Filmtajm | Spring Breakers

Denna handlar om 4 tjejer som gör vad som helst för att ha det bästa spring break i deras liv. Den är rå och sann och galen och neon. Jag hatar det, men jag älskar den ändå.
 
Om du blir arg över denna filmen gör du rätt. Spring Breakers syfte är att provocera föräldrar, göra dig arg och få dig att tänka efter. Filmen finns för att du ska fatta hur fucking sexistisk och orättvis världen är. Måste man ta droger och dricka alkohol för att må bra? Är man tvungen att ha sex för att känna sig behövd? Som världen ser ut nu, ja. Det är det filmen vill visa. Inte hur många bröst de kan få in i en och samma scen som tex American Pie. Denna filmen är så jävla mycket bättre. Den är en paradox, inte sexistisk. Du missar poängen om du skriker över dina kära Disneystjärnor som är förebilder och inte borde vara nakna.
 
Här finns det mycket penisreferenser och ännu fler bröst. Detta är ingen film att se med familjen. Se den inte heller med människor som du inte känner så bra. Se den helst ensam eller med din bästa vän, allt annat är bara fel.
 
image
image

Kommentarer
Postat av: Anon

Jag såg din artikel och tänkte för mig själv om jag skulle ta mig tid att kolla denna.

Jag stängde av efter en kvart. Trodde den skulle skildra det på ett bättre sett. Denna filmen är ju inget annat än vilket skräp som helst som promotar pop-kulturen till att vara ännu mer efterbliven än vad den egentligen är. Förövrigt asdåligt redigerad och filmad.

2013-10-21 @ 20:22:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide