Tidsfördrivsgrejer och böcker.

Skolarbetet frodas och min To Do List växer framför mina ögon. Jag har inte hunnit/orkat/velat skriva något och eftersom detta bara är en hobby så måste jag inget. Skulle vart en annan grej om jag tjänat pengar på detta eller haft mer än 5 dagliga följare (jag älskar er vi startar en klubb där vi kan sitta i en ring lyssna på Ed Sheeran titta på Harry Potter och bara fulgråta tillsammans). Jag har ett större inlägg jag filar på, men tänkte bara titta in så länge. Damma av hyllorna. Putsa den där halvdana profilbilden. Jag mår bra. Mår ni bra? Ojdå. Nehe? Wow. Lycka till med det mannen. Kom ihåg att jag stödjer dig i alla fall.
 
Tre böcker jag vill ha i färgordning:
 
 
1. "This Star Wont Go Out: The Life and Words of Esther Grace Earl" av Esther Grace Earl 
Min favoritförfattare, John Green, har skrivit en bok som heter Förr Eller Senare Exploderar Jag. Denna bok skulle inte funnits om det inte var för Esther Grace Earl. Hon hade lungcancer själv medan hon hjälpte John skriva sin bok. Men FESEJ handlar inte om Esther, detta är hennes berättelse.
Esther var en fantastisk tjej som inte ville göra annat än att sprida glädje runt sig. Hon lyckades ensam samla in $250 000 till Harry Potter Alliance som kämpar för rättvisa, hennes familj startade This Star Wont Go Out foundation som hjälper ungdomar med cancer och hon drömde om att en dag skriva sin egen bok. Esther dog när hon var 16 år, för fyra år sedan. Nu ger hennes familj ut This Star Wont Go Out: The Life and Words of Esther Grace Earl som är en samling av Esthers dagbok och teckningar som hon gjort. Så Esther får sin bok publicerad trots allt och jag tror hon skulle varit stolt över den.
 
 
2. "Egghead: Or, You Can't Survive on Ideas Alone" av Bo Burnham
Bo Burnham är en av mina favoritkomiker. Han är fantastisk rolig i sitt sätt att inte verka vilja vara rolig och alltid ifrågasätter den kapitalistiska världen vi lever i. När jag tittar på hans shower och lyssnar på hans låter skrattar jag tills jag gråter och sedan frågar jag mig själv varför jag nyss skrattade. Hans komedi är inte classic comedy, det är något mer. Skämten har en rolig yta, men betyder något helt annat när man verkligen lyssnar på djupet. Hans bok är troligtvis lika rolig så den vill jag också ha.
 
 
3. "Brunette Ambition" av Lea Michele
Lea Michele är mest känd från sin roll som Rachel Berry i Glee. Denna bok är troligtvis inte lika komplex som de ovannämnda, utan mer en "jobba hårt och tro på dig själv så kommer du lyckas" (Blondinbellabok, fast med hjärna och vettiga saker), men ibland behöver man sånt! En fin bok med fina bilder! Och jag är såklart helt jävla fallen för Lea så jag vill sluka allt hon ger mig. Och den ges ut 5 dagar innan min födelsedag så BLINKBLINK if you know what i mean????????? Okej.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide