Sjukt uttråkad.

Den 2013-05-28, kl 15:10:22
Filed in Filmer | Kommentarer: 0
Jag nyser ut mina lungor med jämna mellanrum. Min näsa rinner. Min tunga är täckt av förkylningsblåsor. Jag lever loppan här!
 
Allvarligt, jag är sjuk och uttråkad. Sjukt uttråkad. Så jag kollade på Django: Unchained för att få tiden att rulla snabbare (och att låta bli gå igenom ännu en säsong av Supernatural) och den var lika awesome som första gången jag och Nanna såg den! Om inte bättre!
 
Nu kollar jag på Final Destination 1. En kvart in i filmen och allt är redan fucking kaos. Alltså jag har aldrig sett Final Destination innan så jag är inte van vid all "människomassaker av yttre krafter". Ska det verkligen vara såhär? Hur kan detta vara en kvalitéfilm? Vi får ingen som helst presentation av någon av karaktärerna. Ingen som helst bakgrund till berättelsen. ALLT ÄR BARA KAOS OCH NU GRÅTER ALLA OCH ALLA DÖR OCH JAG FATTAR INTE VARFÖR.
 
20 minuter in i filmen och detta är skit. Ska nog twittra mig fram genom resten av denna skitet.
 
Men hej! Ali Larter är med i filmen och jag älskade henne i Resident Evil så den kanske blir lite bra?
 
 
image

I AM THE REAL

Den 2013-05-21, kl 19:56:32
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Jag tycker det är snällt av er 2-7 människor som kikar in på min blogg lite då och då, även om jag inte skriver ett piss. Så, bara för er, tänker jag skriva lite! (fucking lucky you)
 
På senaste tiden har jag blivit en aning besatt av Supernatural. Okej, jag ska inte ljuga. Jag är fastklistrad. Jag går runt och tänker på Supernatural dag ut och dag in. Jag tittar på minst två avsnitt varje dag (som mest har jag kollat på nio avsnitt under en kväll och då planerade jag inte ens att ha ett maraton. Det bara hände). Det har gått så långt att jag en gång råkade säga "Dean Winchester" när någon frågade om min pappas namn därför jag går bara runt och tänker på denna jävla tvserien hela tiden... Fast nu är det sommaruppehåll och säsong 9 kommer ut i höst. Det ger mig ett perfekt tillfälle att titta om på alla mina favoritavsnitt! JAG MÅR BRA TJOHO
 
OK. Grej numero deux är väl att jag har fyllt 18 år. "Nu är jag en laglig vuxen", säger jag med ett roat flin medan jag snurrar presentsnören och dricker varm choklad ur min Clone Wars kopp. Fick många trevliga presenter och gratulationer dock! JAG MÅR BRA TJOHO
 
Jepp, numero tres, quatre och cinqo är väl att jag sett Iron Man 3 och Star Trek Into Darkness och imorgon ska jag se The Great Gatsby! BÅDA VAR AWESOME! Jag gillade den delen i Iron Man då hela filmen hände. Och Benedict Cumberbatch var fantastisk. Samt Chris Pine. Samt alla andra! JAG MÅR BRA TJOHO
 
 
 
 
 
 
 
Jag har 2934712957 andra saker att berätta om, men jag borde skriva läxor som jag hatar. Hur kommer det sig att det tar hela 3 timmar att skriva en enda uppsats? Det är 4 Supernaturalavsnitt på rad! Jag slösar så mycket tid på min skolkarriär då jag egentligen kunde gjort något bättre..som att vara inne på Tumblr.
 
SES

© Headerbilder från Wallpapers Wide