Gå ner i vikt à Sissela! | Innan du börjar - Del 1 av 3

Det är inte enkelt att ha ett fitnessliv. Jag säger inte att jag har det. Överhuvudtaget. Strunt samma, jag är expert så lita på mig.
Jag googlade "viktminskning" för att göra research (se expert). Och principen är ganska simpel; ät inte för mycket omättande fetter, ät inte ris eller ljustbröd, ät inte choklad, ät inte si och ät inte , frukt innehåller jävligt mycket socker, samt vissa grönsaker, om du ska äta på restaurang så gör inte det, drick inte alkohol och sälj din själ till Djävulen i förbifarten, ditt nuvarande liv är värdelöst, denna nya livsstilen är det enda du ska tänka på 24/7 och lilla vän, du kommer aldrig kunna vilja gå tillbaka till ditt gamla liv efter detta. Läs och häpna, läkare förbluffas än, ett kilo i veckan, tre kilo i månaden, 40 kilo på ett år, skaffa livsro, hitta snygga singlar nära dig, hårinpackningen som ger dig silkeslent hår, bli av med dina finnar på två veckor, fyra veckor, femton veckor, sexism, antifeminism, rasism och homofobi....
 
Dålig idé. Vi går vidare. När det kommer till träning ska man inte äta innan man tränar, man ska göra sitt bästa, men man ska inte göra sitt bästaaa if ya know what i mean [BLINK]......jag vet inte vad jag menar.
GREJEN ÄR, det finns en rad olika träningssätt (som alla är rätt), men det viktigaste är att du tränar på rätt sätt. Alltså bränner fett istället för kalorier. Du kan inte känna skillnaden på dom om så ditt liv hängde på det, men handboken säger att om du drar ut på helvetet och tränar längre än vad du planerat, bränner du fett. Enkelt!
Träning är jag expert på. Jag har fått hundratals medaljer och nomineringar för mina forskningar inom träning. Och jag ska nu avslöja hemilgheten att förlora vikt. Lyssna noga därför du kommer bara höra detta en gång (såvida du inte läser meningen igen, för i så fall, TVÅ GÅNGER). Här har vi hemligheten vetenskapsmän och -kvinnor dödar ofödda barn för att lägga vantarna på: Rör på dig så gör du det. Jepp... jepp. LYCKA TILL.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

<3 påminde lite om nanna Johanssons inlägg om hur man ska sminka sig och även träna/vara enligt tidningarna. Knepiga värld där journalister får lön trots att deras heeeta gånedivikt-rubriker ger folk ätstörningar. Skål!

2014-01-15 @ 21:17:45
URL: http://cestjenny.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide