Sissela klär på sig | How To Do Harrys Style

En av de mest attraktiva människorna på jorden är Harry Styles (not to be confused with Harry Potter).
Och det spelar ingen roll om dina öron, ögon och näsborrar blöder vid blotta tanken på One Direction. Det spelar ingen roll om du hellre säljer din själ till Satan än att lyssna på ett av deras album. Du KAN inte förneka att Harry Styles är en sockersöt godbit/sexgud.
 
 
Och på sistone har skämt om Harry Styles hår dykt upp. Varför? Därför han klipper det aldrig. Han har snart lika långt hår som mig....och det har jag utnyttjat. Idag satte jag upp mitt hår som Harrys och helt plötsligt gick Harry Styles själ in i min och jag blev Harry Styles.
 
Så eftersom jag obviously har mest erfarenhet och fritid av alla här, ska jag nu lära er:
HUR MAN BLIR HARRY STYLES UNDER MINDRE ÄN 10 MINUTER.
 
 
Steg 1: Håret
Om du redan har axellångt, brunt hår med änglalockar kan du väl ta och hoppa nedför ett stup. Vi andra letar fram ett hårband, en sjal eller en t-shirt som vi knyter runt huvudet. Sedan drar du i håret tills du är nöjd.
Dra upp, dra ner, lägg det under sjalen, fläta en kringla, get creative! När du har en tjorva som du aldrig någonsin kommer få ut på minst en sida av håret, är du färdig!
 
 
Steg 2: Kläderna
Harrys skjortor är oftast trasiga då de 5 översta knapparna inte går att knäppa. Efterlikna den stilen genom att strunta i skjortans egentliga funktion och knäpp bara de två understa knapparna.
Du kan såklart strunta i bhån om du är tjej. Du kan också ha på dig en bh om du är kille. Eftersom Harry är väldigt feministiskt inriktad ska du ha på dig vad du känner dig bekvämast i.
 
 
Steg 3: Ansikte
Det tar tyvärr lite mer än 10 minuter att ens snudda Harrys nivå av perfektion, men inspireras av hans ansikte och intala dig själv att du är den snyggaste personen i världen. Om inte det funkar kan du ta till smink för att boosta ditt självförtroende. Det är ju faktiskt den enda anledningen du sminkar dig, FÖR DIG SJÄLV. Ingen vettig människa sminkar sig för nån annan än en själv. Harry sminkar sig till röda mattan, and so can you!
 
 
Steg 4: Tatueringar
Jag gjorde Harrys tatueringar på mig själv! Jag måste varna er att inte göra detta hemma. Jag är en professionell tatuerare med många år av erfarenhet. Om du verkligen vill bli Harry Styles på riktigt och ha de EXAKTA tatueringar han har, uppsök en professionell psykolog, därför om du vill utseendemässigt förvandla dig till en annan person har du några problem du måste reda ut.
 
 
Steg 5: Accessoarer
- Harry älskar hattar och jag har turen att äga en likadan hatt som Harry!
- Harry har många ringar, armband och halsband. Jag är inget stort fan av ringar/armband/halsband. Men älskar jag armbandsur.
- Harry ses ofta med ett kors om halsen. Betyder det att han är kristen? Jag har ingen aning? Det är hans ensak.
- Harrys favoritbok Dairy of a Wimpy Kid, men jag har inte den. Men han har säkert läst Harry Potter nån gång i sitt liv så nu läser jag den.
- Harrys favoritfärger är orange och blått. Jag äger inget orange pga Cher Horowitz, men jag hittade en blå kudde.
- Harry tycker det är avtändande när tjejer svär så jag ska aldrig mer öppna munnen.
 
 
Steg 6: NJUT!
Njut av den friheten en uppknäppt skjorta ger. Njut av tillfredsställelsen att du, Harry Styles, är den sexigaste personen på jorden. Ha kul! Men beware, även de bästa av oss kan få i oss liiiiiite för mycket Harry Styles:
 
 
Fall INTE ner i den gropen! Jag kommer aldrig...jag menar, du kommer aldrig komma upp igen om du gör det.
....
LYCKA TILL ATT KLÄ UT DIG TILL DENNA TÖNTEN PUSSHEJ

Kommentarer
Postat av: Johanna

Sisselaaa! Haha här ligger jag hemma i sängen med både mensvärk och öronvärk (true story) i en ganska så blöö meh eh (alltså tråkig) period efter roligt sommarjobb och i väntan på terminsstarten på universitetet, och så kommer jag på att jag inte kollat in här på länge.. och du levererar, som vanligt!

Svar: Johanna, min fina johanna, du får mig alltid att le :) Vilket universitet och vilken linje?
Lord and Master of the Universe

2014-08-21 @ 11:48:40
URL: http://johannasvarld.blogg.se
Postat av: Johanna

Haha visste inte om du kanske börjar känna igen mig, har ju kommenterat här några gånger nu :) Jag pluggar till förskollärare på Stockholms Universitet, började på andra året precis!

2014-09-03 @ 20:03:40
URL: http://johannasvarld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide