Filmtajm | The Bling Ring

Äntligen tittat på The Bling Ring med Emma Watson, Katie Chang, Taissa Farmiga, Israel Broussard och Clarie Julien. Emma och Israel var de bästa skådespelarna, helt klart. Emma var fantastisk i en komisk roll. Vill se mer av det! Filmen visar den obotliga besattheten av kändisar och den farliga drömmen om att leva deras rika liv. Hur långt skulle du gå för att bli en Hilton eller en Lohan?
 
 
Vad är Bling Ring?
Bling Ring är mer känt som Hollywood Hills Burglar Bunch som var en grupp ungdomar som bröt sig in hos olika kändisar och stal deras ägodelar. Dessa kändisar var Paris Hilton, Lindsay Lohan, Audrina Patridge, Rachel Bilson, Orlando Bloom och Miranda Kerr och Megan Fox, varav ungdomarna bröt sig in hos Paris Hilton fem gånger. Men det var inte förrän en av ungdomarna stal över smycken värda 2 miljoner dollar som Paris Hilton anmälde stölden. Ett misstag ledde till ett annat och 4 av 5 ungdomar syntes på en övervakningskamera hos Lindsay Lohan. Alla fick betala upptill 600 000 dollar i böter och de båda ledarna av gruppen fick 4 år i fängelse.
 
Jag måste ändå säga att jag är imponerad. Ungdomarna var inte särskilt organiserade som brottsgrupp och inte heller så försiktiga. Under de sista inbrotten var de oftast fulla eller höga och använde toaletterna och en gång spydde en av dom ute i trädgården. Efter Rachel Bilsons inbrott märkte dem att de tagit för mycket kläder så de hade en loppis där de sålde hennes kläder och de la ut bilder och videor av dem på facebook. Inbrotten började på hösten 2008 och de höll på i ett år utan att åka fast. De googlade kändisarnas adresser, letade efter en olåst dörr eller fönster, gick in, stal några saker (men inte tillräckligt för att det skulle synas) och gick sedan hem med ägodelar värda flera tusen dollar. Det var så enkelt och smart. Jag är jävligt imponerad.
 
Dock inte värst imponerad av filmen. Den är bra. Det är liksom ingen dålig film, men det saknar fart. Den är ganska platt. Inga sideplots eller förklaringar till vissa händelser. Hela tiden väntade jag på att konflikten skulle sättas igång, men jag märkte inte den förrän det var över. Lite besviken faktiskt. Det är en bra story, filmen var fint gjord och det skådespelarna är riktigt bra, men det räckte inte tyvärr. Men nu vet man i alla fall vad Bling Ring är...MYCKET UTBILDANDE.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide