"Jag börjar förstå varför det heter Pub Crawl nu..."

Igår var jag, Ulrika och Magdalena på en Pub Crawl med en massa härliga människor! Vi träffade personer från över hela världen, men mest högljuda, underbara irländare!
Oj, ja jag är i Irland heh. Dublin närmare bestämt. Jag älskar denna staden.
I alla fall, en Pub Crawl är något en massa hostels i hela Dublin är med på. Man går till en pub, spenderar en timme där, dricker Guinness, umgås med människor och sedan byter man pub och gör samma sak igen. Och allt detta för 12 euro! Det var helt klart värt det och jag vill definitivt göra det igen!
 
Första puben var en meet up-pub. Där alla samlades och fick info. Vi kollade på fotboll och var allmänt fascinerande av publivet på Irland.
 
 
Andra puben hade irländsk livemusik och vi sjöng "O-ro the rattlin' bog, the bog down in the valley-o" tills vi förlorade våra röster helt.
 
 
Tredje puben var den minsta, men helt klart mysigast! En söt kille spelade gitarr och sjöng Wonderwall och andra låtar man kan utantill och hatar men ändå älskar. 
 
 
Fjärde puben var puben som var med i P.S I love you och dem hade ett Silent Disco på övervåningen. Alla fick hörlurar med musik och så fick man välja att dansa rumpan av sig eller ha ett lågmält samtal med någon i samma rum.
 
 
Det sista stället vi gick till var en nattklubb och personligen hatar jag nattklubbar. Skitmusik som man inte kan dansa till och alla ser uttråkade ut.
 
 
Vi gick därifrån och tänkte gå tillbaka till Silent Disco, men vi tappade bort oss på vägen och träffade ett gäng med killar som var jätteschyssta och vi snackade skit i 2 timmar. Vi kom tillbaka till vårt hostel vid fyratiden och jag är ganska död idag.
 
Nu ska jag börja jobba med mitt gymnasiearbete och lyssna på Woodkid. SES
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide