Dublin del 1: HUSA11s studieresa är sponsrad av alkohol och spontana handlingar

(Grejen är att jag kopierade mitt dagboksinlägg, tog bort alla smaskigheter och hoppas på att jag bara låter hälften så vulgär som jag egentligen är. Så ursäkta om saker inte verkar fantastiska. De var de.)

 

 

Tisdag: Vi kom fram på eftermiddagen/kvällen och åkte till Jacobs Inn. Vi fick våra rum och det var jävligt förvirrande eftersom alla tjejer ville sova tillsammans och det är åh så komplicerat! Tillslut blev vi 12 tjejer i ett 10 sängarsrum. Stökigt, men helt ok! Vi gick ner till en sjaskig pizzeria och vi fick vänta i över en timme på våra beställningar, men det var asvärt det! Pizzan var helt fantastisk och vi åt där 4 gånger till de närmsta dagarna. Ånger.

 

Onsdag: Vi fick en guidad tur runt Dublin. Alltså gick vi omkring med Tony som sa saker som ”dem där jävla irländarna kan man inte lita på” eller ”tänk er att ni är ett skepp”. Vi fick göra vad vi ville på eftermiddagen så vi gick runt tills vi hittade ett café som var schysst. Jag drack peppermint-te som smakade tandkräm. Yes.

 

På kvällen var det Pub Crawl och det var en asbra början på pubkvällarna. Du kan läsa mitt blogginlägg jag skrev då, men kortfattat hade jag asroligt med Ulrika och Magdalena. Vi pratade med en massa människor och sprang runt och var allmänt odrägliga. När vi var påväg hem träffade vi på ett stort killgäng utanför den första puben vi var på. De var i ett band som hette The Journals (hittade deras musik och dem är ganska bra). Vi kom överens om att vi skulle träffas på fredagen, men såklart träffade vi dem aldrig igen. Vi kom hem igen vid klockan 4 och jag somnade typ efter 5 sekunder.

 

Torsdag: Detta var inte min dag. Jag ville inte göra någonting så jag stannade på vårt hostel hela dagen. Det var mys och jag hade fritt wifi så det var chill. På kvällen gjorde tjejerna i vårt rum mat åt mig och vi satt uppe ganska länge och snackade. Jag mådde mycket bättre efter det och jag kunde känna på mig att jag skulle vara normal dagen efter.

 

Del 2 är to be continued.......därför det var typ 5 dagar till så lugna för fan.

 

(Alla bilder kommer från Rosa och mina vänner på Instagram. Check them out!)


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hittade hit via FB när jag såg din reaktion över den femtonåriga flickans behandling. Säger bara: WORD!

Jag satt och svor, grät och var ganska uppgiven över hennes öde, ville verkligen sätta mig och skriva något men jag finner inga ord. Men det gjorde du, så nu har jag också delat ditt inlägg ^^

Om du gillar Stephen King och inte har läst hans serie om Det mörka Tornet så rekommenderar jag den varmt! Har inte ens läst ut den än, men är ändå helt såld. (Var nog redan såld en bit in i första av sju, haha!)

Svar: Hej! Jag har faktiskt inte skrivit något om den femtonåriga tjejen än, men jag håller med dig 100%! Jag älskar Stephen King och ska kolla upp den boken! Min favorit är Carrie :)
Lord and Master of the Universe

2013-10-01 @ 10:53:48
URL: http://andresen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide