Filmtajm | World War Z och Mary Poppins

Idag har jag och Nathalie tittat på två filmer: World War Z och Mary Poppins. Jo ja, det är två filmer som är helt olika i alla anseendet what so ever.
 
World War Z:
WWZ handlar om Brad Pitt och hans familj (som inte är Angelina och deras femton barn) som hamnar mitt i en zombieinvasion och eftersom Brad är den enda i hela världen som kan hitta en botemedel blir han ivägskickad från sin familj för att bevisa något för någon och rädda världen.
 
Lol nej jag gillade filmen! Den var spännande och händelserik. Specialefekterna var snygga och skådespelarna var professionella. Dock var handlingen väldigt basic och det var enkelt att lista ut vad nästa event skulle vara. Inte så mycket karaktärsutvecklingar, men den var verklighetstrogen eftersom karaktärerna reagerade som riktiga människor skulle gjort. Kej, det var nog allt jag har att säga om det. Brad Pitt äger.
 
 
Mary Poppins:
Jag har aldrig sett MP innan så nu var det väl min tid. Den var bra. Vi såg inte hela därför den är två timmar lång och knappast händelserik nog för att kolla igenom hela. Vi snabbspolade till slutet och stannade vid några scener Nathalie tyckte jag blorde se. Jag gillar Julie Andrews. Sorry är för trött och hungrig för att skriva mer, men detta är en film man måste se i alla fall en gång i sitt liv. Som Lejonkungen. Eller Hitta Nemo.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide