Vad har jag gjort stället för att skriva på bloggen?

Jag har sett The Conjuring och må jag säga att det var en av de bästa skräckfilmerna jag sett. Den hade nästan allt. Läskiga huset, obehagliga dockor, onödiga backstories, nödvändiga backstories, alldeles för mycket spänning, idioter som följer efter misstänksamma ljud och såklart en och annan demon. Jag blev faktiskt så rädd att jag började gråta av en scen. Jag har 18 års erfarenhet av skräckfilmer och skrämdes så mycket att fysiska tårar bildades i mina ögon. Det har aldrig hänt förut så tummen upp The Conjuring!
 
 
Jag har skolstress upp till 100% nu. När jag inte pluggar tänker jag på att jag måste plugga, men när jag väl sätter mig ner för att plugga kan jag inte rå för mig att ens öppna boken. Det är något som sätter sig emot och jag måste hitta tillbaka innan mina betyg sänks och min framtid förstörs och mina barn får syfilis.
 
Nästa vecka ska jag göra högskoleprovet så jag har lånat en gammal mattebok från biblioteket, men jag vet att jag kommer faila matematikdelen hårt. Jag ska försöka hålla mig vid liv och försöka plugga lite i alla fall. Jag vet inte hur det kommer gå alls. Är faktiskt nervös.
 
 
Jag har varit på födelsedagsfest hos Evelina som nu är 20 år! WOOP WOOP! Festen var awesome och dessa bilder förklarar det mesta:
 
 
Jag tror det räcker för tillfället. SES

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide