Sissela klär på sig | Munkjackors Anatomi

Munkjackor är det mysigaste klädesplaggen. Det är vetenskapligt bevisat. Den är stor, varm och helmysig. Det är som att hänga en bärbarkram på sina axlar! Om du är den modiga själen som bär munkjackor överallt med stolthet i blicken, you go gurl! Men om du bryr dig lite för mycket om hur andra ser på dig men ändå alltid vill ha på dig den bärbara mysmaskinen, här är några tips att tänka på!
 
Let me presentera exempel nummer ett! Som du kan se (med hjälp av mina paintskills) är detta inte acceptabelt. Luvan är ihopknövlad i din nacke, folk skulle bli förvånade om du sagt att du duschat samma morgon och vet du ens vad en borste är??? Och speciellt tröjvinkeln. Den säger "mitt liv är en spiral som bara går neråt och otroligt nog vet jag inte hur jag kan komma längre ner därför jag är på botten". Nejnejnejnej.
 
Här har vi exempel nummer två! Och hjälp vilken förbättring! Allt är rakt och redigt och du ser fantastisk ut! Ska du på en arbetsintervju hos Victorias Secret därför du har fan en hemlighet värd att dela med dig, Victoria! Ingen skulle ana att du bara sover 3 timmar om natten, äter snabbnudlar över diskhon eller gråter i 2 timmar när du ser namnet Merlin. Hahahaaaaa...hm. Du är acceptabel. Gå ut i världen nu.
 
BONUS Här är ett fyrsteg att följa om du ska ta ansvar! Typ göra läxor eller betala räkningar. Såhär känner du dig mest bekväm när du tar dig an livet:
 
 
LYCKA TILL! <3

Kommentarer
Postat av: Frida W!!!!!

hahahhhahahhaha dör

2014-02-27 @ 20:03:23
Postat av: Johanna

Hahahaha TACK Sissela, nu vet jag hur jag ska bära min munkjacka på bästa sätt! :D

2014-02-28 @ 22:38:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide