Dublin del 1: HUSA11s studieresa är sponsrad av alkohol och spontana handlingar

Den 2013-09-30, kl 21:09:00
Filed in Sissela | Kommentarer: 1

(Grejen är att jag kopierade mitt dagboksinlägg, tog bort alla smaskigheter och hoppas på att jag bara låter hälften så vulgär som jag egentligen är. Så ursäkta om saker inte verkar fantastiska. De var de.)

 

 

Tisdag: Vi kom fram på eftermiddagen/kvällen och åkte till Jacobs Inn. Vi fick våra rum och det var jävligt förvirrande eftersom alla tjejer ville sova tillsammans och det är åh så komplicerat! Tillslut blev vi 12 tjejer i ett 10 sängarsrum. Stökigt, men helt ok! Vi gick ner till en sjaskig pizzeria och vi fick vänta i över en timme på våra beställningar, men det var asvärt det! Pizzan var helt fantastisk och vi åt där 4 gånger till de närmsta dagarna. Ånger.

 

Onsdag: Vi fick en guidad tur runt Dublin. Alltså gick vi omkring med Tony som sa saker som ”dem där jävla irländarna kan man inte lita på” eller ”tänk er att ni är ett skepp”. Vi fick göra vad vi ville på eftermiddagen så vi gick runt tills vi hittade ett café som var schysst. Jag drack peppermint-te som smakade tandkräm. Yes.

 

På kvällen var det Pub Crawl och det var en asbra början på pubkvällarna. Du kan läsa mitt blogginlägg jag skrev då, men kortfattat hade jag asroligt med Ulrika och Magdalena. Vi pratade med en massa människor och sprang runt och var allmänt odrägliga. När vi var påväg hem träffade vi på ett stort killgäng utanför den första puben vi var på. De var i ett band som hette The Journals (hittade deras musik och dem är ganska bra). Vi kom överens om att vi skulle träffas på fredagen, men såklart träffade vi dem aldrig igen. Vi kom hem igen vid klockan 4 och jag somnade typ efter 5 sekunder.

 

Torsdag: Detta var inte min dag. Jag ville inte göra någonting så jag stannade på vårt hostel hela dagen. Det var mys och jag hade fritt wifi så det var chill. På kvällen gjorde tjejerna i vårt rum mat åt mig och vi satt uppe ganska länge och snackade. Jag mådde mycket bättre efter det och jag kunde känna på mig att jag skulle vara normal dagen efter.

 

Del 2 är to be continued.......därför det var typ 5 dagar till så lugna för fan.

 

(Alla bilder kommer från Rosa och mina vänner på Instagram. Check them out!)


Top 10 | Musik: September Edition

Den 2013-09-29, kl 20:29:05
Filed in Musik, Topplista | Kommentarer: 0
Jag älskar att göra topplistor (titta i min topplistatagg lol) så jag rullar väl vidare tåget med musik. Heh, detta är inte mitt forte. Jag menar, jag får härdsmälta om någon frågar mig om vilket musik jag lyssnar på. Don't. Ever. Do. It.
 
Jag vet inte varför det är så. Det kanske har något med att jag har fått för mig att man måste gilla en sorts musik för att vara cool och om jag inte svarar rätt blir jag banlyst från byn eller bränd på bål, eller nåt. Ja, jag lever under 1600-talet under häxhysterin. Håll käften.
 
 
 
10. Water - The Journals
När vi var i Dublin träffade vi på ett band som heter The Journals som spelar på olika barer runt om i staden. Deras musik är lite halvkass (jag kan säga sånt eftersom dom inte fattar svenska), men jag tycker det ger dem en viss charm. Jag lyssnade genom alla deras låtar på flyget hem och kan ha gråtit lite. Min favoritlåt är Water och man kan lyssna på resten av låtarna via soundcloud:
 
 
9. I Bet You Look Good On The Dance Floor - Arctic Monkeys
Jag tror inte att jag någonsin träffat någon som inte gillar Arctic Monkeys. Det är i alla fall omöjligt att nämna bandet i en konversation utan att någon vaknar till liv och ser fucking hoppfull ut. Min favoritlåt av dem just nu är I Bet Youlalalla... därför jag kan hela texten till den. "Javisst för texten är så himla komplicerad, Sissela! hööhöh." Käft.
 
 
8. Take Me Out - Franz Ferdinand
Döda mig inte nu, men Franz och Arctic går i samma stil och därför gillar jag båda. JAG VET INTE VAD JAG PRATAR OM JAG ÄR INTE BRA PÅ MUSIK. Vem bryr sig, jag gillar denna låten därför jag börjar alltid dansa när jag hör det. Jag sittdansar just nu. ...fan vad dålig jag är på musik.
 
 
7. Come And Get It - Selena Gomez
Ja, jag hör er. "Hur kan du sätta Selena Gomez som sjua?? Hur kan du ens ha med henne?? Yadidada...". Men nej. Detta är en lista av låtar jag gillar att lyssna på just nu. Ja, Arctic Monkey är 239154 gånger bättre än vår lilla Disneystjärna. Men det är inte det som är grejen. Grejen är att jag har en rätt att gilla Selena Gomez mer än Arctic, även om jag vet att de är mer talangfulla än henne. Så döm inte.
 
 
6. Things We Lost In The Fire - Bastille
Bastille är ett band som jag hörde första låten av och visste att jag kommer älska allt de gör. Det finns sån musik man vet att man aldrig kommer komma ifrån. Hur mycket man än kämpar emot. Jonas Brothers är också ett sånt band.
 
 
5. Runs In The Family - Amanda Palmer
Jag kan ha lyssnat sönder denna låten ett antal hundra gånger. Men grejen är att när det händer lägger jag bara låten på hyllan, väntar några veckor, tar ner den igen och lyssnar sönder den igen. Musikvideon är också så obehaglig att titta på så jag inte kan göra annat än att älska den.
 
 
4. Overkill - Motörhead
Ace of Shades är awesome och så, men knappast min favoritlåt. Overkill har ett tempo som drar med en, fast man inte vill (and trust me, jag ville inte). Jag har alltid lyssnat på AC/DC, men jag har aldrig vidgat mina vyer. Förrän jag stötte på Motörhead och var tvungen att leta reda på resten av influenserna också. Jag är helt klart underlägen på kunskap, men jag hoppas det nya albumet är bra (lol "hoppas", mer som "jag vet").
 
 
3. Burn - Ellie Goulding
Ellie fucking Goulding är en drottning. Hon är helt fantastisk. Jag har lyssnat på henne sedan jag vad 14 år. Och kommer troligtvis göra det tills jag dör. Och jag ska se henne i Stockholm med Ocean. När jag kommer ihåg detta brukar jag kasta upp mina armar i luften och skrika "MITT LIV??!!". 
 
 
2. Run Boy Run - Woodkid
Jag skulle egentligen velat skriva upp hela Woodkids platta, men regler är regler. Run Boy Run är nog min favoritlåt, men I Love You och Iron är också fantastiska. Musikvideorna är de coolaste någonsin! Helt klart bäst av de bästa!
 
 
1. Segertåget/Alla Som Inte Dansar - Maskinen
Igen. Jag kan inte välja en favoritlåt. Jag älskar alla (det finns undantag såklart, men whatever) och jag kan inte bara välja en. Så jag väljer de två låtarna jag hörde först: Segertåget och Alla Som Inte Dansar. Jag lyssnade på dessa låtar för nästan 5 år sedan. Jag var 13 år då. Wow. Tiden. Var är du? Jag fattade ju noll av vad killarna rappade om, mindre om vad rapp var. Det enda rapp jag hört innan dess var Eminem. Går jag på en nostalgitripp nu eller? Usch nej det vill jag fan inte!
 

Top 10 | Filmer: September Edition

Den 2013-09-27, kl 12:17:31
Filed in Filmer, Topplista | Kommentarer: 0
Så det är ingen Secret Service hemlighet att jag gillar filmer och älskar att prata om dem också. För ett tag sedan (under Miley Mania) fick jag ett förslag om att göra ett samlat inlägg om mina favoritfilmer/serier/böcker. Och det handlar inte om Irland, så that i shall do!
 
Grejen med att göra sånthär är att man ändrar sig heeela tiden. Man hittar nya saker eller inser att det man gillade innan inte är så bra som man vill att det ska vara. Så här är Min lista av awesome filmer och varför jag tycker dom är awesome; September Edition:
 
10. Perks of being a wallflower
 
 
 
Helt klart en av de bästa filmerna från 2012. Logan gestaltar Charlie perfekt och man blir berörd av storyn. Du måste aboslut inte läsa boken för att älska denna filmen, men jag rekommenderar verkligen boken. Stephen Chbosky är ett geni.
 
9. Prinsessa på vift (k/a Roman Holiday)
 
 
Detta är en film som jag alltid tittat på. Audrey Hepburn var en fantastisk skådespelerska och Prinsessa på vift är en film alltid kan titta på och må bättre av. Jag tycker att alla borde se den någon gång.
 
8.Beautiful Creatures
 
 
Jag kan inte riktigt bestämma mig varför jag gillar denna film så mycket. Men påverkande faktor är helt klart huvudkaraktärerna och hur de klickar så snabbt. Därför karaktärerna pratar verkligen som riktiga människor och reagerar som riktiga människor gör när de är med om något övernaturligt. Om vi ska jämföra med Twilight (vilket man aldrig borde göra, men vi gör det ändå) så är det som om Twilight tvingar fram vissa repliker så handlingen kan utvecklas. Så är det inte i Beautiful Creatures. Hoppas du förstår med hjälp av den liknelsen. Det är helt enkelt en väldigt bra film.
 
7.Clueless
 
 
En av de bästa komedierna vi har på vår moder jord. Cher är så himla rolig. Hon är smart och omtänksam och innovativ och hon vill konsant bevisa sig själv för andra. Detta är en riktig klassiker. SE DEN.
 
6. Legally Blonde
 
 
Ännu en klassiker. Jag förstår mig inte på människor som säger att de inte gillar Legally Blonde? En kvinna är fast besluten att få tillbaka sin livs stora kärlek och går genom helvetets för att vara med honom. Vi följer hennes karaktärsutveckling då hon inser att hon är så mycket bättre än sin skitpojkvän och att hon kan uppnå sin fulla potential utan att vara en upplåst blondin. Hon måste bara tror på sig själv. Och hon är sann mot sig själv genom hela resan och ändrar aldrig sin personlighet för någons skull. Låter inte inte detta som den ultimata pick-me-up och feministfilmen?? Det är den.
 
5. Röjar-Ralf
 
 
Jag älskar allt med den. Animationen, karkatärerna, handlingen, vänskapen, plotten, plottwisten och slutet. Ibland känner jag att jag älskar den så mycket att jag inte ens behöver förklara varför jag älskar den.
 
4. Star Trek Into Darkness
 
 
Benedict Cumberbatch. Chris Pine. Zoe Saldana. Zachary Quinto. Jag behöver inte säga mer. Jag är en trekkie in i märgen.
 
3. Hungerspelen
 
 
Det jag älskar mest med Hungerspelen är hur sann den är mot boken. Jag tycker inte att en film ska vara identisk med boken eftersom filmen egentligen bara är en tolkning av manusförfattaren och det är inte rättvist att bedöma en bok efter en film. Titta bara på Percy Jackson och Monsterhavet *rycker till i ansitket och har krigsflashback*. Sidospår. Denna film är en sån hänsynsfull presentation av boken att det inte är sant.
 
2. Silver Linings Playbook
 
 
Denna film fick 99 nomineringar och vann 47 av dem. Helt jävla rätt. Världen förstår vad den snackar om för en gångs skull. Detta är en berättelse om två helt upfuckade personer som aldrig kommer hitta tillbaka till sig själva igen, men också om hur de inser att de inte behöver vara som alla andra och att det är okej att du inte är okej. Helt klart en av mina favoritfilmer of all times.
 
1. Les Miserables
 
 
Grejen med Les Miserables är att det alltid kommer vara min favoritberättelse. Det spelar ingen roll ifall dem sjöng för mycket i filmen eller att manusförfattarna missade alla komiska delar som kunde varit så himla sevärda (Nej, jag har inte läst den. Det är 7 volymer. No, thank you. Jag har läst adaptioner och mina favoritdelar i musikalen). Inget av det spelar någon roll eftersom handlingen är så komplex och har så många lager att jag skulle kunna sitta i timmar och analysera tills mitt huvud exploderar. Det är därför Les Miserables är etta.
 
Author's disclaimer: Bilderna kommer inte från mig. Det är bara att backtracka dem i Google om du måste ha källan.
P.S Star Wars, Tillbaka till Framtiden, Harry Potter och Sagan om Ringen (samt The Hobbit) fortfarande de bästa av dem bästa. Jag känner att jag inte behövde nämna dem eftersom de är självklara. Duh. D.S

What's the story, mate?

Den 2013-09-23, kl 19:46:25
Filed in Sissela | Kommentarer: 1
Nej, men allvarligt. Jag är i Dublin och har the time of my life.
Det roligaste med Dublin är hur framåt alla är! Jag har insett hur tillbakadragna och antisociala svenskar är i jämförelse med resten av världen. Jag menar, vi står hellre upp på bussen än att sitta bredvid någon vi inte känner. Här i Dublin pratar främlingar med varandra hela tiden och vi träffar nya människor varje dag. Det är awesome!
 
Ikväll är vår sista kväll här i Irland och imorgon åker vi hem. Om jag ska vara ärlig vill jag stanna här längre. Visst, jag saknar mamsen och pappsen och köttbullar och skitväder, men jag skulle inte vara helt nedslagen om vårt flyg blir inställt imorgon.
 
Jag avlägger en heltäckningsrapport när jag kommer hem lol. Nu ska jag sova en kvart och sedan ska vi till Bar Temple en sista gång. MORSNING
 
 

"Jag börjar förstå varför det heter Pub Crawl nu..."

Den 2013-09-19, kl 15:20:41
Filed in Sissela | Kommentarer: 0
Igår var jag, Ulrika och Magdalena på en Pub Crawl med en massa härliga människor! Vi träffade personer från över hela världen, men mest högljuda, underbara irländare!
Oj, ja jag är i Irland heh. Dublin närmare bestämt. Jag älskar denna staden.
I alla fall, en Pub Crawl är något en massa hostels i hela Dublin är med på. Man går till en pub, spenderar en timme där, dricker Guinness, umgås med människor och sedan byter man pub och gör samma sak igen. Och allt detta för 12 euro! Det var helt klart värt det och jag vill definitivt göra det igen!
 
Första puben var en meet up-pub. Där alla samlades och fick info. Vi kollade på fotboll och var allmänt fascinerande av publivet på Irland.
 
 
Andra puben hade irländsk livemusik och vi sjöng "O-ro the rattlin' bog, the bog down in the valley-o" tills vi förlorade våra röster helt.
 
 
Tredje puben var den minsta, men helt klart mysigast! En söt kille spelade gitarr och sjöng Wonderwall och andra låtar man kan utantill och hatar men ändå älskar. 
 
 
Fjärde puben var puben som var med i P.S I love you och dem hade ett Silent Disco på övervåningen. Alla fick hörlurar med musik och så fick man välja att dansa rumpan av sig eller ha ett lågmält samtal med någon i samma rum.
 
 
Det sista stället vi gick till var en nattklubb och personligen hatar jag nattklubbar. Skitmusik som man inte kan dansa till och alla ser uttråkade ut.
 
 
Vi gick därifrån och tänkte gå tillbaka till Silent Disco, men vi tappade bort oss på vägen och träffade ett gäng med killar som var jätteschyssta och vi snackade skit i 2 timmar. Vi kom tillbaka till vårt hostel vid fyratiden och jag är ganska död idag.
 
Nu ska jag börja jobba med mitt gymnasiearbete och lyssna på Woodkid. SES
 

Sissela klär på sig | Finurliga Festkläder

Den 2013-09-14, kl 17:43:00
Filed in Sissela klär på sig | Kommentarer: 6
 
Ännu ett inlägg där jag uppdaterar dagens ungdom om hur man ska klä sig! Eftersom vi har ett tema pga mitt inlägg om Miley Cyrus som gav mig lite under 18000 visningar och 63 åsikter. WOW OKEJ INTE LÄSKIGT ALLS. Let's start!
 
Ok, så denna stilen är ganska klassisk. Svarta byxor med vita tröja i ett tyg som liknar silke, men har fortfarande inte listat ut vad det är. Man ser behån iaf och det är ju ett JIPPI (om man har en snygg bh). Denna tröjan fick jag av min vän, Malin, eftersom hon tyckte den var varm. Jag håller med henne. Faktiskt, när jag tänker på det så är den nog för varm. Jag ska liksom vara inne hela kvällen och jag kommer svettas i mängder.... hm..
 
 
Jaså? Vi bytte kläder? Det är okej! Klänning är liksom alltid fint, väl? VÄL? Jag menar, inte för att vara sån men det är höst och jag kan faktiskt frysa. Jag vet att jag ska vara inne hela kvällen, men tänk om vi går ut??? Jag kommer bara klaga och alla kommer hata mig. Men den är fin....
 
 
HHAHAhhahah....ha. Ehh, vi bytte tröja. Men den går i samma stil som den första! Vit och svart och tyg och jadidada. .... fast när jag tänker på det ska jag äta mat och jag kan spilla på min vita tröja. Och jag tycker att jag ser lite fyrkantig ut. Fan, såhär kan jag inte se ut.
 
 
SLUTA NEJ JAG KAN INTE SE UT SÅHÄR! Jag  klär mig bara så för att reta upp mig själv och nej det kommer inte funka! Gå och byt kläder nu!
 
 
Öh, jag har missat bussen och alla väntar på mig och jag har inte ätit och har jag ens borstat mitt hår? Försöker jag ens?
 
Nej, jag stannar hemma istället! FML.

JAG SKA SE ELLIE GOULDING I STOCKHOLM

Den 2013-09-13, kl 18:25:00
Filed in Musik | Kommentarer: 3
OJA jag och Ocean ska se Ellie Goulding nästa år och Ellie ska stå framför oss på en upphöjd plattå och sjunga in i en pinne med elektricitet som gör att hennes röstvolym höjs over 9000 och jag ska stå framför henne och kolla på henne medan hon gör det och då och då ge ifrån mig utrop för att visa min uppskattning!
Konserter är konstiga, mannen.
 
  image

Jag blir kallad tjock av främlingar.

Den 2013-09-13, kl 14:09:12
Filed in Facinerande | Kommentarer: 4

Har jag berättat om gångerna jag blivit kallad tjock av främlingar? Vi går igenom dem, shall we? Det var ju då den gången ett killgäng mitt på ljusa dan ropade "Fasisken, vad fet du e!" efter mig på gatan. Också den gången i ett omklädningsrum en tjej pekade omilt på mina bröst och sa «hängpattar». Och också när liten kille stirrade med stora ögon på min bakdel i simhallen, vände sig mot sin mamma och förklarade glatt "Stor rumpa!".

 

När man kan räkna upp alla gånger folk skrikit sådana saker efter en på sin hand, kanske du borde reflektera över några saker. Såklart, jag har berättat allt detta för min familj och vi har alltid skrattat som fan åt det för kom igen, det är himla humoristiskt! Men någon gång måste man stanna upp och tänka efter + lägga upp det på sin blogg. Är jag verkligen så tjock att totala främlingar känner sig manade att berätta det för mig? Jag menar, hallå! Jag bor i denna kroppen 24/7. Jag borde väl vara den som håller bäst koll på mina egna kroppsmarginaler? Who are you to tell me about myself??

 

Jag är faktiskt inte så tjock. Jag kan faktiskt vara riktigt smal i någon annans ögon. Det kanske är så att jag bara har oturen att stöta på människor som gillar att säga det dem ser? Människor som går igång på att använda ordet ”fet” och ”tjock”. Eller är det kanske för att jag ser ut som någon som kan «hantera» verbala trakasserier lättare än andra?

 

Vad det än beror på så är det trist.

 

För några veckor sedan retwittrade @hengris (kärlek till dig tjejen) det här:

 

 

...och jag håller med. Jag kan kalla mig själv tjock utan att mena det som en dålig sak. Därför det är insidan som räknas, mannen. Jag kan vara tjock och attraktiv. Och då är jag inte tjock eller attraktiv. Och inte heller attraktiv trots tjock.

 

Det var ett härligt sidospår, vi fortsätter!

 

Eftersom såååå många kallat mig tjock borde jag vara proffessionell på att hantera sånt här! Så hur gör man när människor påpekar sin storlek för en? Först tar man det coolt. Kan inte förlora min cool. Sedan skrattar man åt det. Därför det enda man kan göra i en sån situation är att skratta bort det. Strunta i att det hände. Gömma de dåliga känslorna och se den humoristiska delen av det hela.

 

Heh detta gäller såklart för småbarn. Jag nämnde dem tre killarna som ropade ”Fasisken, vad fet du ä!” efter mig? Jo, dem såg ut att vara 13 år och jag förlorade mitt cool helt. Jag kan ha ropat ”Ni kan ta era jävla skateboards utan fucking hjul och köra upp dem i era arslen.” tillbaka varav jag pekade långfingret till dem hela vägen uppför backen hem. Jag tror en av killarna sket på sig. Sissela Sjöberg; ger men till omogna trettonåringar sedan 1995.

 

Fett är blivit något tabu ämne. Det är inte rätt att kalla någon tjock längre. Det är inte längre ett adjektiv, utan en förolämpning. Det är fucking tragiskt. Jag tycker man kan prata om fetma utan att behöva sänka rösten eller bli obekväm. Många av mina vänner har fått stå ut med mina djupa samtal om normer och självförtroende och självkänsla som jag brukar ta upp under inflytande av alkohol. lol key.

 

Jag kan säga öppet att jag har många undantryckta känslor om min kropp som jag inte är stolt över, men jag ska fan inte säga att jag har ett problem med det. Jag vill hantera det själv, så såklart blir jag förbannad när andra lägger sig i och försöker "hjälpa till" utan att jag frågar efter hjälp.

 

Så ja, jag är väl tjock. Jag är väl kanske så stor att folk skriker saker efter mig på gatan. Eller kanske jag bara har oturen att stöta på människor utan hjärnor. VEM VET? Därför trots allt mitt snack om att man är attraktiv + tjock, ska man aldrig kalla någon tjock om hen inte går med på det. Den personen kan ha ett stort komplex över sin kropp och försöker fortfarande acceptera sig själv. Det är inte coolt att rubba personens uppbyggnad av sin självkänsla bara för att man själv inte bryr sig om man är stor eller ej. Fattar ni? Ja, kanske... detta inlägget hjälper mig bara avreagera mig. 

 


Okej, så har jag fattat detta rätt

Den 2013-09-11, kl 23:53:00
Filed in Facinerande | Kommentarer: 45
Robin Thicke
 
 
detta är ok det är roligt och sexigt haha
 
Justin Timberlake
 
 
detta är ok det är konstnärligt och wow ohh ahh modern konst
 
Miley Cyrus
 
 
DETTA ÄR FRUKTANSVÄRT VILKEN HORA HUR UNDERSTÅR HON SIG VAD ÄR DET HON GÖR HON ÄR JU FUCKING GALEN HÄNGER HELT JÄVLA PÅ EN METALLKULA FY FAN VILKEN SLAMPA HAR HON INGEN RESPEKT ALLS JAG KAN INTE ENS KOLLA PÅ DETTA JAG KOMMER SVIMMA HÅLL MITT HÅR JAG SPYR NU
 
Rätt? Rätt. Ok bra då fattar jag

Visdom från en sjuklings deghjärna

Den 2013-09-10, kl 14:33:44
Filed in Sissela | Kommentarer: 1
Jag är inte sjuk så ofta. Senaste gången jag var sjuk var i våras. Då hade jag också en förkylning. Men med mer huvudvärk.
Man kan aldrig lita på förkylningar. I ena stunden mår du bra och är uppe och kokar te och liknande, oooooch sen i nästa ligger du utslagen på soffan med 55 grader feber därför du glömt att andas genom munnen eftersom din näsa är igentäppt.
Igårkväll var jag tvungen att ha på mig 3 tröjor för att jag frös så mycket. Och inte ens då kunde jag sluta skaka. Att vara inne är för instängt, men att ha ett fönster öppet är för kallt. Med täcke svettas man, men utan känns det som om man är på Nordpolen. MOTHEROFGOD BESTÄM DIG!
Man glömmer bort att ta hand om sig själv. Jag har varken duschat eller borstat tänderna idag. Jag åt en skiva melon till frukost. Om inte pappa köpt micromat till mig skulle jag nog inte ätit överhuvudtaget. Jag är en uttråkad zombie med rinnande näsa som inte orkar äta mat.
Och även om jag vet att jag kan göra läxor, så kan jag inte förmå mig att ens titta på dem. Det enda jag kan göra är att kolla på Youtubevideos tills jag får ont i huvudet och då gå över till att läsa böcker tills min hjärna känns som deg och sedan sätta mig vid datorn igen.
 
Ok, avslutar detta inlägget med tre av mina favoriter av Epic Rap Battles of History. Om du inte sett dem: VARSÅGOD.
 

Filmtajm | Safety Not Guaranteed

Den 2013-09-05, kl 20:55:52
Filed in Filmer | Kommentarer: 1
Denna filmen handlar om tre journalister som ska göra ett inslag om en kille som la ut en annons i tidningen där han frågade efter en kompanjon som vill resa i tiden med honom. En sak leder till en annan och huvudpersonen Darius lyckas vinna hans förtroende.
 
 
 
Denna filmen är allvarligt söt och underbar och en awesome feel good movie! Den har roliga delar, men också väldigt sorgliga. Jag älskar Aubrey Plaza och Mark Duplass är fantastisk! Om du vill se en film som är gullig, men också väldigt balls deep men du har kollat på 500 days of Summer för många gånger: SE DENNA! Du kommer inte bli besviken.
 
 
 

Du behöver INTE läsa böcker.

Den 2013-09-04, kl 22:15:00
Filed in Böcker | Kommentarer: 1
Jag tycker att det är okej om du inte läser böcker. Jag dömer dig inte. Jag gillar dig inte mindre för att du inte läser och jag gillar dig inte mer för att du gör det. Jag blir inte imponerad av att du läser 3 böcker i månaden och jag blir inte förvånad om du inte läst ut en bok sedan sjuan. Om du inte läser böckerna vi får i skolan och kollar istället på filmen, kan jag med glädje berätta detaljer som inte fanns med i filmen när du ska redovisa. Jag stödjer dig om du inte vill, kan eller får läsa. Vi kan prata om annat om du känner dig obekväm, men du ska veta att jag inte tycker mindre om dig bara för att du inte kan läsa ut en bok.
 
Böcker är svåra. Dem är långa, klumpiga och fyllda med ord man inte ens kan identifiera. Dem får dig att somna eller läsa om samma mening 7 gånger innan du förstår vad du håller på med. Jag läser ut en bok på 4 dagar, men jag läser också ut en bok på 5 månader. Det finns också så många av dem. Hur ska man veta vad man kan läsa? Vad gillar jag för böcker? Hoppas det finns bilder i denna...
 
Men böcker är också fantastiska. Böcker öppnar en ingång till en helt ny värld. De får oss att tro på magi, kärlek, äventyr, hjältar och hjältinnor. De ger oss lycka när vi minst förtjänar det, men mest behöver det. Böcker får en att skratta, gråta och drömma om omöjliga saker. De ger oss ett hopp att man kan göra viktiga saker och att det finns en bättre framtid. De sätter färg på en grå vardag och lyser mörka rum. Böcker sviker en aldrig därför dem är alltid där för dig. Det är därför jag älskar böcker.
 
Men du behöver inte göra det. Det är inte dig jag ska läsa om. Och det är inte dig jag ska läsa för. Jag läser för min egen skull, likadant som du inte läser för din egen skull.
 
Tro inte att jag inte gillar dig bara för att du inte läser. Jag lovar, jag ogillar dig för helt andra anledningar.
 

Sissela klär på sig | Potentiell Postarbetare

Den 2013-09-01, kl 13:59:43
Filed in Sissela klär på sig | Kommentarer: 0
 
Tänkte starta en ny, liten segemt som heter Sissela klär på sig. Jag vet att jag inte verkar bry mig om kläder, men boy do i try. Så detta är då början på slutet för min blogg därför jag kommer hata mig själv innan 2014.
 
Så i förrgår körde jag med denna looken. Vi börjar med tröjan. För 3 år sedan köpte jag den från Gina Tricot (ni vet, under fjortis-stadiet) och då hade den fortfarande långa armar. För någon månad sedan grävde jag fram den flitigt som en gruvarbetare längst ner i min stora klädhög och jag gick Project Runway all over that shit.
 
Mina byxor är faktiskt ett par postisbyxor min farmor gav mig ett tag sedan. Jag vek upp benen på dem så det ser ut som om jag faktiskt är inbjuden på festen och inte bara ska leverara ett paket till huset. Jag älskar stora klumpiga shorts eftersom jag vill att folk ska undra 1. om min rumpa verkligen är så stor i verkligheten och 2. om jag är lesbisk. Att umgås med mig är väldigt förvirrande.
 
Mitt ansikte säger "du ska ingenstans, lilla dam", men mitt hår säger "DAAAYYYUUUMMM!". Jag tycker att man måste hitta en balans. Antingen kan man go crazy på sminket och låta håret vara. Eller kan man göra som mig och hitta sina sanna Bröderna Lejonhjärta-lockar, men låta ansiktet göra sin egen THANG. I vilket fall som helst ser man het ut!
 
Tröja: Gina Tricot
Byxor: Posten
Skor: Gröna Converse med två olika strumpor därför inget är sexigare än någon som inte har koll på sitt liv
Accessoarer: Sönderklippt skjorta
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide