GYMNASIEARBETET ÄR FÄRDIGT

Ja, lite morgonbloggande? Ja, jag vet att jag inte varit här på länge? Ja, jag vet att mitt huvud håller på att sprängas av alla bloggidéer jag har. MEN GYMNASIEARBETE. GYMNASIEArrrrrrrr....JAG ÄR FÄRDIG.
 
I onsdags hade jag min redovisning inför 40 samhällvetare och 5 humanister. Hallelujah-moment när jag gick av scenen. Ni vet den Herr Rumpen i Ko och Kyckling? Det var som om hen lämnade mina axlar efter att ha suttit på dem i två månader (cause that's all the time jag jobbade på gyarbetet). Faaaaaaaantastiskt!
 
Så om du är min vän, mamma, pappa eller syster undrar du nog hur min redovisning gick. Jag vet inte vad du gör här om du inte är någon av de ovannämnda. Vem är du?? Men i alla fall jag sitter ensam i mitt rum och ingen att prata med så jag kan berätta hur redovisningen gick. Om inte du är här med mig. Du vet att jag menar dig....
 
Ja, det gick bra. Jag var nervös. Jag fick geleben. Jag gjorde några fel, men precis som du alltid sagt fortsätter världen snurra även om jag gör misstag. Tack min syster/mamma/pappa/vän för att du alltid stödjer mig blahblahbla. Och du, går din väg.
 
Jag lämnar er med en tår i ögonvrån. Detta har varit fint. Jag känner att vi bondat nu. Vår vänskaps broar har förstärkts. Hmm, okej. Jag kommer få se mycket mer av er i framtiden. Jag har saknat detta. Jag har saknat oss. Jag älskar dig. Men inte du, jag sa .
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide