Jag har GyArNej och jag är stolt.

Om du tänkt "What? Var fan är sissela? Har hon försvunnit? Har hon blivit bortrövad av aliens? Har alla hennes skämt med undertryckta önskningar om att bli instängd på ett dårhus äntligen gått till uppfyllelse? Om det är så, vad bra för henne!" under den senaste tiden. Nej, inget av det har hänt. Det som hänt är tyvärr allvarligare än så. Förra veckan blev jag diagnoserad. Med Gymnasiearbete [GyArNej].
 
GyArNej är en ovanlig åkomma som dyker upp på våren varje år och drabbar mestadels (till nästan alltid) elever i tredje året på gymnasiet. De vanligaste symptomerna är oftast sömnlösa nätter, spontana gråtanfall på olämpliga platser och lågt muttrande frågor till ingen speciell, exempelvis "..men vad fan ska jag göra sen??".
 
Om du misstänker att din vän har GyArNej kan du gå genom dessa frågor som försäkran:
1. Så hur går det i skolan?
2. Vad ska du göra som gymnasiearbete?
3. Vad ska du göra efter studenten?
 
Om subjektet svarar på ett sätt som känns lite oroande, säg dessa följdmeningar:
1. Alla mina lärare älskar mig.
2. ...aha, jag blev färdig med mitt arbete förra veckan. (PAUSEN ÄR ABSOLUT ESSENTIELL)
3. Jag har sommarjobb som CEO på Elle Sverige.
Om subjektet får ett stelt leende, rycker till i ansiktet eller försöker strypa dig, lider den troligtvis av GyArNej.
(Vi rekommenderar att du ställer alla frågor och följdmeningar till den misstänkta GyArNej-individen. Dock inte alla under samma dag pga risk till härdsmälta för subjektet.)
 
Botemedel mot GyArNej är ännu okänt, men det finns åtgärder du som vän till GyArNej-individen kan göra. Du kan till exempel SLUTA PRATA OM GYMNASIEARBETE OCH STUDENTEN DIN LILLA SKIT KÄFT.
 
Ytterst utbildade forskare arbetar febrilt att motverka denna allvarliga sjukdom:
 
 
Ring 07066642069 om du vill bidra med 5 kronor (så jag kan köpa hundleksaker till forskarna...eller legit vetenskapssaker..whatever). Vetenskapen kommer från baksidan av senaste mjölkpaketet och all hail the glow cloud. Det är sent. Idk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide