Speltajm | Harry Potter och fången från Azkaban

Den 2014-02-28, kl 14:42:43
Filed in Spel | Kommentarer: 1
 
Julen 2004 fick jag och Agnes pcspelet Harry Potter och fången från Azkaban av våra älskade föräldrar. Vi installerade det samma kväll och vi spelade tillsammans varje dag i jag-vet-inte-hur-många veckor. Det tog sammanlagt tre år att hitta alla hemligheter, bonusbanor och chokladgrodekort. Eftersom jag är sjuk igen (JA IGEN KUL ROLIGT VILKET SKÄMT) har jag dammat av vår spelhylla och bestämde mig för att spela om spelet! Det tog mig 5 timmar och jag är stolt över mig själv, ja.
 
När jag var 10 år hade jag inte spelat särskilt mycket spel tidigare, så klart tyckte jag att det var den bästa spelet jag någonsin lagt ögonen på och jag var chockad att någon skulle kunna göra ett bättre spel än detta! Åtta år senare förstår jag varför tioåriga Sissela inte hade så många vänner. Jag skrattade tills tårarna rann pga de dåligt tajmade replikerna och 2D-fingrarna. Inget är storleksrätt och karaktärerna skriker hela tiden och menyn har den mest dramatiska musik jag hört och det finns så många glitchar att man kan göra en fristående film av dom!
 
Men trots alla brister så älskar jag fortfarande Harry Potter och fången från Azkaban. Felen ger det en charm och jag har så många minnen av att spela detta tragiska kaoset. Jag älskar det!

 
En av mina absoluta favoritglitchar är när Peeves dyker upp. Kameran brukar inte kunna lokalisera hans ansikte utan går för det näst bästa: hans underdel. Genom varje scen får man stirra på Peeves skrev då han flyger omkring och pratar och när han skrattar juckar han rakt mot ens ansikte. Jag kommer ihåg när jag såg detta första gången som tioåring, och det är fan lika roligt nu som det var då!
 
bäst <3

Sissela klär på sig | Munkjackors Anatomi

Den 2014-02-27, kl 16:01:00
Filed in Sissela klär på sig | Kommentarer: 2
Munkjackor är det mysigaste klädesplaggen. Det är vetenskapligt bevisat. Den är stor, varm och helmysig. Det är som att hänga en bärbarkram på sina axlar! Om du är den modiga själen som bär munkjackor överallt med stolthet i blicken, you go gurl! Men om du bryr dig lite för mycket om hur andra ser på dig men ändå alltid vill ha på dig den bärbara mysmaskinen, här är några tips att tänka på!
 
Let me presentera exempel nummer ett! Som du kan se (med hjälp av mina paintskills) är detta inte acceptabelt. Luvan är ihopknövlad i din nacke, folk skulle bli förvånade om du sagt att du duschat samma morgon och vet du ens vad en borste är??? Och speciellt tröjvinkeln. Den säger "mitt liv är en spiral som bara går neråt och otroligt nog vet jag inte hur jag kan komma längre ner därför jag är på botten". Nejnejnejnej.
 
Här har vi exempel nummer två! Och hjälp vilken förbättring! Allt är rakt och redigt och du ser fantastisk ut! Ska du på en arbetsintervju hos Victorias Secret därför du har fan en hemlighet värd att dela med dig, Victoria! Ingen skulle ana att du bara sover 3 timmar om natten, äter snabbnudlar över diskhon eller gråter i 2 timmar när du ser namnet Merlin. Hahahaaaaa...hm. Du är acceptabel. Gå ut i världen nu.
 
BONUS Här är ett fyrsteg att följa om du ska ta ansvar! Typ göra läxor eller betala räkningar. Såhär känner du dig mest bekväm när du tar dig an livet:
 
 
LYCKA TILL! <3

Filmtajm | The Bling Ring

Den 2014-02-24, kl 17:52:30
Filed in Filmer, filmtajm | Kommentarer: 0
Äntligen tittat på The Bling Ring med Emma Watson, Katie Chang, Taissa Farmiga, Israel Broussard och Clarie Julien. Emma och Israel var de bästa skådespelarna, helt klart. Emma var fantastisk i en komisk roll. Vill se mer av det! Filmen visar den obotliga besattheten av kändisar och den farliga drömmen om att leva deras rika liv. Hur långt skulle du gå för att bli en Hilton eller en Lohan?
 
 
Vad är Bling Ring?
Bling Ring är mer känt som Hollywood Hills Burglar Bunch som var en grupp ungdomar som bröt sig in hos olika kändisar och stal deras ägodelar. Dessa kändisar var Paris Hilton, Lindsay Lohan, Audrina Patridge, Rachel Bilson, Orlando Bloom och Miranda Kerr och Megan Fox, varav ungdomarna bröt sig in hos Paris Hilton fem gånger. Men det var inte förrän en av ungdomarna stal över smycken värda 2 miljoner dollar som Paris Hilton anmälde stölden. Ett misstag ledde till ett annat och 4 av 5 ungdomar syntes på en övervakningskamera hos Lindsay Lohan. Alla fick betala upptill 600 000 dollar i böter och de båda ledarna av gruppen fick 4 år i fängelse.
 
Jag måste ändå säga att jag är imponerad. Ungdomarna var inte särskilt organiserade som brottsgrupp och inte heller så försiktiga. Under de sista inbrotten var de oftast fulla eller höga och använde toaletterna och en gång spydde en av dom ute i trädgården. Efter Rachel Bilsons inbrott märkte dem att de tagit för mycket kläder så de hade en loppis där de sålde hennes kläder och de la ut bilder och videor av dem på facebook. Inbrotten började på hösten 2008 och de höll på i ett år utan att åka fast. De googlade kändisarnas adresser, letade efter en olåst dörr eller fönster, gick in, stal några saker (men inte tillräckligt för att det skulle synas) och gick sedan hem med ägodelar värda flera tusen dollar. Det var så enkelt och smart. Jag är jävligt imponerad.
 
Dock inte värst imponerad av filmen. Den är bra. Det är liksom ingen dålig film, men det saknar fart. Den är ganska platt. Inga sideplots eller förklaringar till vissa händelser. Hela tiden väntade jag på att konflikten skulle sättas igång, men jag märkte inte den förrän det var över. Lite besviken faktiskt. Det är en bra story, filmen var fint gjord och det skådespelarna är riktigt bra, men det räckte inte tyvärr. Men nu vet man i alla fall vad Bling Ring är...MYCKET UTBILDANDE.
 

Detta är vad jag gör på internet, [namn på bekymrad förälder].

Den 2014-02-23, kl 15:39:14
Filed in Filmer, Spel, Star Wars, Topplista, Tv-serier | Kommentarer: 0
Ifall du har det tråkigt och gillar Harry Potter, Minecraft, Hungerspelen och andra coola saker är du in 4 a treat! Detta är min officiella ursäkt för jag skulle ha skrivit ett riktigt blogginlägg, men blev lat och spelade Skyrim hela veckan istället. Förlåt och varsågod <3
 
Filmer:
 Harry Potter (15 år efter Voldemorts död)
 
 Harry Potter (duellen mellan Dumbledore och Grindelwald)
 
 Hungerspelen (Haymitchs seger)
 
 Ensam hemma (parodi)
 
 Star Wars (en ganska bra lasersvärdsduell helt enkelt)
 
 Star Wars (parodi)
 
Tv-serier:
Doctor Who (musikvideo)
 
 Sherlock (musikal)
 
Spel:
 Skyrim (parodi)
 
 Minecraft (cool story)
 
 Assassin's Creed (treeeaan)
 
 Team Fortress (snöbollskrig jippi)
 
 Portal (en kortfilm)
 
En mashup av Mario, Assassin's Creed, Halo och Lara Croft.

Filmtajm | West Side Story

Den 2014-02-15, kl 20:10:39
Filed in Filmer, filmtajm | Kommentarer: 0
West Side Story utspelar sig på 50-talets gator i New York. Allt handlar om rivaliteten mellan the Jets och the Sharks, två tonårsgäng med olika eniska bakgrunder. Lite snabbt blir en amerikansk pojke kär i en tjej från Puerto Rico, deras kärlek är förbjuden, krig mellan parterna, någon knivhugger någon, allt är kaos, sedan dör någon annan, alla gråter och sjunger och dansar på scenen dramatiskt.
 
Detta är en musikal och det är en damn good musikal. Danserna är fantastiska, låtarna är helt ok och storyn är väldigt Romeo och Julia. Producenterna gjorde det dom kunde med den teknologin de hade och kom på några riktigt smarta lösningar på en svår scenografi. Filmen är bra. Det är en bra film. Filmen som jag såg var bra.
 
Dock kan vi (alltid) peka ut några fel. Den taskiga kvinnosynen for one matter. Att den utstötta tomboy tjejen blev accepterad endast när hon betedde sig som en riktigt kille. Och att tjejerna hipp som happ föll ihop i gråt av ansträngning, syrebrist, nageltrång eller whatever. MEN vi får inte glömma bort att denna filmen gjordes på 60-talet. Kvinnosynen var inte fetch på denna tiden. Så egentligen har jag inget att klaga över. Detta är historia. Om man vill kritisera West Side Storys sexism måste man kolla på de nyproducerade sakerna och se hur författarna hanterar berättelsen i vår nutid. Det kan bli så jävla fel så lätt.
 
Den kunde vara riktigt långtråkig på vissa ställen, men de flesta gamla filmer är det och man får helt enkelt stå ut. Eller gå på toa under den scenen. Eller kanske gifta sig med en kille man känt i två dagar. Det är vad Maria och Tony gjorde. På en jävla kvart hann dom bestämma sig för att gifta sig och rymma tillsammans. True love.
 

Top 20 | Perfekta låtar till Alla Hjärtansdag

Den 2014-02-14, kl 20:48:00
Filed in Facinerande, Musik, Topplista | Kommentarer: 1
WARNING: stark sarkasm på igång. Om du inte klarar sarkasm är det bäst att du går. Vad gör du ens här? Denna bloggen består är 300% sarkasm. Detta borde vara som djupet av Helvetet för dig. Du är just nu under golvet i Satans vardagsrum. Schas med dig. Bort.
 
Jag har slängt ihop en liten romantisk playlist med låtar som är perfekt att ha i bakgrunden under din dejt, dansa tryckare till på kvällen eller bara lyssna på medan du sitter ensam hemma och äter kolhydrater. Här är länken till playlistan, men nedanför ligger alla låtar i min favvoordning med en söt kommentar om varje video. Varför? Därför det är min jävla blogg, ditt äckel. Hihihi super! Åh, om du inte älskar denna spellista, älskar du ingenting, ditt känslolösa patetiska slem. (Men om du faktiskt gillar spellistan kan du väl ringa mig därför jag skulle vilja fria till dig.)
 
WARNING 2: Pga en ny suglag kan man inte spela vissa VEVO-videos utanför Youtube. Så om videon blir myrkrypig kan ni öppna den i youtube o komma tillbaka senare. Eller tryck på länken för playlistan....VARFÖR GÖR JAG DETTA SÅ ALLVARLIGT? JAG LJUGER ÄNDÅ OM ALLT?
 
20. Daft Punk - One More Time
Alienerna symboliserar smärta och längtan. Av att dansa.
 
19. Aqua - Doctor Jones
Ajpiaio oajpiaje ajpiaio oao.
 
18. Starship - Nothing's Gonna Stop Us
This hits close to home.
 
17. N Sync - Bye Bye Bye
De sjunger om att vilja ta sig ut ett förstört förhållande och börja leva igen. Samtidigt som de dansar runt i en blå plastlåda och skjuter ljus från sina fingertoppar. N Sync.
 
16. Aqua - Barbie girl
"Hanky panky" yea right. Stay safe, kids.
 
15. Shaggy - It Wasn't Me
It was definitely you.
 
14. The Proclaimers - 500 Miles
Om du inte sjunger denna som en 80 år gammal man, sjunger du inte rätt.
 
13. RUN DMC vs. Jason Nevins - It's Like That
Kolla tjejerna sexualiseras inte! Kolla de dansar riktig breakdance! Kolla!!!
 
12. Hilary Duff - Hey Now - What Dreams Are Made Of
hey now this is what dreams are made of
 
11. De La Soul - The Magic Number
Spoiler: det är 3. (trekant=kärlek)
 
10. Fresh Prince of Bel Air
Alltså jag vill inte sjunga jag kan inte den jag vill in- NOW THIS IS THE STORY ALL ABOUT HOW MY LIFE GOT TWISTED UPSIDE DOWN
 
9. Baha Men - Who Let The Dogs Out
kLASSiKerrr
 
8. Cameo - Word Up
Jag förstår inte vad som händer, men jag är glad att det hände.
 
7. Salt-N-Pepa - Push it
Kärlek i en form många inte kan se <3
 
6. ATC - Around the world (la la la la la la la la)
Jag säger bara det: Hitz 4 kidz 2
 
5. Eminem - The Real Slim Shady
Spela denna på mitt bröllop. Och min begravning. Och min uppvakelse.
 
4. Mr.C The Slide Man - Cha Cha Slide
Vill vara känd som Mrs Slide Woman, if u know wut i mean (wait what.)
 
3. B*witched - C'est La Vie
Varför sjunger de på engelska förutom en mening? Varför har alla jeansjackor? Varför är de på en animerad äng med riktiga blommor? Varför är killen bara 14 år?
 
2. High School Musical - All In This Together
JA jajJAJAJAjajjaJAJAJajJAjajaaaaaaaaa
 
1. MC Hammer - U Can't Touch This
Nummer ett därför detta är inställningen ni ska ha ikväll, barn. Jesus dog inte på korset så ni ska kunna göra hanky panky med någons penis. WAIT 'TILL MARRIAGE. #beblessed
 

Tidsfördrivsgrejer och böcker.

Den 2014-02-12, kl 23:10:08
Filed in Böcker, Sissela | Kommentarer: 0
Skolarbetet frodas och min To Do List växer framför mina ögon. Jag har inte hunnit/orkat/velat skriva något och eftersom detta bara är en hobby så måste jag inget. Skulle vart en annan grej om jag tjänat pengar på detta eller haft mer än 5 dagliga följare (jag älskar er vi startar en klubb där vi kan sitta i en ring lyssna på Ed Sheeran titta på Harry Potter och bara fulgråta tillsammans). Jag har ett större inlägg jag filar på, men tänkte bara titta in så länge. Damma av hyllorna. Putsa den där halvdana profilbilden. Jag mår bra. Mår ni bra? Ojdå. Nehe? Wow. Lycka till med det mannen. Kom ihåg att jag stödjer dig i alla fall.
 
Tre böcker jag vill ha i färgordning:
 
 
1. "This Star Wont Go Out: The Life and Words of Esther Grace Earl" av Esther Grace Earl 
Min favoritförfattare, John Green, har skrivit en bok som heter Förr Eller Senare Exploderar Jag. Denna bok skulle inte funnits om det inte var för Esther Grace Earl. Hon hade lungcancer själv medan hon hjälpte John skriva sin bok. Men FESEJ handlar inte om Esther, detta är hennes berättelse.
Esther var en fantastisk tjej som inte ville göra annat än att sprida glädje runt sig. Hon lyckades ensam samla in $250 000 till Harry Potter Alliance som kämpar för rättvisa, hennes familj startade This Star Wont Go Out foundation som hjälper ungdomar med cancer och hon drömde om att en dag skriva sin egen bok. Esther dog när hon var 16 år, för fyra år sedan. Nu ger hennes familj ut This Star Wont Go Out: The Life and Words of Esther Grace Earl som är en samling av Esthers dagbok och teckningar som hon gjort. Så Esther får sin bok publicerad trots allt och jag tror hon skulle varit stolt över den.
 
 
2. "Egghead: Or, You Can't Survive on Ideas Alone" av Bo Burnham
Bo Burnham är en av mina favoritkomiker. Han är fantastisk rolig i sitt sätt att inte verka vilja vara rolig och alltid ifrågasätter den kapitalistiska världen vi lever i. När jag tittar på hans shower och lyssnar på hans låter skrattar jag tills jag gråter och sedan frågar jag mig själv varför jag nyss skrattade. Hans komedi är inte classic comedy, det är något mer. Skämten har en rolig yta, men betyder något helt annat när man verkligen lyssnar på djupet. Hans bok är troligtvis lika rolig så den vill jag också ha.
 
 
3. "Brunette Ambition" av Lea Michele
Lea Michele är mest känd från sin roll som Rachel Berry i Glee. Denna bok är troligtvis inte lika komplex som de ovannämnda, utan mer en "jobba hårt och tro på dig själv så kommer du lyckas" (Blondinbellabok, fast med hjärna och vettiga saker), men ibland behöver man sånt! En fin bok med fina bilder! Och jag är såklart helt jävla fallen för Lea så jag vill sluka allt hon ger mig. Och den ges ut 5 dagar innan min födelsedag så BLINKBLINK if you know what i mean????????? Okej.
 
 

Riktlinjer till hur man inte våldtar

Den 2014-02-05, kl 15:22:00
Filed in Facinerande, Historisk händelse | Kommentarer: 3
Hela mitt liv har jag fått tips på hur jag inte blir våldtagen (drick ansvarsfullt, gå inte ensam på natten, bär inte provocerande kläder, ha inte för mycket smink på dig osv), men jag tycker detta är fel. Vi borde inte lära oss hur man undviker våldtäkt. Vi borde lära oss i hur man inte våldtar. It doesn't make sense om offret ska ta egenansvar. Det är därför det heter OFFER (därför offret kunde inte förhindra dådet som hände). Okej, jag vill hjälpa några vilsna själar nu. Jag skrivit ner några riktilinjer man kan följa om man inte vill våldta. Läs noga, tänk igenom, hitta moralen, VÅLDTA INTE.
 
 
"Enligt lagen innebär våldtäkt att någon blir tvingad till samlag eller andra sexuella handlingar genom att använda sig av våld eller hot, eller att gärningsmannen utnyttjar att offret befinner sig i ett hjälplöst tillstånd. Det betyder att våldtäkt förutom vaginala, anala och orala samlag också kan vara föra in fingrar eller föremål i underliv eller anus, att tvinga någon att onanera eller att könsdelar kommer i beröring med varandra." - Vjouren.se (x)
 
Om hen säger nej är det våldtäkt.
Om hen inte säger ja är det våldtäkt.
Om hen inte säger något är det våldtäkt.
 
Det spelar inte roll om hen är:
- en främling
- en kompis
- ett ragg
- ett ex
- en familjemedlem
- en pojkvän
- en flickvän
- din man
- din fru
...det är fel.
 
Våldtäkt är inte bara tvångssex. Våldtäkt är också:
- avrunkning
- rörande av kön med hand
- rörande av kön med kön
- rörande av kön med objekt
 
Det spelar ingen roll hur:
- full hen är
- hen är klädd
- hen beter sig
- nära ni står varandra
 tumblr_mj5l72apVU1r6bkbho1_500
Om hen sover, är det våldtäkt.
Om hen är vaken, är det våldtäkt.
Om hen inte slår tillbaka, är det våldtäkt.
Om hen inte säger något, är det våldtäkt.
 
Om du "trodde hen ville det nyss", är det våldtäkt.
Om du "trodde hen verkade vilja det", är det våldtäkt.
Om du måste prata dig till det, är det våldtäkt.
 
Om det är våldtäkt avgör offret.
Om det är våldtäkt är det inte offrets fel.
Om det är våldtäkt är det inte rätt.
 
Ett tyst, framtvingat och/eller dystert JA, är våldtäkt.
Ett klart, nyktert och medgivande JA, är inte våldtäkt.
 
Bonus - Människor som blivit våldtagna drabbas av:
- ångest och rädsla (man kan till exempel blir rädd för att gå ut eller för att vistas bland människor)
- känslor av skuld och skam (det är vanligt att offret lägger skulden på sig själv - men det är aldrig offrets fel!)
- känsla av otrygghet och maktlöshet
- framtida sexproblem (offret kan få svårigheter att ha sex med framtida partners eller njuta av sex) 
 - sömnproblem, hjärtklappning, illamående, frysningar och/eller diarré (x)
 
Om du våldtar förstör du liv. Tänk om tänk rätt. Våldta inte.
 
Vill du läsa mer har vi några bra länkar här:
Våldtäkt (UMO)
What is Rape Culture?
Så slipper du våldta
A letter to my sons about stopping rape
 
Ungdomsböcker om våldtäkt:
14 år till salu, Caroline Engwall
Kort kjol, Christina Wahldén
Ingen behöver veta, Christina Wahldén.
Bära leggins i januari, Sara Stille (kommer ut 14 feb)

Ett normalt blogginlägg??

Den 2014-02-04, kl 22:14:49
Filed in Musik, Sissela, Skit | Kommentarer: 0
Måndag:
Projektveckan startade. Jag gjorde en redovisning för 300 elever på min skola. Det var jobbigt. Vi pratar inte om det längre.
 
 
Tisdag och onsdag:
Projektveckan började officiellt för mig. Det innebar att läsa en av mina favoritböcker. Helt ok. Nu lämnar vi det också därför man pratar inte om gymnasiearbeten och körkort med mig. Rule #1.
 
 
Torsdag:
På dagen jobbade jag flitigt vidare på mitt arbete. På kvällen åkte jag till Stockholm med Ocean. Vi sov hos Siwan som bor i Märsta. Märsta är Stockholms Kallinge. En liten håla som inte utgör något annat syfte än att vara ett ställe där folk kan bo. Tågresa på 45 minuter tar en till Stockholm C. YES. 
 
Jag och mamma åkte till ica med likadana jackor, kjolar och skor. Vi planerade inte det, men det kändes komiskt.
 
Fredag:
Idag gick jag och Ocean runt i vår huvudstad och shoppade. Letade balklänningar osv. På kvällen tog vi T-banan till Fryshuset och tittade på Ellie Goulding. Hon var fantastisk och jag älskade varje sekund av det. Dock behövde man stå i kö i 20 minuter utomhus i snöstorm, vänta en halvtimme på förbandet, vänta en timme på Ellie och sedan vänta i en timme på att få ut våra jackor. Det var så jävla frustrerande, men jag försökte hålla mig lugn hela tiden. Skulle exploderat om jag inte hållit käft, så tur liksom. När vi väl fått ut våra jackor åkte vi tillbaka till centralen, gick tvärs över Sergels torg och in på en nattklubb. Otrevliga vakter, människor man inte passade tillsammans med, fotbollsmelodier och hissmusik som kallas "house". Tjejerna dansade påldans på sina vänner. Killarna hade bakåtslickat hår och solbrillor. Vi visste inte om vi skulle skratta eller bara sitta och stirra. Så vi gjorde dom sakerna först och sedan gick vi ut på dansgolvet och ägde skiten ur alla. Säger inte att vi dansade bra eller fick några priser. Det var 80% slå med knytnävarna i luften, 20% cheesy danssteg och 100% hår i ansiktet. Vi såg troligtvis helt galna ut, men vi hade självklart trippeldubbelt så roligt som tjejerna som svajade lite med sina höfter hade. Klockan tre på natten gick vi till bussarna och hoppade på en fullastad buss till Märsta. Vi lyckades få sittplatser och Ocean somnade på min axel och jag tog på mig ansvaret att se till så vi kom hem i ett stycke. När människor som var påväg till sina jobb började hoppa på blev det fysiskt smärtsamt att hålla mig vaken, men jag lyckades och vi kom hem och däckade i en asmysig säng.
 
Såg mycket av detta.
I väntan på Ellie.
ELLIE
Kan ha druckit tequila och blivit hyyyper o dansat mig genomsvettig i 2 timmar non-stop. 
 
Lördag:
Vi tog en välförtjänt sovmorgon. På eftermiddagen fikade vi på min nya favorit - Expressohouse - och jag åt en av de godaste sallader jag ätit i hela mitt liv. Sedan gick vi på bio och såg Frost/Frozen. Helt klart en av mina nya favoritfilmer av Disney! Får väl skriva en review senare någon gång i mitt liv. Men här  har ni i alla fall Oceans review sålänge!
 
 
Söndag:
Ocean och Siwan åkte på en släktingsträff och jag likaså (fast till min egen släkt). Att träffa kusinerna är alltid kul! Jag och Greta spelade Monopol i tre (!!) timmar. I slutet ägde jag 3/4 av gatorna, Greta var skyldig mig 875 kr men hon hade totalt 7 kronor kvar, så hon gav mig segern. Kom till Märsta vid midnatt och möttes av en klarvaken Ocean. Så vi snackade i en timme om allt mellan himmel och jord innan vi somnade. MYS DÅE
 
Måndag:
Vaknade, tog sista tågresan in till city, lyckades hitta bussen, satte oss på bussen och åkte hem. Det tog bara 7 timmar. Lol, resan bestod mest av lyssna på musik, sova, äta, sova, göra läxor, äta, musik, sova and repeat. Resan gjorde mig sjuk. Så nu har jag feteförkylning. Jippiiiiii... trevlig vecka trevlig allt har haft asnice och vill göra om detta helt klart! Okej? Ok.
 
 
 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide