Siestafestivalen | MUSIK ÄR BÄST LIVE

 
Backstory:
Siestafestivalen är en musikfestival som hållits i Hässleholm sedan 2003. Siesta 2013 ställdes in pga dålig biljettförsäljning och lämnde ca 2400 pers med en oanvändbar festivalbiljett, men turligt nog steg Siesta ner från sin höga häst i år och förminskade festivalen rejält så den kunde hållas i år med. På festivalen pratade vi om varför Siesta 2013 ställdes in och vi kom fram till att de satsade för hårt för snabbt. Redan 2011 började festivalen gå i back. Arrangörerna satsade för stort och deras kaxighet fick ett bakslag. I år drog dom ner på storleken. 33 band spelade, vilket är en STOR skillnad från förrförra året då 75 band stod på spelschemat.
 
Musiken:
Så jag tog NOLL bilder på någon spelning. WHAT? VARFÖR? HUR? VA?
Nej, jag gillar inte att ha uppe mobilen på konserter därför jag är rädd att någon som dansar aggressivt bredvid mig ger mig en smocka därför jag är ouppmärksam. Eller att jag missar största delen av konserten därför jag måste se till att jag inte har på kameran på fel håll och filmar världens längsta reaktionsvideo eller nåt. 
Fast om man fotar och filmar har man minnena och får kanske med ett par underbara ögonblick då t ex HARRY STYLES GER TUMME UPP TILL DIG ELLER RÄCKER UT TUNGAN TILL DIG eller nåt jag vet inte det var ett exempel hej majalotta hej nadine.
 
Men i alla fall så fotade och filmade jag inget så jag ska istället ta Rockfotos foton (av Pau Duell och Evelina Andersson Ericsdotter) och skriva ord över bilden som jag tänkte på under spelningarna. Enjoy!
 
Fett bra.
 
Bäst.
 
Stressigt och inte bra.
 
En hel show.
 
Hennes ord. Syster Sol är för cool.
 
Fint men somnade nästan.
 
Som deras musik.
 
Oslagbara.
 
PS. Vi kom försent till alla spelningarna. Panda Da Panda hann spela 4 låtar innan vi kom dit. Och ändå hamnade vi längst fram på varje konsert. Fråga mig inte hur? Vi lyckades bara hitta öppningar och ha riktig jävla tur. BÄST. DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide