Siestafestivalen | PERSONLIGA UPPLEVELSER ÄR BÄST LIVE

 
Glömde bort att jag skrev detta, men om du vill veta detaljer om mitt liv på Siesta! vsg.
 
Personlig upplevelse - dag 1:
Jag har aldrig varit på Siestafestivalen (eller något annan musikfestival för den delen) så jag var redo för en upplevelse. Och redan på tågstationen började upplevelsen: det gick inga bussar till festivalen. Jag och Ulrika vägrade gå så vi sprang i cirklar och frågade om busshållsplatser i hela Hässleholm. Till slut hittade vi rätt buss och var påväg till rätt ställe. Efter mycket köande i fel köar pga oklara anvisningar hittade vi äntligen till campingen, slog upp tälten, joinade Magdalena och Helena och sprang till Timbuktu.
 
Ulrika, som varit på Siesta tidigare, förklarade för mig hur folktomt det var. Hon sa att tidigare brukade gatorna mellan festivalområdet och campingen vara fyllda med människor och försäljningsstånd. Detta året fanns en Matvagn som sålde munkar och falafels (falaRÄTTs därför de kom från himmelriket, men skulle varit kul med ett större utbud). Campingen var också ovanligt folkglest. Våra närmsta grannar bodde 20 meter bort från vårt tält och det fick jag lära mig var trist.
 
Men jag är inte positiv till att ha personer uppe i mitt ansikte 24/7 så jag var glad över bristen på folk och storleken på festivalen. Det var mysigt när man gjorde det mysigt och det var fest när man ville ha fest. Jag gillade det starkt! Efter sista spelningen cyklade/gick de andra hem till kompisar som bodde i Hässleholm medan jag stannade kvar på campingen och sov i tält. Varför? Därför jag ville sova i tält. Bry dig inte om mina livsbeslut. Jag ville verkligen tälta. Och det var ett jättebra beslut. Det var något fridfullt och lugnande med att ligga ensam i ett tält och lyssna på festande människor och stereos som spelade Far & Son tills solen gick upp + jag sov jättebra den natten.
 
 
Personlig upplevelse - dag 2:
Andra dagen började med jättefint väder och pannkakor. Jag gick in till city och tryckte näsan mot Expressohouses fönster tills de släppte in mig. Sedan mötte jag upp Magdalena, Helena och Simon. Vi åkte till det största Ica Maxi jag sett i mitt liv (det fanns affärer inne i affären!?). Vi tittade på Frozen och åt vårrullar.
 
När vi åkte tillbaka till Siesta började det regna. Och då menar jag inte "oj vi får nog fälla upp paraplyet"-regn. Nej. Det var regn utan dess like. Vattendroppar stor som kattungar trillade ner från skyn och ALLT blev blött. Det regnade så mycket att det kände som om de blöta kläderna skulle vända om och bli torra igen. Vansinne!
Men regnet drog såklart inte ner vårt humör. Jag, Magdalena och Helena dansade omkring i regnet, åt langos och hade jättekul! Efter sista spelningen bestämde jag mig för att jag inte ville frysa ihjäl i ett tält så vi simmade hem till Helena, tog 150 varma duschar och sov i torra underbara sängar. Det var det bästa.
 
 
Personlig upplevelse - dag 3:
Inte mycket. Vi vaknade, åkte tillbaka till området, inspekterade katastrofen, packade ihop våra tält, sa hejdå till Siesta och åkte hem till Blekinge. När jag kom hem till Karlshamn gjorde jag hemgjorda chips i ugn och sov i tusen år.
 
Siestafestivalen var rolig. Jag hade roligt. Andra människor var roliga. Jag ger denna festivalen 10/10 därför jag hade roligt. KUL

Kommentarer
Postat av: Henny andersson

Hej!
Världen är bra liten haha
Satt och googlade på sagor, för vi ska hålla nationella tal om sagor och sägner.. whoho. Går i trean och fjantigare ämne får man ju leta efter ;) Hamnade på din blogg för du hade skrivit "Blodiga ursprungssagor av 10 kända berättelser". Så tänkte jag, måste kika på bloggen, why not liksom, har ju inget bättre för mig.. höhö.

Jag bor i Hässleholm. Siesta. SÅ såg jag Johan på en av dina bilder. Wow, inte för att jag känner Johan, men Hässleholm är typ lika litet som en innergård i lägenheter i Stockholm, såg jag kände till honom.

Vart vill jag komma? Hm, tänkte bara det var en kul slump som var värd att plockas upp ur sanden. Du får ha det så gött Så kanske vi ses på en annan plats, i en annan tid i ett annat liv :)

2015-05-17 @ 01:09:48
URL: http://hennylinneaandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide