2014 was not easy peasy lemon squeezy. It was difficult difficult lemon difficult.

Jag vill inte göra ett recap av året. "De 50 bästa låtarna 2014""Mina fem största finnar under de gågna året". Jag vill inte, jag orkar inte, jag kan inte. Så jag ska inte. Easy peasy lemon squeezy. Jag ska skriva om vad jag själv vill. Jag ska bara rabbla och se vart jag hamnar.

 

OM 2014:

 

Jag fattar inte detta året. Det är typ det enda jag kan säga. Jag fattar inte. Jag sitter här och försöker komma på vad 2014 har varit för mig, men det enda som jag kan tänka på är hur torr huden på mina fingertoppar är och att min andedräkt luktar gamla strumpor.

Jag kan bara tänka på hur fucking medveten jag har blivit. Sedan jag flyttade till Lund har jag blivit så hypermedveten. Om min omgivning liksom. Jag ser saker jag inte kunde se innan. Det är svårt att förklara, men en dag känns som sju stycken. När jag köper ett doftljus genomgår jag en sorts livskris och försöker lista ut vad ljuset kommer tillföra i mitt liv.

Mitt år har varit en radda av att leva och andas och köpa doftljus och försöka dricka mindre och träna mer och höra av sig till gamla gymnasievänner och inte dela med dig för mycket och inte vara så löjlig och betala hyran i tid och inte ha på dig kläderna du sov i till skolan och inte dränka dig i din kaffemugg klockan 2 på natten.

 

OM 2015:

 

"Vad tror du att 2015 kommer ge dig?". Vad är detta för skitsnack om att det nya året kommer ge oss saker. 2015 är inte skyldiga oss nåt. Det är som att begära skatt från ett ofött barn! Vad ska vi ge 2015 är den riktiga frågan. Vad kan jag göra för att om några år titta tillbaka på 2015 och le?

Jag säger inte "2015 kommer bli MITT år!! #minresaräknas", utan jag säger att jag kan färga mitt hår blont. Jag kan slänga ut alla mina kläder och bli nudist. Jag kan skänka alla mina sparpengar till en välgörenhetsorganisation och lifta genom Europa med motorcyklister och starta om mitt liv i Gallarate där jag föder upp åsnor och virkar mattor i resten av mitt liv. Grejen är inte att jag ska göra coola saker genom hela 2015 för att det ska bli minnesvärt, utan att jag inte glömmer bort att jag KAN göra saker. Jag kan göra vad jag vill och jag kan bli vad jag vill. Jag är inte bra på matematik, men med den lilla tanken att jag faktiskt kan bli matematiker håller mig vid liv och kommer hålla mig i liv i alla fall några år till. Sen får jag väl hitta nåt annat som håller mig vid liv. Typ småpiroger med sylt eller skaffar jag mig en unge.

I början av året var jag fast på ett spår. Jag var förvirrad därför jag var stod i en övergång från vem jag var innan och vem jag är nu. Jag säger inte att jag har gjort några megastora framsteg med min personlighet, men jag är väl lite annorlunda nu. Jag ser saker. Jag är medveten om att jag är den enda vuxna på stan som tittar upp i himmeln för att se vilka former molnen har. Jag är medveten om att det är inte är normalt att en får en livskris varje gång en köper doftljus. Jag är medveten om att folk hellre ville ha en lista av mina favoritfilmer än veta att jag inte använder tillräckligt med handkräm eller så vill dom att jag ska nämna deras namn här som personer som förändrat mitt liv detta året. Men det är också ett framsteg för ett bra 2015, inse att det inte är ditt jobb att stå för catering av underhållning åt folket. Jag ska göra vad jag vill. Och jag vill inte skriva mer så jag ska sluta här. Easy peasy lemon squeezy.

 

Sissela 2014 har blivit bra på att ta selfies.

Kommentarer
Postat av: nanna

jaaa, selfisarna kan jag hålla med om! GOTT NYTT ÅR I DIN SÄNG kom hit om du vill <3

2014-12-31 @ 16:58:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide