Biotajm | Carrie

Jag och Nathalie har taggat Carrie i snart ett halvår och ikväll såg vi äntligen den!! Och vi älskade den! Vi skrek, grät, skrattade och hoppade högt. Under de första 5 minuterna höll vi i varandra så hårt att det gjorde ont i händerna. Så jävla bra!
 
Den var så underbar och fin, men samtidigt hemsk och skämmande! Trots de ruttna recensioner man hört den senaste veckan, gillade jag verkligen denna versionen. Chloe Moretz och Julianne Moore var fantastiska! Och Ansel Elgort...ÅH HERREGUD MY BODY IS READY. Alla karaktärer passade i deras roller och allt de sa passade verkligen deras personligheter. Allt var perfekt. Helt enkelt var det en massa ungar som är smarta/ förutsägbara/idiotiska som säger smarta/förutsägbara/idiotiska saker. Det kan irritera många, men för mig är det perfekt! Man får det man förväntar sig. (Förutom i slutet såklart då ALLT fuckar upp sig.)
 
Filmens huvudmotiv är att visa hur mycket mobbning suger. Man får se allt från offrets perspektiv och hur hen ser på situationen. Mobbning suger och jag skäms inte över att jag hejade på Carrie! Sista citatet i filmen är riktigt bra och det sammanfattar allt: "Carrie had some sort of power. But she was just like me... like any of you, she had hopes, she had fears, but we pushed her. And you can only push someone so far before they break.".....också att det skulle vara ascoolt om man kunde lyfta saker utan att röra dom.
 
 
Glömde jag säga att detta är en skräckfilm? Detta är en skräckfilm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide