Visdom från en sjuklings deghjärna

Jag är inte sjuk så ofta. Senaste gången jag var sjuk var i våras. Då hade jag också en förkylning. Men med mer huvudvärk.
Man kan aldrig lita på förkylningar. I ena stunden mår du bra och är uppe och kokar te och liknande, oooooch sen i nästa ligger du utslagen på soffan med 55 grader feber därför du glömt att andas genom munnen eftersom din näsa är igentäppt.
Igårkväll var jag tvungen att ha på mig 3 tröjor för att jag frös så mycket. Och inte ens då kunde jag sluta skaka. Att vara inne är för instängt, men att ha ett fönster öppet är för kallt. Med täcke svettas man, men utan känns det som om man är på Nordpolen. MOTHEROFGOD BESTÄM DIG!
Man glömmer bort att ta hand om sig själv. Jag har varken duschat eller borstat tänderna idag. Jag åt en skiva melon till frukost. Om inte pappa köpt micromat till mig skulle jag nog inte ätit överhuvudtaget. Jag är en uttråkad zombie med rinnande näsa som inte orkar äta mat.
Och även om jag vet att jag kan göra läxor, så kan jag inte förmå mig att ens titta på dem. Det enda jag kan göra är att kolla på Youtubevideos tills jag får ont i huvudet och då gå över till att läsa böcker tills min hjärna känns som deg och sedan sätta mig vid datorn igen.
 
Ok, avslutar detta inlägget med tre av mina favoriter av Epic Rap Battles of History. Om du inte sett dem: VARSÅGOD.
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Grym blogg du har!
Kommer kicka den på bloglovin framöver

2013-09-12 @ 21:28:53
URL: http://skrikochpanik.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide