Öppet brev till snubbar på gymmet

Disclaimer: Det spelar ingen roll hur du är som person när du inte är på gymmet. Om du hamnar i en grupp med två eller fler snubbar, är det väldigt vanligt att du muteras till en snubbe själv, oavsett kön. Ha detta i åtanke.
 
Hej slumpvis snubbe på gymmet!
 
Trevligt att du är här! Allvar, det är awesome att du vill komma i form och ändra din hälsotillvaro. Att vilja förbättra sin kropp är ett stort steg att ta och det krävs engagemang och fokus att ta an en sån uppgift. Bra för dig!
 
Nu har vi kommit förbi det. Jag är glad att du är här, men jag har vissa problem hur du är här. Gymmet är ett jättebra ställe att träffa kompisar och umgås. Man kan heja på och hjälpa varandra. Man kommer närmare som vänner och det uppmuntras starkt. Dock får ni tänka på vad ni säger. Ni är inte ensamma i rummet (även om ni beter er så) och ibland kan ni säga saker som andra inte uppskattar. Ett exempel är när du snackar om den där heta bruden/hunken du träffade den gång och nu är hen en bitch därför hen inte smsar tillbaka. Mitt tips är att du slutar snacka skit om hen. Du skadar bara dig själv om du fortsätter älta det och är en mes om det.
 
En annan grej som är ditt sätt att prata. Du kan snacka om dina energidrycker, hockeyspelande och bärsdrickande. Alla har sina egna intressen och jag kunde inte give a shit vad du snackar om, men på sättet du snackar på är störande. Vi alla får energi av att vara på gymmet. Pulsen höjs och hormoner skjuter till skyskrapehöjder. Det är vetenskapligt bevisat att vi blir självsäkra av att idrotta. Problemet är att du kan vara för entusiastisk ibland. När du skriker, skrattar, springer runt och bara stör är du en douchebag. Respektera andra.
 
Som sagt blir vi självsäkra av att röra på oss. Vi vill ta plats och ibland bryr vi oss inte om att andra medan vi tränar. Så ta din plats, men snälla håll dig borta från min plats. När du sträcker dig över mig, står i vägen för spegeln, avsiktligt sätter din stol en halvmeter från där jag försöker göra mina lyftövningar så jag måste flytta på mig för att förhindra att du ska få hjärnskakning. Kan du fan ta och backa? Kan du snälla söta rara lilla uppmärksamhetsdeperata snubbe vara medveten om din omgivning? Du är inte ensam. Titta bakom dig innan du ställer dig framför spegeln. Håll ditt avstånd om du ser att jag jonglerar med vikter. Och för allt i världen gör inte så att jag måste stanna mitt i ett set för att du ville ha den där hanteln. Vila och vänta tills jag är färdig. Jag lovar det tar bara en minut. Tack på förhand och fuck you.
 
Jag hoppas att du läser dessa punkter och tar hänsyn till dem. Tillsammans kan vi göra gymmet till en plats där alla kan komma därför de vill och känna sig trygga.
 
Med vänliga hälsningar,
Sissela Sjöberg, en annan person på gymmet
 
 

Kommentarer
Postat av: Anon

Om jag ställer mig i hörnet då?

2014-03-27 @ 00:41:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide