Speltajm | Harry Potter och fången från Azkaban

 
Julen 2004 fick jag och Agnes pcspelet Harry Potter och fången från Azkaban av våra älskade föräldrar. Vi installerade det samma kväll och vi spelade tillsammans varje dag i jag-vet-inte-hur-många veckor. Det tog sammanlagt tre år att hitta alla hemligheter, bonusbanor och chokladgrodekort. Eftersom jag är sjuk igen (JA IGEN KUL ROLIGT VILKET SKÄMT) har jag dammat av vår spelhylla och bestämde mig för att spela om spelet! Det tog mig 5 timmar och jag är stolt över mig själv, ja.
 
När jag var 10 år hade jag inte spelat särskilt mycket spel tidigare, så klart tyckte jag att det var den bästa spelet jag någonsin lagt ögonen på och jag var chockad att någon skulle kunna göra ett bättre spel än detta! Åtta år senare förstår jag varför tioåriga Sissela inte hade så många vänner. Jag skrattade tills tårarna rann pga de dåligt tajmade replikerna och 2D-fingrarna. Inget är storleksrätt och karaktärerna skriker hela tiden och menyn har den mest dramatiska musik jag hört och det finns så många glitchar att man kan göra en fristående film av dom!
 
Men trots alla brister så älskar jag fortfarande Harry Potter och fången från Azkaban. Felen ger det en charm och jag har så många minnen av att spela detta tragiska kaoset. Jag älskar det!

 
En av mina absoluta favoritglitchar är när Peeves dyker upp. Kameran brukar inte kunna lokalisera hans ansikte utan går för det näst bästa: hans underdel. Genom varje scen får man stirra på Peeves skrev då han flyger omkring och pratar och när han skrattar juckar han rakt mot ens ansikte. Jag kommer ihåg när jag såg detta första gången som tioåring, och det är fan lika roligt nu som det var då!
 
bäst <3

Kommentarer
Postat av: Trodetellerej

Det spelet alltså

Svar: ja vet det sitter djupt det
Lord and Master of the Universe

2014-02-28 @ 14:57:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide