MACHETE FEST

Igår var det fest hos Ocean och Cajsa. Som alltid, var det awesome! Jag älskar Ronnebyfester eftersom jag träffar människor jag inte har kontakt med dagligen då. Jag har flera vänner där än i Karlshamn och Oceans fester är speciellt en stor tumme upp!
 
FANTASTISKT <3
 
Vid ungefär midnatt var jag så trött att jag knappt kunde hålla mina ögon öppna. Så jag och Joakim gick hem till honom och vi spelade Super Mario och kollade på The Avengers tills vi somnade. Jag vaknade väldigt förvirrad i morse eftersom jag inte visste vart jag var. Jocke hade dessutom lagt sig i rummet bredvid på soffan han bäddat åt mig så jag var ganska lost i några minuter. Såhär såg min twitter ut:
 
 
Hela dagen har vi kollat på Youtubevideos, ätit mat, spelat Super Mario Bros och egentligen bara varit allmänt coola/sega. Vi började kolla på Skönheten och Odjuret, men pappa hämtade mig innan vi kom förbi den andra låten så jag ska troligtvis se färdigt den ikväll.
 
Pappa släppte av mig här hemma i Järnavik och nu sitter jag och kollar på Clueless. Jag är känner mig så oproduktiv idag, men det är värt det eftersom jag hade så jävla kul igår!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide