraste stunden i mitt liv.

Den 2012-11-19, kl 19:43:27
Filed in Photoshop, Sissela | Kommentarer: 0

The Twilight-Saga: Breaking Dawn - Del 2 Review

Den 2012-11-17, kl 19:28:00
Filed in Bio, Filmer, Review | Kommentarer: 0
 
SPOILERS SPOILERS SPOILERS SPOILERS SPOILERS SPOILERS SPOILERS SPOILERS SPOILERS
 
Denna filmen. Holy crap. Holy freaking crap. Jag är fortfarande i ett sorts stillestånd i min hjärna. Denna filmen är så bra. Jag förstår inte hur en Twilightfilm kunde få mig att känna såhär mycket??? HOLY FREAKING FUCK.
 
Slutet i böckerna är acceptabelt. Jag tyckte det var roande med det där "Come at me bro!" "Yes, we will!" "LOL you won't!" "Yeah, i guess you're right..." eftersom Stephenie Meyer går ut på detta. Hon skapar en riktigt spännande upptrappning för att sedan förstöra allt med en mindre exhalterande och lugnande konflikt. Istället för att de goda vampyrerna/varulvarna krigar mot de onda vampyrerna, så kom de överens om att inte slåss alls. Många fans älskar sånt och det är okej, men jag är mer för kaos, panik och förödelse. Krossade hjärtan, uppbrända själar och mindblowing plot twists är det jag älskar! Det finns inte i boken, men i filmen...HOLY CRAP.
 
Jag visste sedan innan att slutet i filmen inte skulle vara samma slut som i boken och då insåg jag att shit are gonna go down to crazytown. Jag hoppades verkligen på att ett krig skulle brytas ut i alla fall, men jag trodde inte att det skulle visa sig bli så galet. Producenterna för denna filmen förstod inte att "några mindre förändringar" inte är samma sak som "ändra hela skiten och döda alla karaktärer du någonsin tyckt om i Twilight". Jag slår vad om att på planeringsmötet såg ut såhär:
-  Vad sägs som att, istället för att hålla oss till det tråkiga orginalmanuset, siktar vi på att riva ut hjärtat på alla fans i hela världen, sätta eld på dem och hoppa på dem tills det bara är små ståldubbar kvar. Sedan raserar vi hela deras verklighet tills de börjar gråta ut sina själar vid våra fötter. Ja, det är precis vad vi ska göra! Och sedan, WOOPS! Just kidding. Inget av det där hände egentligen. Ledsen.
Bill Condon, din lilla jävel...
 
Bella Swan är en stor miss till kvinna. Hon kan inte försvara sig själv. Hon kan inte leva utan att minst en person tar hand om henne. Hon kan inte försvara andra människor (ännu mindre sig själv). Hon gör alltid fel saker när det rätta är uppenbart. Bella Cullen, å andra sidan är...OH MY FUCKING GOD. Denna Bella stammar inte och har inga ryckningar i ansiktet. Hon fattar oftast rätt beslut. Hon är sexig, självständig och omtänksam. Denna Bella är kvinnan jag väntat på!!!! (Jag pratar såklart om film-Bella Cullen inte bok- Bella Cullen. Hon suger fortfarande.)
 
Allt som allt. Awesome film, coola sekvenser, tuffa specialeffekter. Jag ger denna filmen 4 av 5 stjärnor. Anledningen till att den inte får fem är för att Edward fortfarande ger mig the creeps och deras läskiga unge var hemskt animerad. Herregud, den allvarligt talat skrämde skiten ur mig!
 

Förvirrande tankar om Breaking Dawn Pt. 2

Den 2012-11-13, kl 23:43:00
Filed in Bio, Filmer | Kommentarer: 1
Ikväll har del 2 av Breaking Dawn premiär runt i hela Sverige. Publiken består mest av tonårstjejer som hyser en stor kärlek för dessa två/tre karaktärerna (OOooooOOOOooohhhH triangeldrama, wut?) i en vampyrhistoria som inte ens stämmer ihop med gamla vampyrsägner som retar skiten ur legendfantaster. Det är just nu en timme in i filmen och jag slår vad om att 1/3 av biobesökarna har kissat på sig alldeles för mycket och 1/3 har redan börjat fulgråta för att de fått se Bella Swans fokuserade blick och Edward Cullens alldeles för långa, djupa stirrande i ett gigantiskt format:
 

Resten av personerna i biograferna har dragit sin nitlott och sitter just nu och kramar om sina ömtåliga Twilightvänner medan de då och då ser till så att nördarna inte spricker någon viktig pulsåder av misstag när de spänner så mycket sig av förväntningar.
 
Jag har predikat fram och tillbaka för mina vänner varför jag tycker att Bella Swan är en av de klenaste kvinnliga karaktärerna jag någonsin läst om (Anastasia Steele från "50 Shades of Grey" ligger etta och hon är baserad på Bella Swan karaktär ffs...) så jag behöver nog inte dra ut på det här också. Men jag vill bara säga att Kristen Stewart är en väldigt sexig ung kvinna och att se på medan hon försöker få liv i den platta, fiktiva karaktären Bella Swan är nästan smärtsamt. Om ni inte tror mig och vill fortsätta hata Miss Stewart, be my guest. Men kolla in "Snowwhite and the Huntsman" och sedan tänk över skådespelerskans talang en andra gång. Om ni fortfarande hatar henne kan ni i alla fall hålla med om att den filmen är rätt epic!
 
Jag såg Breaking Dawn Pt. 1 på bio den 27 november förra året och jag är riktigt glad över det! Jag kom inte ihåg så mycket av filmens handling, men jag minns att jag hittade på en massa skämt åt allt och satt och fnissade för mig själv i två timmar. Och när den där vampyrdemonen skars ut ur Bellas mage. Wow, jag var så nöjd! Det var den delen jag sett fram emot och, jag tror, jag inte blev besviken. Till del två vet jag inte riktigt vad jag ser fram emot. Jag hoppas jag får se lite coola one on one-action mellan vampyrerna och varulvarna, men om jag inte minns fel så kommer de vara på samma sida i detta "kriget". Så det är en besvikelse.
 
Förlåt, orkar inte.. 
 
På fredag smäller det och jag ska se upplösningen av "en oförglömlig kärlekshistoria som kommer följa med mig hela livet ut". Tack, Stephenie Meyer, för dessa visa ord. Tyvärr måste jag meddela att jag glömt bort vad böckerna i fråga handlar om, men jag kommer alltid minnas denna frasen som står på baksidan av varje bok du någonsin skrivit. Jag ser fram emot fredag! Men inte för själva filmen, såklart, utan för det faktum att så fort jag sett filmen kan jag kasta mig hem och blogga om min upplevelse på en gång! Även om jag inte gillar filmen blir nog allt bra. Jag får ju popcorn. :)
 

I ship them so hard

Den 2012-11-11, kl 18:59:00
Filed in Facinerande, Sissela | Kommentarer: 0
Jag vet inte riktigt hur jag ska tackla detta ämnet eftersom detta är något som tar upp majoriteten av mitt liv just nu, men jag tror jag bara kör på och berättar hur detta har tagit över mitt liv.
 
Jag är beroende av shipping och det har gjort mig till ett hardcore internet fan. Detta helt förvirrande, engelska ord, shipping, betyder i fanfictions värld att man tar två karaktärer från en film, bok, spel eller något liknande, leker runt med idén att de skulle bli i ett förhållande och sedan är det crash and burn. Förhållandet måste inte vara sexuellt, men kom igen, vem försöker vi lura?
 
 
Hur detta systemet fungerar är inte komplicerat. Du ser något som du gillar eller får känslor för (t.ex Harry Potter, Doctor Who, Avengers, One Direction), sedan går du in på internet för att läsa mer om saken i fråga och blir mer involverad ju mer du läser. Tillslut har du inget annat val än att leta upp människor som känner samma kärlek för saken som du gör eftersom du måste ventilera dina känslor innan du spricker. Om du hittar dessa människor irl: YAY, GOOD FOR YOU. Men om du är lika awesome som resten av oss och inte kan hitta någon att dela dessa översvällande känslor med så finns det en plats för dig. Efter du hittat alla dessa människorna varnar jag dig för att inte bli rädd. För när man ser något som väcker en massa känslor i dig och märker att en andra människor har samma känslor kommer en stor känslovåg rusande mot dig och du kan inte längre fungera som en vanlig människa någonsin igen. Känslovågens storlek är olik med hur många människor du hittar som delar samma känslor som du. T.ex om du har känslor för The Maze Runner kanske du blir lite tårögd av att titta på boken, men om din fandom är Doctor Who finns det en stor risk att du kommer sitta mitt i natten och se på medan din värld krossas som om en val har landat på den från 3000 meters höjd. Detta är normalt och en del av processen så få inte panik.
 
 
Det är ungefär nu du börjar med shipping. Allt som kommer i kontakt med din favoritkaraktär funderar du på att shippa och du är inte heller fundersam över urvalet. Harry Potter träffar Luna Lovegood i ett mörkt hörn av Hogwarts, Captain America ska föda Iron Mans barn efter att ha haft en hemlig kärleksaffär, Katniss Everdeen rymmer ut i skogen och träffar på Legolas och de skapar en egendomlig vänskap. Bara fantasin sätter stopp! Och jag lovar, när det gäller shipping, stannar aldrig fantasin.
 
Fanfictions (berättelser som är baserade på en historia som redan finns, men man har skrivit sin egen version av den), fan art, karaktär/karaktär videos och mycket mycket mer. Jag har provat alla fan kulturer och jag är fucking fast i träsket. Om du undrar om du också är fast i shippingträsket finns det tre gyllene frågor du måste ställa dig själv:
 1. Har du insett att karaktärerna har en sådan perfekt combo att skriker till av lycka varje gång du ser dem tillsammans på ett foto eller t.o.m ser deras namn i samma mening?
 2. Letar du alltid efter nya bilder av två fiktiva karaktärer fast din dator redan översvämmas av alla bilder du sparat av dem?
 3. Har du gråtit/riktigt deppat ner dig över detta paret minst en gång denna månaden än så länge?
Om svaret på alla dessa frågor är "ja": GRATTIS! VÄLKOMMEN OMBORD PÅ DETTA SHIP VARS DESTINATION ÄR "PERFEKT OTP" OCH VI KOMMER HA ETT LITET UPPHÅLL VID "HJÄRTEKROSSANDE DRÖMMAR"!
 


 

FILMER JAG SER FRAM EMOT SÅ DET KRYPER I HELA KROPPEN!

Den 2012-11-10, kl 01:11:00
Filed in Filmer | Kommentarer: 0
NI FÖRSTÅR INTE HUR MYCKET JAG SER FRAM EMOT DESSA FILMERNA PLUSS FLERA ANDRA SOM KOMMER UT NÄSTA ÅR! BLAND ANNAT THOR 2 OCH CAPTAIN AMERICA 2 OCH THE MOCKING JAY OCH JAG KAN INTE ASDFGHJKLMCFVBHJNJK!!!1!
 
Animerade filmer:
 
 
 
 
Kärlekskomedier:
 
 
 
Fantasy/Äventyr:
 
 
 
 
Action/Drama:
 
 

Twins TV Shop är de odugligaste människorna på jorden

Den 2012-11-09, kl 16:30:58
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Det finns många idioter runt om i världen. Varje dag ser vi något som får oss att fundera över hur dessa idioter kan försöka sig så snabbt? Jag har en teori om detta:
Jag tror att vi egentligen är en del av ett stort experiment för att se hur vi reagerar på mänsklig idioti. Det finns säkert ett komplext instutition någonstans där de intervjuar människor som är jättebra på skådespeleri och sedan skickas de till oss för att se våra reaktioner och hur vi hanterar dem. Vi är förtryckta av ett högre makt som vi inte kan störta eftersom vi inte vet inte om den. Vi är deras hjärnmanipulerade labbråttor och de har lurat oss att tro att vi bestämmer över vårt eget liv, när egentligen de egentligen kontrollerar ALLT.
 
Det måste vara såhär efter jag inte kan komma på en annan förklaring till varför Jersey Shore och rasister existerar. Om min teori stämmer (yes, very likely) och vi alla underkuvas av en makt som styr var minsta lilla rörelse vi gör, vill inte jag vara med mer. 
 
 
 

 
 

16 awesome illustrationer av Alex Andreyev - "A Seperate Reality"

Den 2012-11-09, kl 12:45:37
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 
För att se fler bilder klicka här!

When You Wish Upon a Death Star och Bambi Wan Kenobi???

Den 2012-11-08, kl 14:17:00
Filed in Filmer, Historisk händelse, Star Wars | Kommentarer: 1
Förra veckan inträffade en händelse som fick Star Wars-fans över hela världen att rysa av obehag. En händelse så omfattande att t.o.m den svagaste fandom kom att ifrågasätta tron på mänskligheten. Den 30 oktober 2012 kl. 4:16 (svensk tid) KÖPTE DISNEY LUCASFILMS.
Kritikerna fick spel, fans blev hyperaktiva och tangentbord slogs sönder av filmfanatiker som ville att människor skulle höra deras åsikt starkast. En löpeld av mixade känslor som förundran, rädsla, förväntan och hat spred sig som en löpeld över internet.
 
 
 
Lucasfilms gick för 4.05 biljoner dollar och produktionen på Star Wars VII är i full gång! Den planeras att komma ut år 2015 och the chair-man för Lucasfilms, Kathleen Kennedy, kommer vara executive producer för de kommande filmerna. Tecknade och animerade kommer inte på fråga, utan de kommer troligtvis bli något som associerar sig med "Pirates of the Carabean"-serien. De nya filmerna öppnar en stor marknad för Disney (bl.a inom themepark, spel, leksaker mm) och de kommer sammarbeta med några andra av George Lucas företag (Industrial Light & Magic, Skywalker Sound, och Skywalker Ranch).
 
När jag först fick reda på denna var jag chockad. Min kropp och själ skrek nej och jag kände mig manad att slå mitt huvud i väggen. Ack o ve! Disney slukar allt som rör sig och är tillräckligt mycket miljonär för att kunna passa dem till smaken. Eftersom detta globala, multibiljonära företag inte har mycket pengar alls ville de kanske ta igen sig genom att ge sig på Star Wars och få tusentals fans att flämta av skräck samtidigt?
 
 
Okej då, vi kan tänka optimistiskt. Disney äger både Pixar och Dreamworks som skapar kickass filmer och de är en av världens mest influensrika företag för en anledning. Jag tycker personligen att det är bra att Star Wars lever vidare och nya filmskapare kan få dela med sig av sina Star Wars fantasier också! Men jag är orolig fast mitt förtroende. Jag känner att filmen antingen blir en hyfsad flipp eller en total-ner-i-toaletten-och-lämna-den-att-ruttna-i-avloppen-för-gott flopp. Disney har sina riktigt bra stunder, men de har också haft stora besvikelser som de knappt borde kalla filmer. Glöm aldrig; The Return of Jafar, Jim Carter, Bilar 2 och Around the World in 80 Days. Skojar bara. Glöm dem. De förtjänar inte en enda tanke.
 
Det enda vi kan göra nu är att ängsligt krama vår Chewie-Nallebjörn och dricka lugnande Jet Juice ur våra Clonewars-muggar medan vi väntar på att Disney ska motsäga sina förväntingar och visa sig hyfsad bra eller slå en bitchslap i ansiktet på oss. Jag önskar att filmen inte kommer ut i 3D. Att sitta igenom 2 timmar av lasersvärdsdueller i oupphetsande Disney3D är inget jag ser fram emot. Jag kommer be till gudarna att vi alla besparas från sådan tortyr!

Important things that happened today with the US General Election:

Den 2012-11-07, kl 18:46:39
Filed in Facinerande, Historisk händelse | Kommentarer: 0
 • Maine and Maryland have voted for marriage equality
 • Minnesota DID NOT vote for banning marriage equality
 • Washington has it on the ballot as well, but it hasn’t come in yet
 • The first openly gay senator was elected (Tammy Baldwin, in Wisconsin)
 • The first disabled woman veteran was elected (Tammy Duckworth, in Illinois)
 • Sens. Todd “Legitimate Rape” Akin and Richard “Rape is a gift from God” Mourdock were ousted.

"I just woke up with a huge election."

Den 2012-11-07, kl 18:39:00
Filed in Facinerande, Historisk händelse | Kommentarer: 1
Efter mycket orosvettningar, hysteriska mardrömmar och nervösa ryckningar vaknade jag i morse och fick lättat reda på att Barrack Obama blev omvald som president i USA. Vi bor visserligen på andra sidan jordklotet och jag har ingen som helst koppling med Amerika (förutom att jag använder crappy engelska adjektiv mitt i mina svenska meningar ibland), men jag har varit väldigt orolig att Mitt Romney skulle vinna valet. Här är några anledningar varför:
 • Mycket av hans president plattform hade stora hål i sig. Han förstår sig inte riktigt på den där politik-grejen.
 • Han är emot homsexuellt giftemål! Vilket borde vara en stor blinkade varningsskylt vid första början!
 • Fiaskot när han kränkte 47% av det amerikanska folket genom att säga till sina fellow miljonärer att han inte bryr sig om den lägre arbetarklassen inför en gömd kamera.
 • Han ville ge en våldtäktsman rättigheterna för att kunna ta hand om barnet som den våldtagna kvinnan föder. Ja, Mr Romney, hur skulle du känna du var tvungen att träffa den person som anlastade dig varje dag i resten av ditt liv och vara bli tvingad att dela din avkomma med detta odjur? Du förstår dig inte riktigt på den här kvinno-grejen heller.
 
Jag vill inte hata särskilt mycket mer på denna människa. Han är inte president och Obama har 4 år till på sig att göra alla saker han lovade att göra sist han blev vald. Yay! ... Phew! Jag är glad att dessa galenskaperna är över!m

Ett nytt slut

Den 2012-11-07, kl 00:21:55
Filed in Sissela, Uppdatering | Kommentarer: 0
I förrgår var det den 5 november, imorgon är det presidentval i America, jag är en vecka in i National Novel Writing Month och jag har en läxhög som står mig upp till öronen. Så jag tänkte något i stil med: "Jag behöver en till distraktion för att fullfölja mitt Mount Doom av procastination!" och TADA! Nu sitter jag här och skriver nonsens medan min tankar långamt dras bort mot den där engelska debatten jag skjutit upp för länge och faktumet att jag ska gå till synundersökningen imorgon för att kunna ta mitt körkort i framtiden.
 
Jag har lärt mig att människor älskar att läsa korta blogginlägg så jag ska sluta skriva här. Jag hör av mig imorgon då jag vill dela mina tankar om varför jag tycker det är bra att George Lucas ännu en gång sålt ut sig genom att ge Disney rättigheter till att göra en ny Star Wars-film.
 
 
^ Mitt face ifall ni undrade. Min underbara Mr T-Rex t-shirt och jag håller ihop som ler och långhalm!

Välkommen till min nya blogg!

Den 2012-11-06, kl 23:56:51
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Mitt första inlägg.


© Headerbilder från Wallpapers Wide