Det är krig i Europa.

- Vadå kommer Ryssen eller?
- Exakt. Ryssen kommer.
 
Olika delar av Europa ligger i olika sorters krig just nu, och det blir inte bättre! Nej, det blir värre och värre. Människor dör på gatorna och byggnader bränns ner. Det är kaotiskt! Här är några nyhetsrubriker tagna från DN.se:
Ryssland leder i talande stund en invasion mot Ukraina.
Protest i Venezuela.
Konflikt i Syrien fortsätter.
Migranter stormade den spanska polisen.
Kravaller i Kiev.
Har jag missat något? Ja självklart. DN.se har en konstig layout så jag kan inte hitta fler nyheter. Iluminati.
 
 
Och här sitter vi i Sverige och tror att inte vi har något med dessa sakerna att göra. Jo, det fan har vi! Detta berör oss därför vi är en del av EU och en del av världens freaking befolkning. Vi är inte immuna mot krig bara för att vi är ett demokratiskt land. Och kolla in läget i Sverige. Vi har ett främlingsfientligt parti med i vår riksdag! Tiomiljonerfråga om du kan lista ut vilket... Vi är inte Heliga Maria (om Heliga Maria kunde ta form av ett land), och saker som händer ute i Europa berör oss också. Tror ni att människor gick runt på gatorna år 1937 och sa "Hörde du på radion att andra världskriget ska brytas ut om två år? Jag och min man har börjat bygga på vår bunker där hemma.". De visste inte! Och om det fortsätter i denna takten kommer vi ha ett tredje världskrig här inom ett år...
 
-Vad kan vi göra då? Ta första flyget till Kiev?
 
Jag är ingen politiker eller någon stor ledare av ett land. Jag vet inte hur man hanterar krig. De är komplexa och går tillbaka flera år av rivalitet. Det vi kan göra är att hålla oss uppdaterade. Skicka hjälp till drabbade. En grupp på min skola samlar in kläder till drabbade i Syrien. Asbra idé! Det finns en hemsida som jag gillar där man donerar ris till World Food Programme, lär sig saker och samtidigt har kul. Waaaahhh???? Länk här.
 
Skicka kläder, gå till välgörenheter, krama din vän, baka kakor till jobbet, säg hej till främlingar på gatan, GÖR BRA SAKER OCH VAR EN BRA MÄNNISKA.
 
Btw försöker inte smälta era hjärtan med bilder av barn. Jag älskar bara dessa bilderna av Muhammed Huheisen.
2009 - 2014

Kommentarer
Postat av: Anon

De stora företagarna tjänar storkorvan på krig och propaganda, i den vilsna revolutionen vi lever i just nu kan jag nästan garanterat säga att ett världskrig kommer bryta ut inom en snar framtid. Det gäller att ta vara på morgonkaffet.

Svar: Så sant så sant anon
Lord and Master of the Universe

2014-03-27 @ 00:49:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide