Sissela klär på sig | Finurliga Festkläder

 
Ännu ett inlägg där jag uppdaterar dagens ungdom om hur man ska klä sig! Eftersom vi har ett tema pga mitt inlägg om Miley Cyrus som gav mig lite under 18000 visningar och 63 åsikter. WOW OKEJ INTE LÄSKIGT ALLS. Let's start!
 
Ok, så denna stilen är ganska klassisk. Svarta byxor med vita tröja i ett tyg som liknar silke, men har fortfarande inte listat ut vad det är. Man ser behån iaf och det är ju ett JIPPI (om man har en snygg bh). Denna tröjan fick jag av min vän, Malin, eftersom hon tyckte den var varm. Jag håller med henne. Faktiskt, när jag tänker på det så är den nog för varm. Jag ska liksom vara inne hela kvällen och jag kommer svettas i mängder.... hm..
 
 
Jaså? Vi bytte kläder? Det är okej! Klänning är liksom alltid fint, väl? VÄL? Jag menar, inte för att vara sån men det är höst och jag kan faktiskt frysa. Jag vet att jag ska vara inne hela kvällen, men tänk om vi går ut??? Jag kommer bara klaga och alla kommer hata mig. Men den är fin....
 
 
HHAHAhhahah....ha. Ehh, vi bytte tröja. Men den går i samma stil som den första! Vit och svart och tyg och jadidada. .... fast när jag tänker på det ska jag äta mat och jag kan spilla på min vita tröja. Och jag tycker att jag ser lite fyrkantig ut. Fan, såhär kan jag inte se ut.
 
 
SLUTA NEJ JAG KAN INTE SE UT SÅHÄR! Jag  klär mig bara så för att reta upp mig själv och nej det kommer inte funka! Gå och byt kläder nu!
 
 
Öh, jag har missat bussen och alla väntar på mig och jag har inte ätit och har jag ens borstat mitt hår? Försöker jag ens?
 
Nej, jag stannar hemma istället! FML.

Kommentarer
Postat av: Linnea

Pizza John?! :o

2013-09-14 @ 18:54:32
Postat av: wendy

hejhej vilken fin blogg du har, jag skulle uppskatta om du ville kika in på min och svara på en fråga jag ställde i mitt senaste blogg inlägg, de skulle verkligen uppskattas! tack i för hand!

2013-09-14 @ 20:06:31
URL: http://www.weszien.blogg.se
Postat av: Anonym

realmadriidcf.blogg.se

2013-09-14 @ 21:32:37
Postat av: Esmeralda <3

hahahahah för skön du är!

2013-09-15 @ 00:22:30
URL: http://getfitandhealthy.blogg.se/
Postat av: frida

Roligt!

Gratis länkning till DIN blogg! Denna blogg kommer inte att handla om mig utan den kommer att handla om ER och era kläder! Du kan enkelt bli länkad i bloggen och därmed få fler läsare än du har nu. Idén är att du skickar in din outfit bild för dagen via mitt mejl så läggs din bild upp i bloggen med en länk till din, super enkelt och helt gratis! Du behöver absolut inte ha någon blogg även om du vill visa vad du har på dig och du kan även vara anonym om du vill det, så länge du informerar mig om hur du vill ha det. Du får gärna skriva i mejlet var dina kläder kommer ifrån, om du har sytt dem själv eller helt enkelt inte vet.
Du kan nå mig på Clothesoftheday@outlook.com
Välkomna!

2013-09-15 @ 12:12:19
URL: http://clothesoftheday.blogg.se
Postat av: Birdy

hahaha älskar dig!

2013-09-15 @ 23:46:47
URL: http://skinnybird.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide