I den jag förklarar hur mycket jag ser fram emot "Förr Eller Senare Exploderar Jag"-filmen

 
Om jag hört talas om TFIOS??? DET ÄR MIN FAVORITBOK AV ALLA UNGDOMSBÖCKER EVER!!! Fattar inte att filmen kommer ut den 6 juni!? Det är verkligen 3 månader kvar. Tre! Månader! KVAR!
 
Jag ser fram emot den lika mycket som en Ecclesiofobi ser fram emot Vatikanstatens fall. Jag önskar att den har premiär idag lika mycket som världen önskar att Hitlers pappa hade haft en kondom på sig. Mitt peppade är lika starkt som Jimmie Åkersson nyfunna rädsla för gräddtårta. Om John Green var en drog skulle jag skjuta upp honom i mitt blodomlopp snabbare än ni skulle säga "Quidditch".
 
Om du inte vet vem John Green eller vad The Fault In Out Stars (Förr Eller Senare Exploderar Jag) är tycker jag att du borde check yourself before you wreck yourself. Läs boken! Du kommer inte ångra dig!
 
John Green har också skrivit Var är Alaska?, Papperstäder och Den Andre Will Grayson. Älskar alla. Läs dom alla. Nu. Snälla.
 
mvh desperat
 
 
HAR NI HÖRT NYHETEN OM ATT PAPPERSTÄDER SKA KOMMA UT SOM FILM OCH DEN FANTASTISKA NAT WOLFF SKA SPELA QUENTIN???? EH AH DET KOMMER BLI FANTASTISKT
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Utan att veta vad TFIOS är förkortning för så antar jag att du är minst sagt pålåst på vad jag skrev om då, hä-hä. Vilken tur för fybubblanjäklariminböj vad jag längtar till 6 juni! Hur många gånger kan man se en filmtrailer utan att det blir konstigt?
När jag var tonåring var det bästa jag visste att läsa tonårsböcker. Det här är den bästa bok jag läst. Ever. Läste andra halvan på en dag och badade i näsdukar, så sorgligt det kan bli.. och förbannat vackert, right?

Svar: Hahahah samma här med badandet i näsdukar! Jag har gjort de sista sidorna skrynkliga eftersom jag grät så mycket över dem. John Green är bäst.
Lord and Master of the Universe

2014-03-25 @ 22:07:31
URL: http://johannasvarld.blogg.se/
Postat av: Johanna Skutin

Insåg nu att TFIOS står för The fault in our stars, duuh.. känner mig smart.

2014-03-25 @ 22:17:39
URL: http://johannasvarld.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nu tycker jag du är lite vrång.

Svar: Tack för att du utvecklar dina tankar och delar med dig av dina åsikter Anon. Du skulle dock kunna hjälpa mig fantastiskt mycket om du ville förklara varför jag är lite vrång?
Lord and Master of the Universe

2014-03-27 @ 00:45:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide