(not so) äventyr i Malmö

Över helgen släppte jag och Nathalie alla läxor, problem och ansvar. Vi packade två väskor till oss själva + tre andra gigantiska väskor och åkte ner med dom till Evelina i Malmö. Det kändes bra att bra komma iväg för några dagar. Malmö ligger inte överdrivet långt bort från Blekinge, men långt nog för att känna att man kommit iväg.
 
Vädret var skit och det var smärtsamt att ens gå utanför dörren så vi stannade inomhus nästan hela helgen. Vi tittade på filmer, snackade, lagade mat och umgicks med Evelinas otroligt snygga rumskompis. Herremingud han är en ANGEL FROM ABOVE! Inget spektakulöst hände. Vi gick inte ut på puben och hamnade i slagsmål. Vi tatuerade inte varandras namn över våra bröst. Vi åkte inte motorcyklen med ett par dvärgar. Allvarligt talat, det mest spektakulösa som hände var att Angelfromabove gick ut i hallen utan byxor. Fast ja, det kanske var händelse nog...
 
Det kändes i alla fall asbra att komma iväg ett slag. Kunna andas en annan luft (även om luften mestadels var Angelfromaboves ospecifierade röklukter). Jag rekommenderar er att göra detta! Ni behöver inte åka till Thailand eller Paris för att ta en paus. Åk till ett annat län, hälsa på en kompis, drick lite svampkiss som växer i din väns skafferi, sping efter bussar över hela stan, titta på Herkules, skit i ditt vanliga liv för en helg och gör vad du känner för! Coolt? Coolt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide