Dublin del 2: Attack of the Douchebags

(Alla bilder kommer från Rosa och mina vänner på Instagram. Check them out!)

 

 
Fredag: Som jag trodde, vaknade jag och mådde bra igen. Vi gick på museum på dagen. Det första museumet var The National Museum of History. Det var ganska coolt, men inte lika coolt som krigutställningen de visade upp. Det fanns kläder och kulsprutor och tankar och detaljer och backstoryn och en massa. Efter det gick vi till Trinity Collage och tittade på Book of Kells. Den var cool, men inte lika coolt som det gamla biblioteket. Det var som en stor kupol med två våningar. Taket var 10 meter högt och väggarna var fyllda med hyllor av böcker. Allt luktade som gammalt papper och jag älskade det,

 

På kvällen gick vi ut alla 12 tjejer. Vi hittade en bar som verkade helt ok. Vi kan ha varit där i knappt 15 minuter, då kom Attack of the Douchebags. 10 engelska killar attackerade vårt bord och alla var snygga och högljuda och ytliga och blää. Jag försökte vara trevlig och prata med en kille, men han var helt ointresserad och vände ryggen mot mig. Det är väl ok, tänkte jag, han är bara en dumskalle. Jag vänder mig mot en till kille (ja, du kunde vända på huvudet och en ny kille satt bredvid dig. Så många var dem.) och försöker prata med en annan kille istället. Samma sak hände. JASÅ? Kalla mig egensinnig, men jag skulle fan starta ett samtal med någon i rummet! Jag provar en till kille. Samma. Fucking. Sak. Jag blev väldigt arg och dessa gigantiska bebisarna satt i vägen för att jag skulle ha roligt ikväll! Jag och Rosa gick och lyssnade på killen som spelade livemusik och vi hade asroligt! Killen var fantastisk!

 

När Stephen Cooper var klar fick vi hans buisnesscards och sedan drog douchebagsen med oss till en nattklubb. Jag hatar nattklubbar, men dj:n spelade faktiskt halvbra musik och eftersom jag var där med Rosa och Jenny blev det ännu roligare! Andra människor på dansgolvet gungade på stället och såg halvt uttråkade ut, men jag, Rosa och Jenny skakade loss som fan. Vi hoppade runt, headbangade, överdrev alla danssteg vi kunde och efter 20 minuter var jag helt genomsvettig! Det blev en jävligt bra kväll med tanken på hur den började!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide