Sissela klär på sig | Häxan Sytant

Inatt är det storm. Ifall ni missat lol.
Så vad gör jag förutom att ligga i fosterställning och hoppas att ladans plåttak inte flyger in i huset? Syr om mina kläder. Visst. Jag skulle hellre skaffa nya kläder som alla andra människor i hela världen, men pengar och orken och dagens mode. Usch och nej. Det funkar inte på långa vägar. Så jag syr om mina gamla kläder som jag har tröttnat på. Detta har jag gjort.
 
Först tog jag mina gamla jeans som hade två stooora hål mellan benen i. Jag klippte i dem tills jag tyckte de var provocerande nog. Återvinning och miljö och självrespekt woop woop.
 
 
Jag tycker denna klänningen är asmys, men eftersom jag har 5 klänningar och endast 2 linnen, klippte jag av underdelen för att ha ett linne till. Jag ska spara resten av tyget till något annat, därför svart tyg är alltid bra att ha! Sorry för avsaknaden av byxor.
 
 
Sist men inte minst hade jag en virkad, transperant, tröja jag haft sedan jag var 12 år. Den passar fortfarande, men jag behövde uppgradera den to the next level. Jag sydde upp armarna och nederdelen så det blev mysigare.
 
 
Är så stolt över mig själv. Om du behöver uppgradera några av dina gamla kläder, kan du ge mig dem. Jag är en fotbollsmamma. Jag kan sy allt.

Kommentarer
Postat av: Systra Di

Kan sy allt eller Kan sy i allt?

2013-11-13 @ 23:38:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide