Ett normalt blogginlägg??

Måndag:
Projektveckan startade. Jag gjorde en redovisning för 300 elever på min skola. Det var jobbigt. Vi pratar inte om det längre.
 
 
Tisdag och onsdag:
Projektveckan började officiellt för mig. Det innebar att läsa en av mina favoritböcker. Helt ok. Nu lämnar vi det också därför man pratar inte om gymnasiearbeten och körkort med mig. Rule #1.
 
 
Torsdag:
På dagen jobbade jag flitigt vidare på mitt arbete. På kvällen åkte jag till Stockholm med Ocean. Vi sov hos Siwan som bor i Märsta. Märsta är Stockholms Kallinge. En liten håla som inte utgör något annat syfte än att vara ett ställe där folk kan bo. Tågresa på 45 minuter tar en till Stockholm C. YES. 
 
Jag och mamma åkte till ica med likadana jackor, kjolar och skor. Vi planerade inte det, men det kändes komiskt.
 
Fredag:
Idag gick jag och Ocean runt i vår huvudstad och shoppade. Letade balklänningar osv. På kvällen tog vi T-banan till Fryshuset och tittade på Ellie Goulding. Hon var fantastisk och jag älskade varje sekund av det. Dock behövde man stå i kö i 20 minuter utomhus i snöstorm, vänta en halvtimme på förbandet, vänta en timme på Ellie och sedan vänta i en timme på att få ut våra jackor. Det var så jävla frustrerande, men jag försökte hålla mig lugn hela tiden. Skulle exploderat om jag inte hållit käft, så tur liksom. När vi väl fått ut våra jackor åkte vi tillbaka till centralen, gick tvärs över Sergels torg och in på en nattklubb. Otrevliga vakter, människor man inte passade tillsammans med, fotbollsmelodier och hissmusik som kallas "house". Tjejerna dansade påldans på sina vänner. Killarna hade bakåtslickat hår och solbrillor. Vi visste inte om vi skulle skratta eller bara sitta och stirra. Så vi gjorde dom sakerna först och sedan gick vi ut på dansgolvet och ägde skiten ur alla. Säger inte att vi dansade bra eller fick några priser. Det var 80% slå med knytnävarna i luften, 20% cheesy danssteg och 100% hår i ansiktet. Vi såg troligtvis helt galna ut, men vi hade självklart trippeldubbelt så roligt som tjejerna som svajade lite med sina höfter hade. Klockan tre på natten gick vi till bussarna och hoppade på en fullastad buss till Märsta. Vi lyckades få sittplatser och Ocean somnade på min axel och jag tog på mig ansvaret att se till så vi kom hem i ett stycke. När människor som var påväg till sina jobb började hoppa på blev det fysiskt smärtsamt att hålla mig vaken, men jag lyckades och vi kom hem och däckade i en asmysig säng.
 
Såg mycket av detta.
I väntan på Ellie.
ELLIE
Kan ha druckit tequila och blivit hyyyper o dansat mig genomsvettig i 2 timmar non-stop. 
 
Lördag:
Vi tog en välförtjänt sovmorgon. På eftermiddagen fikade vi på min nya favorit - Expressohouse - och jag åt en av de godaste sallader jag ätit i hela mitt liv. Sedan gick vi på bio och såg Frost/Frozen. Helt klart en av mina nya favoritfilmer av Disney! Får väl skriva en review senare någon gång i mitt liv. Men här  har ni i alla fall Oceans review sålänge!
 
 
Söndag:
Ocean och Siwan åkte på en släktingsträff och jag likaså (fast till min egen släkt). Att träffa kusinerna är alltid kul! Jag och Greta spelade Monopol i tre (!!) timmar. I slutet ägde jag 3/4 av gatorna, Greta var skyldig mig 875 kr men hon hade totalt 7 kronor kvar, så hon gav mig segern. Kom till Märsta vid midnatt och möttes av en klarvaken Ocean. Så vi snackade i en timme om allt mellan himmel och jord innan vi somnade. MYS DÅE
 
Måndag:
Vaknade, tog sista tågresan in till city, lyckades hitta bussen, satte oss på bussen och åkte hem. Det tog bara 7 timmar. Lol, resan bestod mest av lyssna på musik, sova, äta, sova, göra läxor, äta, musik, sova and repeat. Resan gjorde mig sjuk. Så nu har jag feteförkylning. Jippiiiiii... trevlig vecka trevlig allt har haft asnice och vill göra om detta helt klart! Okej? Ok.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide