Perhaps you're wondering why I've gathered you here today...

Den 2013-04-28, kl 21:03:00
Filed in Historisk händelse | Kommentarer: 0
Igår + idag har jag varit med Ocean och vi kollade på Pitch Perfect, Iron Man 3 och The Lorax. Vi har också hunnit med att gå på loppis (JAG KÖPTE EN FJÄLLRÄVENJACKA FÖR 40 KRONOR. JA, DRUNKA I ER GRÖNA AVUND) och äta asgod kycklingsallad på Katrins.
 
Jag gillar vår vänskap. Vi kanske umgås med en månads mellanrum, men när vi väl träffas är det som om vi aldrig varit ifrån varandra. 
 
Jag blev avis på Oceans blogg när hon pratade om den så bestämde mig för att det var tid att skriva här igen. Har grejer att gå igenom så det är lika bra att börja.
 
Resor: Jag har varit i Finland denna veckan och kom hem i fredags. Det var ok. Hur många gånger i sitt liv åker man till Finland liksom? Alla mina klasskamrater blev tårögda när vi skiljdes åt från finnarna, men vi träffar dem i
höst när dem kommer till oss, så jag är ok. :)
 
  
 
Filmer:
Oblivion var en awesome film! Den kommer inte gå till historien, men jag kommer nog alltid minnas den som en av de bästa Tompanfilmer jag sett! Tycker ni borde se den!
 
image
Pitch Perfect var awesome och jag gillade den speciellt för att den var inte som t.ex Step Up, utan handlade mer om personlig utveckling istället för att vinna tävlingar och get-the-girl.
 
Iron Man 3 levde helt klart upp till förväntningarna, men jag ogillade/ärfortfarandeintesäker på slutet. Det var bra, men jag ville inte att slutet skulle vara som det var. Det var så sorgligt. Men jag har världens crush på Pepper i alla fall!
 
image
The Lorax var ledsam, men söt! Den hade bra musikalnummer och jag skrattade mer än en gång.
 
Tv-serier:
Doctor Who har börjat sändas normalt igen!
 
Supernatural har sin säsongsavslutning om 3 avsnitt!
 
Adventure Time ska ge ut ett nytt Fionna and Cake avsnitt! 
 
Böcker: Jag har läst första delen av Heroes of Olympus som är fortsättningen av Percy Jackson serien. Jag har också börjat på boken Avståndet Mellan som är ett collab med en massa svenska författare som skrivit i en bok. Varje författare skriver ett kapitel var. Det är coolt, läs den!
  
 
Mitt utseende: Jag har köpt mer jackor under omloppet av 7 dagar än vad jag köpt på två år. Två jackor är jävligt mycket för mig. So that's a thing. Jag ska också bli rödtott ikväll.
 
Vad jag gjort istället för att blogga: Jag har skrivit en Supernatural-fanfiction, en kort novell och börjat på en zombieberättelse. Jag gillar att ha tid att göra saker istället för att sitta här. Ska nog fortsätta ha bloggen på is medan jag gör saker som är viktigare för mig.
 
Vad jag gjort istället för att göra läxorna: Jag har uppnått en helt ny nivå av prokrastinering. Istället för att jobba vidare på min akademiska karriär, har jag lärt mig ett nytt fucking språk som inte existerar. Gallifreyan är Doktorns språk från hans planet Gallifrey i Doctor Who. På denna hemsida kan man läsa reglerna (som faktiskt är ganska enkla).
 
Sissela Margareta Sjöberg
 
"There are no happy endings. Endings are the saddest part. So just give me a happy middle. And a very happy start."
 
The gayest man i ever knew.
 
Och det var lite saker jag ville lyfta från mitt bröst. :)
Ska försöka göra de där läxorna nu. Hörs nästa gång!

In which I am a teenager.

Den 2013-04-12, kl 21:24:39
Filed in Sissela | Kommentarer: 1
Det känns så hemsk att inte skriva något här. Som om jag håller borta information från er. Vilken info det skulle vara spelar ingen roll. Det känns bara fel. Så nu drar jag upp luvan på min hoodie, är tonåring och ska förklara varför jag är så jävla trött (desperat trött. Inte John Blund-trött).
 
Jag är trött på att skriva om vad som händer i mitt liv, men jag är för trött för att skriva en djup analys om saker som händer i vår riktiga skitvärld (krig, mobbning, diskliminering). Så jag lämnas kvar med att skriva halvdana skämt då och då, för att undvika att prata om saker som händer i mitt eget skitliv (vikt, oroligheter, beroende).
 
Jag kan börja skriva skit jag gillar att skriva. Typ berättelser och fanfictions. Det är min blogg. I can do whatever the fuck i want. Men när det gäller skrivande i berättelseform lider jag tyvärr av en lätt Social fobi. Har svårt att visa andra vad jag skriver eftersom jag är rädd att de kommer hacka ner på mig. (Tack till alla som säger att de inte förstår vad jag skriver på min blogg. Bara vrid om den där kniven ett extra varv, va?)
 
Jag behöver skriva mer. Jag behöver läsa mer. Jag behöver inspiration. Men jag känner mig så död när jag tittar på nyheterna och hör vad dem säger om Nordkorea. Och våldtäckter. Och sjukdomar. Och verkligheten. Jag vill skriva något och jag vill inte vara död, men hur lätt är det med dagens ständiga tjabb?
 
Här tar jag då flykt ut i min fantasi. Jag har märkt att jag dagdrömmer mer och mer. Om jag gör det genom musik, böcker, tvserier eller bara i mitt eget huvud spelar det ingen roll. Jag blir frånvarande från den konstanta smärtan jag får av verkligheten, och jag bryr mig inte vad andra tycker om det. Jag hatar den där frasen: "Du kan inte leva ditt liv i en fantasivärld". Fuck you, jag har gjort det i snart 18 år och jag kan nog klara 82 år till!
 
Eftersom jag vet att INGEN av er orkade läsa ner hit så kan jag väl lika gärna avslöja mitt enda starka mål jag har i mitt liv. Jag vill skriva en bok som blir en sådan klassiker att framtida gymnasieelever hatar mig eftersom de måste läsa den inom två veckor som är helt omöjligt alltså. Jag vill skriva en bok som coola svensklärare kommer ge sina elever och senare kommer föräldrar stämma skolan därför de inte tror att deras barn är "redo" för min bok. Jag vill skriva en bok som elever skickar runt i klasserna i smyg därför de måste gömma den för att den är så banbrytande och vågad att den är förbjuden i 30 länder. Sådana böcker vill jag skriva. Men hur fan ska jag kunna skriva sånt, om jag inte ens kan skriva ett enkelt blogginlägg utan att få ryckningar i ansiktet???
 
 
 

Hur du ska klä dig efter din kroppsfigur:

Den 2013-04-11, kl 21:58:00
Filed in Facinerande | Kommentarer: 0
Är du formad som en människa? Visa upp ditt naturliga sex appeal genom att ha på dig vad fan du vill
 
 
Låt inte andra förstöra dina drömmar att bära dina drömmars sommarklänning.
 
Om andra säger att du ser liten ut i dina kläder, är för blek för att ha svart på dig eller ha för stor rumpa för en tutu; FUCK THEM. Du ska dra på dig den där tygbiten och ROCKA LOSS! Om du tycker att du ser bra ut så betyder andras åsikter inte ett skit.
 
Sluta lyssna på idioter som tror att de vet vad som är bäst för dig och din kropp. Jag orkar inte med tidningar som klagar över kändisars "skandalösa" kroppar och alla bloggar som manipulerar unga människors syn på hälsa. Media suger. Samhället suger. Allt suger.
 
Jag vet inte ens hur jag kan avsluta detta.
 

Jag gillar att ha en biogalen familj

Den 2013-04-08, kl 21:37:56
Filed in Filmer | Kommentarer: 0
 
Btw kallar vi Tom Cruise för Tompan [tommpann] eller Cruisan [Kruusann]. Därför vi i vår familj tycker att känner MannenMytenLegenden på en djupare, känslomässig nivå. 

Vad jag har åstakommit idag:

Den 2013-04-07, kl 22:03:26
Filed in Skit | Kommentarer: 0
 

Utvilad, men inte redo att "ta nya tag".

Den 2013-04-07, kl 16:55:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Igår var jag i Ronneby och fotade lite när Folk Practice Academy hade sångworkshops. Vi åkte ut till Saxemara och grillade korv och sjöng visor. Det var så trevligt så!
 
Senare åkte jag in till Karlshamn och mötte upp Mirre på hennes vuxenjobb. Vi gjorde ett snabbbesök hos Axel och sedan åkte vi hem till henne för att kolla på film och mysa ut helgen!
 
Vi var båda jättetaggade på att kolla på Ironman, men vi ville se ett avsnitt av Supernatural först. Så vi köpte godsaker, Mirre gjorde currynudlar till mig (OMFGHIMMELSKT!) och vi tittade på ett avsnitt av Supernatural...två avsnitt...och sedan tre stycken. Efter 13 AVSNITT tyckte vi att det räckte och vi somnade klockan halv fyra av vätskebrist eller nåt. När vi vaknade på morgonen (klockan elva är morgon, ja) gjorde vi storfrukost med mackor, baguetter och Coco Pops! Och sedan kollade vi på tre avsnitt till av Supernatural!
 
   
Detta var ett awesome slut av mitt jävligt långa, slöa lov! Jag älskar lov! Imorgon börjar skolan och läxorna och ansvaren och stressen, men it is not this day. A day may come when the courage of men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the age of men comes crashing down! But it is not this day! This day we fight! For all that you hold dear on this good earth, I BID YOU STAND, MEN OF THE WEST!
 
Nu ska jag titta på Doctor Who och måla lite på ritplattan jag älskar! SES
 
image
 
 
 

Supernatural 8x2 | hur jag smälter vad jag nyss bevittnat

Den 2013-04-06, kl 00:04:52
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 
såhär ser mitt liv ut och det är mitt eget val, men allt gör ont hela tiden. ursäkta mig, jag ska gå och ligga vaken i min säng i 5 timmar och försöka smälta allt. 

förväntningar...

Den 2013-04-05, kl 21:31:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
yes I'm a girl yes i play video games
 

SEXY TORSDAG

Den 2013-04-04, kl 20:24:31
Filed in Historisk händelse | Kommentarer: 0
 
KOLLA
 
 
 
 
DETTA
 
 
EROTISKA
 
image
 
TUGGBARA
 
 
SEXET
 
 
ÅHERREGUDJAGKOMMERSLÅSÖNDERENVÄGG
 

The Host | DETTA ÄR FAN INTE TWILIGHT

Den 2013-04-02, kl 23:35:47
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
 
Jorden har invaderats av en ras som tar över människors kroppar, men dödar deras sinnen. Mänskligheten försvinner, men det finns fortfarande rebeller som vägrar att ge upp. Vandraren är en alien som blivit tilldelad en mänsklig kropp. Men hon får snart reda på att den förra ägaren, Melanie Stryder, fortfarande är kvar i kroppen och har inga planer på att ge sig av. Melanies starka känslor för sin familj påverkar Vandraren och deras gemensamma kärlek för dessa människor blir påtaliga. Melanie övertygar Vandraren att ge sig av för att hitta mannen hon älskar, men när de återförenas ser rebellerna bara Vandraren och den fara hon står för. Nu måste Vandraren hålla sig gömd för att hon och Melanie inte ska bli dödade av aliens och människor...
 
Jag tyckte om filmen. Det var en vältänkt story med många detaljrika karaktärsutvecklingar. Den förtjänar mycket bättre kritik än vad den fick. Jag tror att anledningen varför den fick så dåliga recensioner var för att det är en Stephanie Meyer-film och därför hittade kritikerna på bortförklaringar varför de inte tyckte om den. Twilight är ÖVER. Den cirkusen har lämnat stan. Det är dags för oss att döma Stephanie efter hennes berättelseförmåga, istället för hennes One-Shot hon hade för några år sedan.
 
JAG GILLAR FILMEN, men det fanns saker som jag måste ifrågasätta. Jag tycker att manuset var väldigt slarvigt skrivet. De sa ibland saker som fick mig att krypa ihop i mitt säte. Typ: "When you touch me...I don't want you to stop touching me."....Vem säger sånt??? (Den sista sagda meningen var creepy också.)
 
Så även om jag har problem med vissa småsaker som karaktärerna sa ibland, tycker jag att filmen var helt ok. Jake Abel och Saoirse Ronan var fantastiska och gestaltningen av deras förhållande var perfekt. Jag kommer inte kasta mig självmant efter filmen när den kommer ut, men om någon vän vill se den med mig kommer jag inte säga nej. 
 
 
 
 
 

Everything is Misha Collins and nothing hurts.

Den 2013-04-01, kl 12:50:13
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

© Headerbilder från Wallpapers Wide