Sissela klär på sig | Potentiell Postarbetare

 
Tänkte starta en ny, liten segemt som heter Sissela klär på sig. Jag vet att jag inte verkar bry mig om kläder, men boy do i try. Så detta är då början på slutet för min blogg därför jag kommer hata mig själv innan 2014.
 
Så i förrgår körde jag med denna looken. Vi börjar med tröjan. För 3 år sedan köpte jag den från Gina Tricot (ni vet, under fjortis-stadiet) och då hade den fortfarande långa armar. För någon månad sedan grävde jag fram den flitigt som en gruvarbetare längst ner i min stora klädhög och jag gick Project Runway all over that shit.
 
Mina byxor är faktiskt ett par postisbyxor min farmor gav mig ett tag sedan. Jag vek upp benen på dem så det ser ut som om jag faktiskt är inbjuden på festen och inte bara ska leverara ett paket till huset. Jag älskar stora klumpiga shorts eftersom jag vill att folk ska undra 1. om min rumpa verkligen är så stor i verkligheten och 2. om jag är lesbisk. Att umgås med mig är väldigt förvirrande.
 
Mitt ansikte säger "du ska ingenstans, lilla dam", men mitt hår säger "DAAAYYYUUUMMM!". Jag tycker att man måste hitta en balans. Antingen kan man go crazy på sminket och låta håret vara. Eller kan man göra som mig och hitta sina sanna Bröderna Lejonhjärta-lockar, men låta ansiktet göra sin egen THANG. I vilket fall som helst ser man het ut!
 
Tröja: Gina Tricot
Byxor: Posten
Skor: Gröna Converse med två olika strumpor därför inget är sexigare än någon som inte har koll på sitt liv
Accessoarer: Sönderklippt skjorta
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide