Biotajm | Thor: The Dark World

Jag tycker verkligen synd om människor som fortfarande tittar in på min blogg varje dag för att se om jag lagt upp något och ser att jag suger. Jag såg Thor - The Dark World för inte så jättelänge sedan. Vad tycker jag om denna Marvelfilmen? Ett.fucking.mästerverk. Den var så mycket bättre än vad jag någonsin önskat mig att den skulle vara!
 
Vi koncentrerar oss på karaktärerna. Jag älskade Thors nya, vuxna utseende. Han är nästan motsatsen till hur han var i ettan. Han har växt upp och tänker först innan han gör saker. Jag tror att vetskapen om att sin bror ursprung, kampen i New York med Avengers och sin relation med Jane Foster har förändrat han synsätt helt och hållet. Han är mognare, försiktigare och har andra prioriteringar. Men instinkten om att lita blint på Loki har inte försvunnit, vilket är bra därför Thos älskar sin bror och jag vill aldrig att det ska förändras. Vet ni vad som är sexigare än en riktigt väluttänkt karaktärsutveckling? Inget.
 
Loki...Loki Loki Loki. Loki. Hans sårbarhet och ilska har gjort honom blind. Hela sitt liv har han försökt vara sin Odins favorit att han har missat helt att han alltid varit Thors favorit. Och inte ens i tredje filmen ser han det. Han ser inte att hans bror vill honom väl och att han vill att det ska bli som förr. Men Loki vill inte att det ska bli som förr. Hans sår är för djupa, så han fortsätter sätta sig emot andras förväntningar på honom. Han vill inte göra något rätt. Han är en liten skit och jag älskar honom.
 
Jane Foster. Hon fick spela the damsel in distress i denna filmen, men jag tycker att hon lyckades ganska bra! Hon blev nästan dödad ett tjugotals gånger, men hon räddade dagen lika mycket och hon stod för ca 75% av kampen mot skurken. Hon förtjänar en riktig amerikansk applåd *börjar klappa händerna långsamt, klappar snabbare och sedan joinar ett helt bifall av appplåder in*.
 
Frigga var fantatisk. Hon är den enda (förutom Thor) som älskar Loki och skulle göra allt för honom. Hon var bron mellan sin son och man, och hon har höga förhoppningar om dem båda. Hon tror verkligen på Loki om att han kan bli bättre (till skillnad från Thor som vet att Loki aldrig kan göra bot eller känna ånger). Frigga var den viktigaste individen i Lokis liv och det kan man verkligen se pga olika händelser. Det är bara grymt det som manusförfattarna gjorde. Satan...
 
Over all, detta var en fantastisk bra film. Detaljerna var noga, relationer utvecklades och drömmar krossades. Malekiths motiv var väl uttänkta och de kändes inte tvingade på något sätt. Den hade humor och ett par riktigt bra efterscener! THIS MOVIE I LIKE IT
 
image

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide