Top 20 | Kommande filmer

Den 2013-10-31, kl 18:32:04
Filed in Bio, Filmer, Topplista | Kommentarer: 0
Jag har aldrig gjort en såhär lång topplista, någonsin. Detta är bara en lista av filmer med trailers som inte kommit ut än, som ser intressanta ut. Detta får bli min referenslista till framtiden, om vilka filmer jag vill se. Coolt.
 
20. The LEGO Movie
Jag behöver inte säga något på denna. Bara att den kommer bli awesome!
 
19. Machete Kills
Det är ju Machete. Och filmen kommer klara Bechdeltestet. Trailern klarar testet. T.o.m filmomslaget klarar fucking testet. Kan inte säga mer.
 
18. Delivery Man
Detta känns som en riktigt bra feel-goodfilm! Jag log genom hela trailern!
 
17. X-Men: Days of Future Past
Allt handlar om musiken. Trailern kan handla om vad som helst, jag bryr mig inte. Det är musiken som spelar roll.
 
16. American Hustle
 
Jag är så himla kär i Bradley Cooper och Jennifer Lawrence att jag inte kommer låta bli att kolla på denna filmen. 
 
15. Walking with dinosaurs 3D
Dinosaurier! 3D! DINOSAURIER I 3D! Hej biosalong fylld med 8-åriga pojkar och mig. 
 
14. Jobs
 Ja, detta känns som Social Network. Ja, detta kan vara antingen awesome eller skitdåligt. Men det ser hyfsat lovande ut.
 
13. The Monuments Men
Detta är så coolt. Det visar en helt annan sida på andra världskriget som glömts bort, men var väldigt viktig. Detta kommer bli askul!
 
12. How To Train Your Dragon 2
JAJAJAJAJA!!!! Och inte visste jag att jag kunde bli så attraherad av en animerad karaktär... 
 
11. The Wolf Of Wall Street
Hur Leonardo DiCaprio kan vara så perfekt kommer föralltid vara ett av livets stora mysterium. Men jag vill inte lösa det. 
 
10. One Chance
En film baserat på Paul Potts liv. Och James Gordon spelar Paul. Ja, ja och åter ja. 
 
9. Hundraåringen Som Klev Ut Genom Fönstret Och Försvann
En av mina svenska favoritböcker. Jag rekommenderar alla att läsa den, och eftersom Felix Herngren regisserar den, kommer den vara en succé!
 
8. Carrie
Jag läste denna boken en gång för två år sedan och jag måste fortfarande ibland pausa det jag gör för att tänka på den.
 
7. How i live now
Jag har ingen aning vad detta är, men jag älskar det. Det finns visst en bok, men jag ska vänta med att läsa den.
 
6. The Book Theif
Det är berättelser som denna som får mig att tro att det finns hopp i världen.
 
5. Thor: The Dark World
Jane är min favorittjej och Loki är min favoritskurk och Thor är bara pure awesomeness. Christopher Yost och Christopher Markus med Marvel: HALLELUJAH!
 
4. Captain America - The Winter Soldier
Jag kan inte uttrycka mig i ord hur mycket jag ser fram emot detta! Det är Cap och han har vänner och en ärkefiende (förutom Hitler) och Black Widow är hans sidekick och allt är underbart och inget gör ont (än)! 
 
3. Divergent 
Divergent är en av mina favoritdystopiböcker. Trailern ser inte fabolös ut, men om inte manusförfattarna har ändrat hela plotten kommer den vara awesome.
 
2. The Hobbit: The Desolation of Smaug
Jag behöver inte säga något. Peter Jackson vet vad han håller på med. Detta kommer bli epic. 
 
1. The Hunger Games: Catching Fire
FATTAR NI?!??!?! Denna trailern är mer pulshöjande än något jag sett innan! Den slår nästan sista trailern av HP och Dödsrelikerna del 2!! JAG SER FRAM EMOT DETTA MER ÄN NÅGOT JAG SETT FRAM EMOT NÅGOT I HELA MITT LIV! Det kan ha varit en total lögn, men kolla på trailern igen!!!
 
+ ser inte den nya postern fantastisk ut?????

Sissela klär på sig | Häxan Sytant

Den 2013-10-28, kl 19:41:00
Filed in Sissela klär på sig | Kommentarer: 1
Inatt är det storm. Ifall ni missat lol.
Så vad gör jag förutom att ligga i fosterställning och hoppas att ladans plåttak inte flyger in i huset? Syr om mina kläder. Visst. Jag skulle hellre skaffa nya kläder som alla andra människor i hela världen, men pengar och orken och dagens mode. Usch och nej. Det funkar inte på långa vägar. Så jag syr om mina gamla kläder som jag har tröttnat på. Detta har jag gjort.
 
Först tog jag mina gamla jeans som hade två stooora hål mellan benen i. Jag klippte i dem tills jag tyckte de var provocerande nog. Återvinning och miljö och självrespekt woop woop.
 
 
Jag tycker denna klänningen är asmys, men eftersom jag har 5 klänningar och endast 2 linnen, klippte jag av underdelen för att ha ett linne till. Jag ska spara resten av tyget till något annat, därför svart tyg är alltid bra att ha! Sorry för avsaknaden av byxor.
 
 
Sist men inte minst hade jag en virkad, transperant, tröja jag haft sedan jag var 12 år. Den passar fortfarande, men jag behövde uppgradera den to the next level. Jag sydde upp armarna och nederdelen så det blev mysigare.
 
 
Är så stolt över mig själv. Om du behöver uppgradera några av dina gamla kläder, kan du ge mig dem. Jag är en fotbollsmamma. Jag kan sy allt.

Filmtajm | Spring Breakers

Den 2013-10-21, kl 16:41:00
Filed in Filmer | Kommentarer: 1
Denna handlar om 4 tjejer som gör vad som helst för att ha det bästa spring break i deras liv. Den är rå och sann och galen och neon. Jag hatar det, men jag älskar den ändå.
 
Om du blir arg över denna filmen gör du rätt. Spring Breakers syfte är att provocera föräldrar, göra dig arg och få dig att tänka efter. Filmen finns för att du ska fatta hur fucking sexistisk och orättvis världen är. Måste man ta droger och dricka alkohol för att må bra? Är man tvungen att ha sex för att känna sig behövd? Som världen ser ut nu, ja. Det är det filmen vill visa. Inte hur många bröst de kan få in i en och samma scen som tex American Pie. Denna filmen är så jävla mycket bättre. Den är en paradox, inte sexistisk. Du missar poängen om du skriker över dina kära Disneystjärnor som är förebilder och inte borde vara nakna.
 
Här finns det mycket penisreferenser och ännu fler bröst. Detta är ingen film att se med familjen. Se den inte heller med människor som du inte känner så bra. Se den helst ensam eller med din bästa vän, allt annat är bara fel.
 
image
image

Vad har jag gjort stället för att skriva på bloggen?

Den 2013-10-20, kl 20:10:46
Filed in Filmer, Sissela | Kommentarer: 0
Jag har sett The Conjuring och må jag säga att det var en av de bästa skräckfilmerna jag sett. Den hade nästan allt. Läskiga huset, obehagliga dockor, onödiga backstories, nödvändiga backstories, alldeles för mycket spänning, idioter som följer efter misstänksamma ljud och såklart en och annan demon. Jag blev faktiskt så rädd att jag började gråta av en scen. Jag har 18 års erfarenhet av skräckfilmer och skrämdes så mycket att fysiska tårar bildades i mina ögon. Det har aldrig hänt förut så tummen upp The Conjuring!
 
 
Jag har skolstress upp till 100% nu. När jag inte pluggar tänker jag på att jag måste plugga, men när jag väl sätter mig ner för att plugga kan jag inte rå för mig att ens öppna boken. Det är något som sätter sig emot och jag måste hitta tillbaka innan mina betyg sänks och min framtid förstörs och mina barn får syfilis.
 
Nästa vecka ska jag göra högskoleprovet så jag har lånat en gammal mattebok från biblioteket, men jag vet att jag kommer faila matematikdelen hårt. Jag ska försöka hålla mig vid liv och försöka plugga lite i alla fall. Jag vet inte hur det kommer gå alls. Är faktiskt nervös.
 
 
Jag har varit på födelsedagsfest hos Evelina som nu är 20 år! WOOP WOOP! Festen var awesome och dessa bilder förklarar det mesta:
 
 
Jag tror det räcker för tillfället. SES

Avicii - Hey Brother

Den 2013-10-14, kl 13:53:06
Filed in Musik | Kommentarer: 0
Om du inte hört denna denna låt kan du lika gärna krypa tillbaka under stenen du legat under den senaste månaden. Du kan falla tillbaka i koma du sovit i och aldrig vakna igen. Du kan be din kompis att slå dig i ansiktet och jag kommer inte göra något för att hindra hen. Har du missat denna låt, vad fan håller du på med?
 

Musik | Veronica Maggio "Handen i fickan fast jag bryr mig"

Den 2013-10-09, kl 19:38:00
Filed in Musik | Kommentarer: 0
Borde kanske bloggat i veckan, men har varit upptagen med att deppa över mitt liv, äta, träna och lyssna på Veronica Maggio. Och eftersom jag knappast kan blogga om varför jag deppat över mitt liv, ska jag skriva en kort recension av Maggios skiva. Då kör vi.
 
 
Ok, varför gillar jag Veronicas nya skiva? Veronica lyckas säga saker som är sådana fullträffar. De är så sanna och bekanta med sina egna tankar att man undrar om hon hittat ens dagbok och skrivit en låt om den. Hon sätter ord på ens tankar och det är något som många låtar missar.
Det jag älskar med texterna är kulturen. Om vi t.ex tar en låt av One Direction. Den är inriktad på att få alla tjejer att känna sig speciella. Du ska känna att du är den tjejen med brunblågröna ögon och blondishbrownish hår som får killen att förlora allt sitt cool och vilja behandla dig som du förtjänar. Dem sjunger om Hollywooddreams och starlight och fantastiska liv, men allt är så opersonligt och dött. Man blir trött tillslut.
Grejen med Maggio, Hellström, Krunegård eller Grön är att de berättar om platser som finns och där saker hänt dem. Det finns verkligen ett Sergelstorg eller Vasaparken. Frida eller Susanne existerar verkligen. Det ger musiken en karaktär och låtarna blir som berättelser man vill lyssna på. Och visst, Hollywood finns också, men jag är långt ifrån att gå på the walk of fame så därför känner jag igen mig själv mer i Veronicas låtar än One Directions.
 
Som sagt älskar jag Maggios fullträffar. Jag kan ge er mina favoriter:
 
 
Jag lovar:
"Jag vill hellre va bortgjord än och va ensam
Orkar inte va iskall, vill bara känna
Det var väl kanske lika bra,
du hade säkert ångrat dig idag"

Hela Huset feat Håkan Hellström:
"Festen har dött för längesen
Soffan har blivit till en säng
Jag lånar någons stövlar i storlek 45
Går ut genom dörren och där är sommaren
I gräset sover någon än, ser ganska obekvämt ut men
Jag knäpper några bilder och skrattar för mig själv
I samma stund så vet jag att allting har ett slut"
 
Va kvar:
"Hörde inget du sa för den höga musiken
Tror nog ändå att du hade gjort mig besviken
Men jag kommer va kvar
Jag hälsade på nån mer fast jag kände mig nere
Och jag minns att han sa "Herregud, är det du ifrån TV?"
Och jag ville gå hem"

 
Veronica Maggio berättar en story i hennes låtar som är så klockren att man vill ställa sig upp och applådera.
Så ja. Jag gillar skivan. Den har några riktigt bra låtar och såklart har den några dåliga också, men all musik kan ju inte vara awesome. Vad skulle man annars bråka om på fester?
Om ni inte är totalt emot bra svensk musik, tycker jag att ni borde lyssna på hennes album. Coolt? Coolt.
 
 

Dublin del 5: VAD FAN ÄR DET SOM HÄNDER MED MITT LIV?

Den 2013-10-04, kl 19:41:47
Filed in Sissela | Kommentarer: 0

(Alla bilder kommer från Rosa och mina vänner på Instagram. Check them out! Lång text så recap: Vi byter hotell, försöker ha en rolig utekväll på en måndag, deppar omkring på gator och åker hem till Sverige! Läs för detaljer.)

 

Måndag: Idag bytte vi hotell. Vi väntade utanför polisstationen i 3 timmar och sedan tog vi bussen till ett hotell utanför stan. Med varje kilometer längre ifrån Dublin mådde jag sämre och sämre. Jag och Mirre hatade hotellet. Det var så dyrt och fint och bara överflödigt. Det kändes onödigt. Men vi var överens om att sängen var gudomlig. Och vår badrumsdörr och luftkonditionering var sönder så det tröstade mig lite.

 

Jag, Mirre, Ulrika och Magdalena lät oss inte skrämmas av avståndet till staden (eller faktum att det var måndag) och vi tog en taxi in till stan och åt på ett awesome ställe inne i Temple Bar. Dock efter 5 dagar av skräpmat var våra magar helt fucked up och ingen av oss klarade av maten egentligen. Vi drack resans sista Guinness och det var lite sorgligt.

 

Efter maten gick vi till The Mezz och det var ingen "mess" alls. Stället var gaaanska dött. Vi ringde dit Åke och han blev den enda coola människan där. Vi blev best buds med dörrvakten och han förklarade att knappt någon går ut på söndagar och måndagar, och enda anledningen folk var ute igår var pga matchen. Vi tog några vändor runt Temple Bar för att hitta en annan bar, men det slutade med att vi gick runt och deppade över att vi skulle lämna Irland nästa dag. Vid ett-tiden bestämde vi oss för att kvällen inte skulle bli så rolig som förra dagen. Jag tog farväl av Dublin (genom att skrika ”VAD FAN ÄR DET SOM HÄNDER MED MITT LIV??” ut över floden), vi sa hejdå till Åke och tog en taxi tillbaka till hotellet.

 

Även om den sista kvällen inte blev så lyckad som jag hoppats på, var jag glad att vi åkte in. Jag är glad för den döda, sista natten i Dublin. Även om det började regna och var skitkallt och asdeppigt och att jag aldrig skulle träffa de ascoola människorna jag träffat under veckan, uppskattar jag den där kalla, deppiga kvällen. Asnice slut på det hela.

 

Tisdag: Dagen för hemfärd. Och jag ska vara ärlig, jag har aldrig varit så bakfull hela i mitt liv. Jag tror att en vecka av alkohol, skräpmat och ingen träning satte sina spår och idag var dagen då min kropp sa ifrån. Vi åt hotellfrukost som jag knappt kunde njuta av eftersom allt smakade som kartong. Att åka hiss var det hemskaste jag gjort i mitt liv. Jag och Mirre började städa, men jag bestämde mig för att ligga utslagen i sängen istället.

 

Vi checkade ut vid 12 och bussen kom och hämtade oss vid 15.30. Hah! På flygplatsen fick vi vänta 50 min på att få checka in oss. Urgh. Jag och Rosa åt en blåbärsmuffin. Mums.

 

Flyget hade vi en läskig start. Det var dimma och jag blundade hela vägen och önskade tyst att vi inte skulle krocka in i ett annat flyg. När vi väl kom upp ovanför molnen kunde jag se en fantastisk solnedgång och jag fattar nu varför piloter älskar sitt jobb.

 

Jag var så ledsen över att vi lämnade Irland att jag kan ha fällt en tår på flyget. Medan jag tittade på solnedgången tänkte jag igenom resan och jag kunde inte hjälpa att le trots att jag var så ledsen. För första gången på länge deltog jag i mitt eget liv och jag gjorde saker jag aldrig gjort tidigare. Visst, det har varit obehagligt och nervöst och jag improviserade säkert mer än hälften av gångerna (fake it 'till you make it), men jag har gjort dessa läskiga sakerna för att jag själv velat. Jag är stolt över mig själv och jag tror inte att jag är en helt ny människa. Nej, resan var alldeles för kort för sånt skit. Men jag tror att jag lärt mig nya saker och det är alltid något. Så jävla stolt.


Dublin del 4: Min dejt och fotbollbaskethandbollmatch

Den 2013-10-03, kl 18:46:46
Filed in Sissela | Kommentarer: 0
(Jag är ledsen för alla dessa fucking Dublininlägg, men jag kan inte hoppa av något jag själv satt i rullning. Förlåt, bara idag och imorgon och sedan är det slut med Dublin. Jag lovar <3)
 
 

Söndag: Jag hoppade över frukosten igen och vi åt hamburgare och pommes på en snabbmatskedja. Det var som Donken, fast godare. Idag var det den stora hurlingmatchen. Jag tror det var hurling i alla fall. Den som liknar amerikansk fotboll, handboll, basket och fotboll samtidigt. Det var mellan Dublin och Mayorn. Och spoiler: Dublin vann. Människor var så glada hela dagen och sjöng och dansade på gatorna. Inte riktigt en vanlig söndag.

 

På lunchen smsade Sean mig. Mina vänner blev väldigt excited. Helt klart mer taggade än mig. Jag var så jävla inställd på att inte göra dejten pinsam. Jag gillade inte killen mer som än en bekant. Det kändes bara coolt att gå på en dejt med en främling i Dublin. Under dagen fick jag mer och mer ont i magen. När jag hittade wifi twittrade jag detta:

 

 

Dejten gick bra. Vi drack te på ett café och sedan gick vi till en park. Det kändes aldrig pinsamt. Det coola var att jag kunde säga vad jag ville eftersom jag troligtvis aldrig kommer träffa killen igen. Jag kunde se på honom att han blev ganska orolig, men han fattade vinken och helt plötsligt hade vi ett terapisamtal om våra trista liv. När vi skulle skiljas åt bestämde vi att jag skulle höra av mig om jag kom till Dublin igen, och vi önskade lycka till på våra liv till varandra och sa hejdå.

 

På kvällen gick vi ju ut igen. Jag, Mirre, Ulrika, Magdalena, Linnea och Ella gick till The Mezz. Kvällen började hyfsat långsamt, men det blev roligare ju längre kvällen pågick. Vi döpte alla irländska personer vi mötte med svenska namn. Sven, Göran och Åke blev våra bästa vänner! Jag säger bara detta; det var en awesome kväll. På något sätt bestämde alla samtidigt för att det var dags att gå hem. De andra hade mystiskt försvunnit någon gång under kvällen, men jag, Ella och Ulrika gick lyckliga hem och vi träffade Philip och Adam i entrén och vi high fiveade dem utan anledning och när vi borstade tänderna dansade vi tyst runt av lycka. Jag har inte mått så bra på väldigt länge.


Dublin del 3: Är det ödet, måntro? ft. slagsmål på donken

Den 2013-10-02, kl 19:33:23
Filed in Sissela | Kommentarer: 0

(Alla bilder kommer från Rosa och mina vänner på Instagram. Check them out! Btw är det mycket text, men det hände så jävla mycket! Recap: jag bestämde en dejt med en irländsk kille, hittade min drömbar, såg ett slagsmål och kom hem kl.6 på morgonen! Läs för detaljer.)

 

 

Lördag: På lördagen fick vi göra vad vi ville. Jag hoppade över frukosten och åt lunch med klassen på ett ”italienskt” ställe. Surprise surprise, friterad mat och pommes! Var ganska less på den maten då. Jag kommer inte äta friterad mat igen förrän jag är 40 år.

 

Efter maten bestämde jag mig för att gå till leprechaunmuseet. Påväg dit såg jag Game Stop. Inne i affären kom det fram en kille till mig. Han presenterade sig som Sean och han hade den råaste irländska dialekten jag någonsin hört. Det var näst intill omöjligt att förstå honom. Men jag är ju mig själv så jag pratade med honom och sa "haha, yeah" vid rätt ställen och charmade strumporna av killen. Allvarligt och tro mig, JAG FÖRSÖKTE INTE FLÖRTA. Jag var bara mig själv och jag var trevlig. Efter ett tag tyckte jag att det var dags för mig att gå så jag sa ”I'm sorry, but I really have to go now.” cause I'm real and opassande yo. Då bytte vi våra mejladdresser och vi bestämde att snacka imorgon om att mötas upp någonstans.

 

VARNING DEPRIMERANDE: Jag vet fortfarande inte varför jag gick in på Game Stop. Eller varför jag ens började snacka med killen. Men en sak ledde till en annan och jag gick på min första dejt med honom. En främling i Dublin. Detta fick mig att börja tänka. Om jag inte gått in på Game Stop skulle jag inte träffat Sean och fortfarande varit förstadejtlös. Tänk så många människor och val jag ignorerat och så många upplevelser jag missat för att jag inte var där? Eller som jag kommer missa därför jag är på andra ställen vid dem tillfällena. Vad hade hänt om jag hade kysst den personen på den festen eller pratat med den killen i den affären? Eller om jag inte bytt skola? Alla val vi gör styr oss i en riktning som vi kanske aldrig kommer komma ifrån. Vad är det som gör att vi är människorna vi är på platserna vi är idag? Motherfucking livet... DEPRIMERANDE TANKAR SLUT

 

I alla fall lyckades jag komma till museet och jag lugnade ner mig själv med berättelser om pysslingar. Jag kände mig mindre stressad av att äntligen jobba med mitt projekt.

 

När jag kom hem berättade jag för mina vänner om Sean och de tappade hakan. Jag tyckte inte att det var en sån stor deal. De var mer imponerade av mig än vad jag var. Liksom jag var en söt tjej i en spelaffär. Vem med tillräckligt mycket lejonhjärta skulle inte starta ett samtal med mig? MITT STORA EGO

 

Vi träffade också många coola och awesome människor den kvällen! Vi hittade en awesome bar som hette The Mezz. Väggarna var täckta med posters, affischer och tidningsutklipp av musiker. De andra tröttnade på baren och drog vidare till nästa ställe (eftersom Dublin har en bar vid varje hörn kan man göra sånt lol). Baren stängde vid 3-tiden, men varken jag eller Ulrika var redo för att gå hem så vi gjorde sällskap med två killar som skulle till McDonalds. Vi kallar dem för Den Söte (trodde jag sa Switzerland när jag presenterade mig så han kallade mig för Swiss) och Dansaren (killen kunde börja dansa mitt i ett samtal). Killarna tyckte det var komiskt att vi sa "hamburgers" istället för "burgers" och de höll på att få en gemensam hjärtattack när vi kallade The Spire för "that-big-pointy-spike-thing-over-there" *pekar åt ett håll som känns ok*.

 

När vi kom fram till Donken såg vi vårt första slagsmål i Dublin. Den Söte och Dansarna drog oss därifrån ganska snabbt så vi inte skulle skadas eller lägga oss i eller vad nu svenska tjejer brukar göra när de ser ett slagsmål. Sötisar, jag vet.

 

De följde oss till "that-big-pointy-spike-thing-over-there" och sedan gick jag och Ulle hemåt. Dock hade vi mycket att prata om och gick väldigt långsamt. Det såg kanske misstänksamt ut därför två andra killar kom fram till oss (det finns killar överallt, mannen) och verkade tro att vi var jättefulla. Så de frågade vilket hotell vi bodde på och hjälpte oss hem. Förstår ni varför jag älskar folket i Dublin?? I Sverige måste man fan dra på springskorna om några killar börjar prata med en, så man inte blir våldtagen av dom och de blir frikända i rättegången några veckor senare....

 

Vid kl. 6 mötte vi tjejerna i trappuppgången som skulle åka på en busstur ut på landet, och då kröp vi ner i våra sängar.


Dublin del 2: Attack of the Douchebags

Den 2013-10-01, kl 13:24:26
Filed in Sissela | Kommentarer: 0

(Alla bilder kommer från Rosa och mina vänner på Instagram. Check them out!)

 

 
Fredag: Som jag trodde, vaknade jag och mådde bra igen. Vi gick på museum på dagen. Det första museumet var The National Museum of History. Det var ganska coolt, men inte lika coolt som krigutställningen de visade upp. Det fanns kläder och kulsprutor och tankar och detaljer och backstoryn och en massa. Efter det gick vi till Trinity Collage och tittade på Book of Kells. Den var cool, men inte lika coolt som det gamla biblioteket. Det var som en stor kupol med två våningar. Taket var 10 meter högt och väggarna var fyllda med hyllor av böcker. Allt luktade som gammalt papper och jag älskade det,

 

På kvällen gick vi ut alla 12 tjejer. Vi hittade en bar som verkade helt ok. Vi kan ha varit där i knappt 15 minuter, då kom Attack of the Douchebags. 10 engelska killar attackerade vårt bord och alla var snygga och högljuda och ytliga och blää. Jag försökte vara trevlig och prata med en kille, men han var helt ointresserad och vände ryggen mot mig. Det är väl ok, tänkte jag, han är bara en dumskalle. Jag vänder mig mot en till kille (ja, du kunde vända på huvudet och en ny kille satt bredvid dig. Så många var dem.) och försöker prata med en annan kille istället. Samma sak hände. JASÅ? Kalla mig egensinnig, men jag skulle fan starta ett samtal med någon i rummet! Jag provar en till kille. Samma. Fucking. Sak. Jag blev väldigt arg och dessa gigantiska bebisarna satt i vägen för att jag skulle ha roligt ikväll! Jag och Rosa gick och lyssnade på killen som spelade livemusik och vi hade asroligt! Killen var fantastisk!

 

När Stephen Cooper var klar fick vi hans buisnesscards och sedan drog douchebagsen med oss till en nattklubb. Jag hatar nattklubbar, men dj:n spelade faktiskt halvbra musik och eftersom jag var där med Rosa och Jenny blev det ännu roligare! Andra människor på dansgolvet gungade på stället och såg halvt uttråkade ut, men jag, Rosa och Jenny skakade loss som fan. Vi hoppade runt, headbangade, överdrev alla danssteg vi kunde och efter 20 minuter var jag helt genomsvettig! Det blev en jävligt bra kväll med tanken på hur den började!


© Headerbilder från Wallpapers Wide