Böcker som kommer bli filmer - AM I EXCITED MUCH?

Den 2013-06-30, kl 22:25:00
Filed in Böcker, Filmer | Kommentarer: 0
Carrie av Stephen King (1976)
Carrie handlar om en tonårstjej, en väldigt kristen mamma, mobbare, telepatiska förmågor och massmord. Denna bok har redan gjort som film (1976) och en tvserie (2002). Filmen kommer ut i oktober.
 
 
 
Divergent av Veronica Roth (2012)
Divergent utspelar sig i en dystopiversion av Chicago och även om den jämförs väldigt oftast med Hungerspelen, är den något helt annorlunda. Det som fick mig att fastna för serien är hur annorlunda den är till andra vanliga dystopiböcker. Eftersom karaktärerna inte utsätts för något diktatur eller något direkt hot av förtryckelse, agerar dem på ett annorlunda sätt. Det är intressant och helt klart läs-/sevärt! Filmen kommer ut nästa år i mars.
 
 
 
 
Catching Fire av Suzanne Collins (2009)
Andra delen av Hungerspelen och jag behöver inte säga mer än SE DEN. Boka biobiljetter till den 22 november.
 
 
 
 
The Maze Runner av James Dashner (2009)
Denna bok ligger högt på listan av mina favoritböcker. James Dashner är en fantastiska författare och han har aldrig gjort mig besviken. Anledningen varför jag älskar boken så mycket beror helt på karaktärsbyggnaderna i berättelsen. De började filma i maj så filmen kommer troligtvis ut någon gång nästa år.
 
 
 
 
The Fault In Our Stars av John Green (2012)
Hazel är huvudpersonen och hon har cancer. Hon blev tvungen att växa upp snabbt och acceptera sitt öde när hon var 14 år. Nu är hon 16 år och är bara trött på allt. Sedan träffar hon Augustus Waters, och ett möte blir till ett gemensamt intresse som utvecklar sig till en resa utomlands. Min favoritbok of all times! Jag är så himla nyfiken! Inget datum om när den kommer ut än dock.
 
 
 
 
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children av Ransom Riggs (2011)
Jag tycker att alla ska läsa denna boken! Den är läskig och obehaglig, men ändå söt och trevlig. Det är den perfekta blandningen mellan helskum, knäpp och lycklig. Tim Burton ska regissera filmen och vad jag har hört så har dem börjat skriva manus nu.
 
 
 
Percy Jackson och Monsterhavet av Rick Riordan (2006)
OKEJ JAG HOPPAR UPP OCH NER OCH KAN INTE SITTA STILL! VISst, första filmen var en totalmiss motsvarighet till boken. Men det var ju inte en totalmiss som film. Och om man kollar på trailern för tvåan så verkar ganska mycket stämma med boken! Jag är hoppfull i alla fall!
 
 
 
 

Nice butt.

Den 2013-06-27, kl 22:45:07
Filed in Filmer | Kommentarer: 0
Jag har nu jobbat två dagar på mitt sommarjobb så jag kan väl säga att jag är en expert på kassapparater och golvborstning.
Ikväll har jag tittat på tre filmer. Beautiful Creatures, Warm Bodies och The Host. Filmer med en pojke och en flicka som blir kära och bekämpar de onda på ett väldigt badass vis. ÄLSK.
 
Beautiful Creatures fick mig att kura ihop mig till en boll och pipa ett "aaawww"! Så himla söt (fast på ett badass sätt)!
Warm Bodies gillade jag ganska mycket. Den hade lika konstigt tempo som boken, men annars var den helt ok.
Jag såg The Host på bio och den känns likadan nu som innan. 
 
 
 

Blodiga ursprungssagor av 10 kända berättelser

Den 2013-06-24, kl 22:51:06
Filed in Facinerande | Kommentarer: 4

Jag älskar sagor! Min favvogrej med barnböcker är att se hur orginalberättelsen såg ut. De är väldigt svåra att hitta, men jag hade turen att stöta på ett inlägg (x) på Tumblr som inspirerade mig att söka lite på Wikipedia och dela denna kunskap med er här:

 

Törnrosa

En tidig version av denna klassiska sagan publicerades av Giambattista Basile år 1634 och var då känd som Solen, Månen och Talia. I denna sagan sticker inte prinsessan fingret på en vävstol, utan istället får hon en hop silvergarn fastnat under nageln. Hon kollapsar, utan tvekan död, men hennes pappa vägrar acceptera detta och lägger henne i ett av sina slott där hon ska "sova" tills hon vaknar.

En annan kung hittar prinsessan i det övergivna slottet och eftersom hon inte är vaken, våldtar han flickan och sedan ger sig av till sitt eget land igen. Efter ett tag föder prinsessan två barn (hon är förresten fortfarande medvetslös) och under förlossningen lossnar silvergarnet under hennes nagel och hon vaknar. Kungen som våldtog henne är redan gift med en annan kvinna, men han bränner sin hustru levande så han och Talia kan vara tillsammans. Men oroa er inte, hustrun försöker döda och äta upp deras barn innan dess så de har inget annat val.

 

 

Rödluvan och Vargen

Bröderna Grimm skrev om många sagor så de blev hemskare än orginalet, men inte Den lilla Rödluva. Deras version blev faktiskt PG-rated när dem var färdiga. I Charles Perraults version från 1697 (Stories or Fairy Tales from Past Times: Tales of Mother Goose) finns det ingen jägare som räddar dagen. Rödluvan klär av sig kläderna, lägger sig i sängen och blir uppäten av vargen. I andra versioner blir hon dödad av sin egen mormor, hennes kött steks och hennes blod serveras som vin. Vargen och mormor delar på denna festliga måltid!

 

 

Rumpelstiltskin

Jag växte inte upp med denna historia själv, men jag kan väl berätta bröderna Grimms version ändå. En kvinna är tvungen att väva en guldtråd, men vet inte hur. Då en man dyker upp och säger åt kvinnan att han kan göra det istället om han får hennes dottern. Hon får tillbaka dottern om hon kan gissa mannens namn. När kvinnan kommer på hans namn blir han arg och skriker: "Djävulen berättade det för dig! Djävulen berättade det för dig!" och stampar i marken så hårt att han fastnar i marken till midjan. När han försöker dra upp sig själv i vänstra foten sliter han sig själv i två delar. Usch.

 

 

Askungen

I Grimms saga hackar styvsystrarna av sina hälar och tår för att få på sig den lilla skon (blodpölarna som bildas efter dem spräcker deras plan dock). I slutet blir de också anfallna av duvor som äter upp deras ögon. Eftersom de är så hemska räcker det inte att deras fötter blir stympade liksom.

 

 

Snövit och de sju dvärgarna

I orginalet från 1812 är den onda Drottningen Snövits riktiga mamma. Disney ignorerade också att Drottningen ville att jägaren skulle ge henne sin dotters lever och lungor så hon kunde äta upp dem till kvällsmat. Också att prinsen hämtade Snövits sovade kropp så han kunde ta hem henne och ha lite hallaballola med den, men hans betjänt råkade stöta till hennes kista så äpplebiten som satt fast i hennes hals lossnade.

Men det mest anmärkningsvärda i Grimms saga var drottningens straff. När hon dök upp på Snövits bröllop blev Snövit så arg att hon tvingade sin mor att dansa i glödheta järnskor tills hon dog. Det är inte världens mest stabila moder/dotter-relation.

 

 

Hans och Greta

Även om versionen vi är vana vid redan är ganska ruggig, är den franska versionen hemskare. Häxan är egentligen Djävulen och vill att barnen ska förblöda på en sågbock. De spelar dumma och låtsas inte förstå hur de ska klättra upp på bocken, så Djävulen ber sin fru (som försökte hjälpa barnen tidigare) visa dem hur de skulle göra. Barnen skär halsen av henne, stjäl Djävulens pengar och flyr från stugan.

 

 

Rapunzel

Rapunzel, Rapunzel, släpp ner ditt långa hår. Och det gör hon. Väldigt ofta. Det slutar med att hon blir gravid. Häxan som håller Rapunzel fånge skär av hennes hår och tvingar henne leva i skogen utan ett hem eller mat, med hennes två barn. Häxan lurar upp prinsen i tornet för att sedan knuffa ner honom igen. Han landar i en rosenbuske och överlever, men taggarna petar ut hans ögon. Trots att prinsen blir blind har sagan ett lyckligt slut då Rapunzel hittar prinsen i skogen och de lever lyckliga i alla sina dar i fattigdom.

 

 

Guldlock och de tre björnarna

I den första sagan finns inte Guldlock, utan bara tre björnar och en rävhona som heter Scrapefoot som sover i björnarnas sängar och messing around all up in yo business. I slutet blir hon utkastad ur huset eller uppäten av björnarna (det beror på vem som berättar sagan). 

 

 

Den lilla sjöjungfrun

Vi kan alla denna berättelsen: hon säljer sin röst för ett par ben, springer runt på land ett tag och vinner sedan sin prins hjärta? Fel! I Hans Christian Andersens berättelse byter hon ut sin tunga för ett par ben och för varje steg hon tar känner hon en fruktansvärd smärta, som att gå på vassa svärd, och om prinsen gifter sig med någon annan dör hon och förvandlas till sjöskum.

För att vinna prinsens hjärta dansar hon för honom, även om det är som att dansa i en skäreld. Han tycker om hennes dans, men bestämmer sig för att gifta sig med en annan kvinna i alla fall. Sjöjungfruns systrar säljer sitt hår för att ge henne en kniv så hon kan döda prinsen och få tillbaka sin fena. Hon smyger sig på honom, men kan inte döda honom. Så hon dör istället, och blir till skum. Några år senare skrev Andersen om slutet så att sjöjungfrun blir en "dotter av luft" istället och om hon är en bra dotter i 300 år kan hennes själ åka till himlen. Många fans tyckte att detta var ren smörja. 

 

 

Grodprinsen och Grodprinsessan

Detta var bröderna Grimms första saga i deras samling och den är väldigt enkel: prinsessan kysser en groda eftersom hon är så god och grodan förvandlas till en prins. Eller om de läser orginalet; grodan lurar den motvilliga prinsessan att göra en deal med henne, följer med henne hem och vill sova i hennes säng. Han tycker om hennes silkeslakan så mycket att han försöker klättra in under hennes kudde. Detta gör prinsessan vansinnig och hon kastar kudden och grodan mot väggen. På något sätt var detta en riktig lyckoträff för det förvandlar grodan till en prins, men detta är såklart inte den mest våldsamma versionen. Andra gånger måste hon skära av halsen på honom, men det är långt ifrån den traditionella kyssen.

 


Lemmy vände nog mitt liv upp och ner

Den 2013-06-23, kl 17:34:56
Filed in Musik | Kommentarer: 0
Ok, jag var på midsommarfirande hos Ocean i år. Det var asroligt och helt klart en fantastisk kväll med asnice människor! Det gjorde du bra, Hamsterface!
 
I alla fall, halvvägs genom kvällen märkte jag att Tk hade en Motörheadtröja på sig. För att jag inte hade något bättre att säga gratulerade jag honom för att han äger en så cool tröja. Han frågade med en väldigt passade förvåning: "Jaha? Du lyssnar på Motörhead?". Varpå jag sanningsenligt svarade: "En gång. Jag har lyssnat på dem en gång...". Jag skämdes lite, men han bara skrattade och sa att eftersom jag i alla fall vet vilka dem är ska jag se dokumentären Lemmy. Han lovade att jag inte skulle kunna motstå att lyssna på Motörhead efter det.
Detta var ett misstag som jag ångrar djupt.
Eftersom jag inte kunde sova igår tänkte jag att jag lika gärna kunde kolla in Lemmy tills jag blev trött. Jag blev inte trött. Vid tretiden stängde jag datorn, tittade upp i taket (som jag faktiskt kunde se eftersom solen höll på att gå upp) och viskade ett svagt "...fuck".
Jag är fucking kär! Det borde vara olagligt att göra sådana fantastiska dokumentärer! Och det borde vara olagligt för ett så fantastiskt band som Motörhead att finnas (domärnogredanolagligapgaalladrogerochsåntmenändå)! Lemmy gav mig en helt ny bild av rock, rockband överhuvudtaget och deras fans. Jag menar, vem kunde veta att rock och en 67-årig man i Riff Raff kängor kunde vara så...inte skräckinjagande?
 
 
Du behöver absolut inte tycka om rock för att gilla den! Jag menar, jag älskade den och titta vilka kläder jag har på mig dagligen:
 
 

Igår gjorde jag en massa saker

Den 2013-06-19, kl 14:05:11
Filed in Sissela | Kommentarer: 0
Först åkte jag till tandläkaren utan att borstat tänderna på morgonen. "Hur går det med tandborstningen, Sissela?" "Mind yo own buisness, dawg. I don' follow da systim." "Ursäkta, jag förstår inte. Borstar du tänderna varje morgon och kväll?" "........thug life, bro.".
Sedan körde mamma mig till gymmet. Det var jag och två andra killar där. Den ena killen hade en Aldrig Vila tröja och var skitfokuserad på träningen. Den andra dock.... Han hade en bakåtvänd keps på sig och spenderade 10 sekunder vid varje maskin. Resten av tiden stirrade han ut Aldrig Vila- killen. Jag fnissade åt honom, ja.
EFTER DET ÅKTE VI TILL RONNEBY OCH HÄMTADE LEONARDO SKYLTEN. Den är enorm och det tog en lång tid innan vi lyckades montera isär det och få in den i bilen.
Vi hämtade Max och åkte hem. Jag och Max kollade på några avsnitt Supernatural och sedan The Haunting In Connecticut 2. Den var hyfsat bra. Inte lika bra som ettan dock. Chad Michael Murray spelade pappan och det var ganska fantastiskt.
I morse vaknade jag tidigt och Max fick äntligen sova eftersom jag snarkar som en full sjöman (FÖRLÅT OKEJ?). Jag gjorde pannkakor och Malin och Nanna joinade oss. Nanna och Malin kollade igenom mina klädhög och tog typ hälften med sig hem.
 
Btw ger jag bort kläder ifall du vill ha. Bättre bilder kommer snart.
 

I vilket jag ger bort kläder:

Den 2013-06-19, kl 00:11:28
Filed in Historisk händelse | Kommentarer: 0
Idag tittade jag på en video av Nerimon (Alex Day) där han pratade om hur han en dag kastade ut alla kläder han ägde, gick till TopMan, köpte 4 byxor och 4 tröjor. Han menade att man inte behöver äga hundratals klädesplagg för att överleva i vardag. Du behöver egentligen bara några få klädesplagg och sedan tvättar du dem när du känner för det. När du är trött på dina 4 tröjor efter ett år, kastar du dem och skaffar dig 4 nya. Skitenkelt!
Alex Day är just nu inne på Alex nummer 4 och det verkar så coolt. Det finns liksom inga regler att du måste äga ett visst antal kläder för att vara en "riktig" människa. Du kan fokusera på andra saker istället för att oroa dig om sånt hela tiden.
 
Jag älskar idén och blev riktigt inspirerad! Så jag ska göra samma sak, fast mindre drastiskt.
Jag kastade ut alla kläder som jag inte använder längre. Jag kastade också ut alla "men den här tröjan kanske jag behöver någon gång"- kläder. För sanningen är att jag aldrig "behöver" den där tröjan och kommer aldrig "behöva" den.
Jag fick nog ut ca 50% av min garderob och det känns bra! Har fortfarande en massa skit kvar, men jag väntar med dem till en annan gång.
 
Min ursprungliga plan var att ge allt till välgörenhet, men sedan kom jag på att mina vänner (ALLTSÅ ER LÄSARE) säkert vill ha något. Så jag har ett förslag:
Jag är 100% villig att ge bort det flesta kläderna gratis. Skriv till mig om ni vill kolla in ett speciellt plagg eller vill komma hem till mig och gräva i högen själva. När de som vill gräva har grävt klart, lägger jag upp lite bilder här på bloggen av de överlevande klädesplaggen. Vissa kläder kommer kosta 20-70 kr eftersom att de är damn fancy, men det allra flesta får du gratis. Jag vill bara bli av med allt.
Kläder som är mindre populära (ex. ICAmunkjackan) ger jag till välgörenhet så känn er inte tvingade att svälja tyg för min skull.
Regler: Ni får inte pruta. Om ni prutar slår jag er i ansiktet och dödar era barnbarn.
 
Okej, lista över kläder jag vill bli av med (nästan allt är i storlek M och runt det):
 • 3 klänningar (svart spets, vitgrå, skjortaktig)
 • rosa skjorta (den är kort fram, men lång bak. Som en mantel.)
 • 6 linnen (alla är väl vanliga)
 • 4 stickade grejer (koftor och sånt)
 • 8 munkjackor (orkar inte förklara hur alla ser ut)
 • 7 BHar (finns storlekar som 75C-80D. Jag träffade puberteten och växte snabbt ur allt.)
 • 16 t-shirtar (jag är ett fan)
 • 2 ponchlinnen (det är som duk man hänger på axlarna)
 • 1 kofta (svart med knappar
 • 2 ponchogrejer (gröna saker)
 • 2 pyjamas (blåa tröjor)
 • jeans (dom är smala i benen, men bred runt rumpan. Om det är en beskrivning som passar dig är byxorna dina)
 • 4 kjolar (orange, jeans, svart, blommig)
 • 8 träningströjor (funkar som pyjamas också)
 • löpningsbyxor
 • 2 skärp (brunt virkat, svart magskärp)
 • 2 silkeströjor (rosa, vit)
 • 2 virkade grejer (kofta, linne)
 
 

Böcker av John Green ligger nära mitt hjärta

Den 2013-06-17, kl 22:46:00
Filed in Böcker | Kommentarer: 0
Började läsa Förr Eller Senare Exploderar Jag (The fault in our stars) i morse (aka klockan halv ett. Sovmorgon, man).
Läste ut bokfan för en halvtimme sedan.
Och jag vill läsa den igen.
 
Fulgrät genom andra hälften och jag är fortfarande inte över det. JAG KOMMER ALDRIG VARA ÖVER DET. Läs den.
 
 
Kan samtidigt nämna Den andre Will Grayson (Will Grayson, Will Grayson) och Var är Alaska? (Looking for Alaska) som John Green också skrivit. Två skitbra böcker som förtjänar mer uppmärksamhet än vad de har fått.
 
Den andre Will Grayson handlar om två tonårskillar som inte har något gemensamt, förutom sina namn, träffas i en porrbutik av misstag. Man får följa dessa killarnas berättelse som egentligen inte har ett skit med varandra att göra, men som slutar vid samma mål.
 
Var är Alaska? handlar om Miles Halter som hatar sitt liv och bestämmer sig för att hitta något större innan han lägger sig ner och dör. Miles börjar på en internatskola och hittar sina två bästa vänner i hela världen; Chip Martin och Alaska Young. Boken verkar vara en helt vanlig DuMåsteAccepteraDigSjälvInnanAndraKanAccepteraDig-bok, men sedan boomcrashshackalackabang! Miles värld faller sönder och vi får vara där för att dokumentera/gråta om det.

Nu ordspyr jag boktitlar!

Den 2013-06-17, kl 14:10:10
Filed in Böcker | Kommentarer: 0
Ok, jag vaknade vid tolv-tiden idag och gav mig ut i solen för att läsa och äta frukost. Jag läste ut Sherlock Holmes i Skräckens dal lite snabbt och sedan fortsatte jag på John Greens ungdomsbok Förr Eller Senare Exploderar Jag.
Jag säger bara det: BÄSTA UNGDOMSBOKEN JAG NÅGONSIN LÄST. 
Bättre än Prinsessans Dagbok. Bättre än Liv och Lovisa, Det är så logiskt alla fattar utom du, För bra för att dö, Gossip Girl eller någon annan klischig ung, dum och tonåring-bok i hela världen! När jag säger ungdomsböcker menar jag kärleksberättelser som inkluderar unga karkatärer med tonårsproblem.
 
FESEJ är den bästa ungdomsboken som skrivits och gett ut på 2000-talet (för allvarligt, inget slår böcker som Wallflower eller Räddaren i Nöden), enligt min åsikt. Denna bok gör mig så lycklig, men ändå så ofantligt ledsen. Jag ler och skrattar med karaktärerna, men har en klump i halsen hela tiden.
Berättelsen är så fantastiskt underbar, men är simpel och obetydlig i sig. Det är det som gör den så viktig.
 
 

Grejen med att laga ett brutet revben

Den 2013-06-16, kl 15:20:51
Filed in Facinerande | Kommentarer: 1
Att säga att man inte blir påverkad av den konstanta media man får kastat i ansiktet varje dag är lika smärtfritt som att ignorera ett brutet revben. Ingen kan se ditt revben. Ingen förutom du förstår hur mycket detta revbenet påverkar allt du gör. För när du väl inser att något är brutet förändras hela din vardag. Du kan inte gå som du gjorde innan, du kan aldrig slappna av, du är alltid på ständig vakt, du kan inte ens andas normalt. Du är den enda personen som kan säga: "Mitt revben är brutet. Jag behöver nog hjälp innan det punkterar mina lungor.", men det är jobbigt och farligt att gå till sjukhuset och du ser inte anledningen varför du skulle gå överhuvudtaget.
 
Ungefär såhär kände jag i tidig våras. Jag tog in all media jag såg, men jag förstod bara hälften och i andra hälften såg jag bara negativa saker. Till slut blev det för mycket för mig och jag gjorde som vilken annan förvirrad unge skulle göra: jag gick till mamma och frågade vad jag skulle göra.
Jag ljuger inte när jag säger att jag blev förvånad över svaret. Jag hade förväntat mig en lång diskussion som handlade om respekt, mod och magi. Jag trodde att hon skulle predika om kärlek och Gud. Lol, nope. Mamma tittade bara förvånat på mig och sa: "Men Sissela. Om du mår dåligt över hur du ser ut, kan du ju ändra det?"
 
Jag tror något klickade till där? Ja, japp det var något. Så det du säger, mamma, är att om jag inte gillar saker med mig själv, ska jag ändra på dem sakerna? Wow, groundbreaking.
Jo, så efter det tog jag nog tag i mitt liv.
 • Jag fixade ett gymkort.
 • Jag slutade äta kolhydrater.
 • Jag sa nej till godis.
 • Jag drack vatten som en elefant.
 • Jag skaffade mig t.o.m en app som räknade kalorier i mina måltider.
 
Nu har det gått 3 månader och jag mår så jävla mycket bättre! Jag kan springa en 7 kms runda frivilligt. Jag kan låta bli att ta en extra tallrik mat om jag vill det. Jag kan gå uppför en trappa utan att behöva vila en minut efteråt. Jag har också gått ner 4 kilon + att jag fortsätter neråt.
Fast den största förändringen jag gillar mest är att kunna titta på bilder av mig själv och tycka om det jag ser/inte bry mig om det jag ser.
Min fysik är väl detsamma. Stor, lång och robust är väl mina ledstjärnor i livet. Men det är jag ok med. Jag skäms inte av att vara större bygd än andra. Jag gillar det! I embrace it!
 
Fast det är klart. Bara för att jag lyckades släpa mig till sjukhuset betyder det inte att mitt revben är magiskt lagat. Nej, det är fortfarande brutet. Det kanske kommer vara brutet för alltid? Jag vet inte? Men för stunden bryr jag mig inte. Jag är i alla fall på bättringsvägen och jag känner inte för att stanna nu.
 
Ha! Detta inlägget var påväg mot Hells Bells, men gjorde en helomvändning till Sin City... COOLT
 
Här är ett bildcollage av Instagramfoton jag tagit på mig själv innan eller efter jag tränat. Jag ser antingen rädd eller förvånad ut. Det finns inget emellan.

OKEJ JAG ÄR GLAD!!

Den 2013-06-14, kl 19:38:00
Filed in Sissela | Kommentarer: 0
Ni som har gått på bio i Ronneby/Karlshamn den senaste månaden har säkert sett den där 2 meters höga cardboard cutout av The Great Gatsby med fyra sidor??? Här är en bild om ni är förvirrade:
 
 
Jag skämtade med Nanna om att sno den för sakens skull. Jag skämtade vidare om det med några i min klass och dem bidrog med en massa "JA GÖR DET!" som riktiga vänner som grupptrycker. Och sedan skämtade jag framför mina föräldrar hur bisarrt det skulle vara om den cardboard cutouten majestätiskt stod i mitt rum och lyste upp min vardag med allt sitt sass!
Efter väldigt mycket fnissade för mig själv kom jag på att jag inte längre skämtade om att äga cutouten utan ville ha den av hela mitt hjärta!
Jag tog kontakt med Centrumbiografen i Ronneby och efter en månads tummrullning mejlade dem tillbaka och sa att jag kan hämta den nästa vecka!!! Fattar ni hur glad jag är??!?!?! 
Fattar ni hur awesome detta är?!??!
Såklart ni gör! Ni är awesome allihopa!!
BÄSTA BÖRJAN PÅ SOMMARLOVET EVER!
 
Jag säger inte detta bara för att dom är asnice och ger mig min dröm, men Centrumbiografen i Ronneby är min favoritbiosalong jag gått i. Storleken är perfekt, benutrymmet är himmelriket, stolarna är det mjukaste din rumpa kommer att skåda, osvosv. Bion brukar också ha filmfestivaler och liknande, vilket är riktigt coolt! Tryck på bilden för att komma till deras Facebook så ni kan gilla dom, yes?
 

Bear with me...

Den 2013-06-14, kl 17:07:07
Filed in Skit | Kommentarer: 0
Jag förstår om ni är jävligt förvirrade just nu, men jag letar efter ett nytt tema och samtidigt leker runt med kodmallar. OCH JAG HAR FUCKING SKOJ!
Mitt tema just nu är rosa och sött med en massa hjärtan överallt. THIS IS MY DESIGN.
 

Miley Cyrus - Jolene

Den 2013-06-14, kl 14:58:43
Filed in Musik | Kommentarer: 0
 
Först tänkte jag: "Fan. Försöker Miley Cyrus allvarligt talat göra en cover på Partons Jolene?? Detta kommer inte bli bra alls."
Och sedan efter 30 sekunder vändes allt upp och ner och förvandlades till något fantastiskt. BIG TIME!

© Headerbilder från Wallpapers Wide