Gå ner i vikt à Sissela! | Medan du gör det - Del 2 av 3

Frågorna du måste fråga dig själv är: Hur långt kan du springa? Hur länge står du ut? När bryter du ihop? Vill du gråta som ett liten bebis? Kan du fortsätta lite till då? Träning och fitness handlar i grund och botten om var gränsen ligger och att du hela tiden måste gå över den. (<- Ett riktigt tips. Ja, jag kan vara allvarlig ibland, fuck you.)
 
Jag vet att träning och svett inte är roligt. Det bränner i benen, svett klistrar sig överallt, sand i byxorna, pervon med utåtstående ögon på gymmet. Ni vet, dom vanliga sakerna. Det är inte roligt. Men vägen dit ska inte vara rolig. Du ser inte perfekt ut medan du springer. Du kan inte se "snygg ut" medan du lyfter din egen kroppsvikt. Du är en frustande noshörning med en lunga och en pulsåder sjukdom. Och allvarligt, på gymmet är nog det värsta. Jag riktar mig mot andra människor: om du är en stirrare, snälla sluta. Jag kom inte hit för att titta på människor. Jag kom inte hit för att få ragg. Jag är svettig, illaluktande och har på mig en XXL snobben t-shirt. Jag försöker göra my thing. Så backa. Titta inte på mig som om jag är en köttbit som snart ska läggas på grillen. Och om du rör mig ryker ditt öga. SLUTA tack på förhand.
 
Visst, det är underbart att se hur kilona rasar efter man tränat, men det är inte viktigt! Du ser redan fantastisk ut i mina ögon! Det är hur du ser ut i dina ögon som spelar någon roll. Träningen visar resultat på alla möjliga sätt. Man börjar se en ljusare sida av saker. Man börjar göra andra val som förändrar den vardagsrutin man levt med i evigheter (t ex ta trappa istället för hissen eller äter minimorötter på McDonalds och inte bara för att dom är de sötaste små sakerna du sett i hela ditt jävla liv utan också för att dom är asgoda).
Det blir enklare att göra saker! Ställa sig upp från golvet, gå uppför en trappa, stå på händerna eller gå med bar överkropp på stranden. Ladies, ni vet vad jag snackar om!! Alltså, vi ska gå nakna och skita i allt. Man mår bättre utan kläder. Det är vetenskapligt bevisat. Grejen är att det känns bäst om du själv mår bra medan du är naken.
 
Det är svårt. Det är ett livsprojekt. Men man kan börja med att ställa sig framför spegeln varje dag och säga "Jag är riktigt snygg. Faktiskt, tror jag att jag aldrig varit snyggare. Jag är nog det fucking snyggaste individen jag någonsin skådat i hela mitt jävla liv. Personer som inte ser det är galna och inte värda min tid. Och det är den fullständiga sanningen.". Någon vacker dag kanske man börjar tro på det också, men tills dess... [HIGH FIVEAR MIN SPEGELBILD]
 
Own your body.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide