I have a condition where I'm really lazy

Jag har hittat många fel i min evolution. Alltså jag överlever det dagliga livet. Men om en stor naturförändring inträffar är jag körd. Här är mina 5 anledningar varför naturen är emot mig:
 
1. Jag får allergiska reaktioner av insektsbett. Det är inga dödliga saker. Jag vet att andra svullnar upp i ansiktet och har svårt att andas. Som tur väl har jag det inte så dåligt. Men jag får bett svullnar mina armar/ben upp till den dubbla storleken. Det är inte kul.
 
2. Jag får lätt magvärk av mat. Ibland är det gluten och andra gånger kan det vara laktos. För det mesta är det kemikalier som gör så maten håller längre. Det enda jag vet är att jag är avundsjuk på Bear Grylls när han äter rå bläckfisk och jag har ont i magen medan han gör det.
 
3. Jag blir lätt solbränd. Och då är det ingen sexig gyllenbrun bränna som är jämn över hela kroppen. Nej. Det är en kräftröd bränna som dyker upp efter tre minuter i solen. Jag kommer troligtvis dö av hudcancer innan den globalauppvärmningen kommer.
 
4. Jag kan inte ens gå på mina egna fötter. Jag har fått vara hemma från skolan i tre dagar pga blåsor stora som pingisbollar på mina fotsulor. Bara igår gick jag ut i trädgården och tränade utan stumpor och för det fick jag två blodblåsor. Jag kommer inte kunna gå normalt på flera dagar. Är stolt över min egen dynamik.
 
5. Jag dagdrömmer hela tiden. Det går inte en timme utan att jag försvinner in i min egen värld. Jag blir så lätt distraherad och det är inte bra när jag behöver koncentrera mig. Det är därför jag läser böcker och kollar på film så mycket. Istället för att leva i min egen värld, lever jag i andras. Det är awesome!
 
Har sett Linus Svenning också.
 
En fin uppdatering! Ska nu gå och se ifall jag kan cykla till Hoby trots att jag inte kan gå. SES

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide