Filmtajm | 13 timmar av Star Wars

I helgen hade jag det första maraton av min favoritfilmserie Star Wars maraton. Under maraton av filmserier brukar jag i slutet bli körd i huvudet eller cravea efter en dusch som aldrig förr eller må så illa att jag tror min mage kommer göra jordbävningar i Ryssland. Hej jag är en mes. Jag behöver se min sol och springa på min äng och lukta på mina blommor en gång varannan timme.
Men det var fantatiskt roligt därför jag kände inget av det ovanstående och Mirre var med mig! Hon hade inte sett Star Wars innan, men hon visste såklart det viktigaste i storyn. Alltså vem som är vems onda pappa och vem som är fake decoy till vems förklädda prinsessa. Vi tog alla madrasser, täcken och kuddar vi kunde hitta i lägenheten och la allt på golvet framför teven och hade ett non stop mysparty for two. Vi gick ner till Coop tre gånger för att köpa mat och vi tog del av vårvädret genom att öppna balkongdörren. Fantastiskt.
 
Det kändes (med brist på bättre ord och fungerande hjärnceller) uppfriskande att kolla på mina favoritfilmer med någon som förstår vissa saker. Till exempel att C-3PO och R2-D2 är involverade i ett romantiskt förhållande. Eller att Luke är myyyyyycket snyggare än Han Solo. Eller att Anakin är en liten barnrumpa som förtjänar en örfil och sedan en kopp varm choklad. Eller att Jedi-ordern borde har gruppterapi en gång i veckan där de kan snacka om sina känslor och få reda på om någon av dom håller på att gå över till den mörka sidan. Därför, killar, det är fan inte så jävla komplicerat.
 
 
Det var bäst att kommentera karaktärernas idiotiska handlingar eller uppenbara utrop. "Hey look! En ewok tar en av våra speeders! Tre av oss följer efter honom! En av oss stannar här! Nothing could go wrong with this plan! I'm just gonna stand here with my back against the forest! Noooothing's gonna happen!" ÄLSK <3
 
Den helgen får 5 av 5 toasters! Bäst! Fantastiskt! Lovely! A+! I'd tap that!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: cissi

Avgudar din blogg???? Så bra??!! I vilken ordning såg ni filmerna? Vilken är rätt ordning enligt dig?

Svar: Tack så mycket! :) Enligt mig, är den rätta ordningen de tre gamla och sedan de tre nya. Om man ser dom i den ordningen missar man inga detaljer och man förstår handlingen mer. De tre gamla är också myyycket bättre än de nya så man får the good stuff först ;)
Lord and Master of the Universe

2014-03-18 @ 18:02:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide