Speltajm | Harry Potter och de Vises Sten

 
Detta är det fulaste, jobbigaste, vulgäraste spelet jag spelat! Vilket spel hatade folk blint innan Flappy Bird? DETTA. Vad gör feminister i pauserna då de inte krossar patriarkatet? FÖRSÖKER KROSSA DETTA. Vad sysselsätter sig Satan med på helgerna? DESIGNAR DETTA.
 
Om jag tycker att Fången från Azkaban hade otajmade repliker, sopiga animationer och felaktiga miljöer, har jag slagit i huvudet HÅRT och glömt bort hur jäkla dåligt Harry Potter och de Vises Sten är. Scenbyterna tar upp till 2 minuter att laddas, alltså 2 EVIGHETER. Jag hinner inse meningen med livet, gifta mig, skaffa barn, gå in i väggen pga stress, tro att Hogwarts finns på riktigt, bli satt på mentalsjukhus, tillfriskna efter 2 år, komma ut i verkligheten för en gång skull bara för att få reda på att min familj dött i en bilolycka, glida in i en 5års lång djup depression och sedan leva ensam i en stuga ute i skogen, avskuren från all mänsklig kontakt med endast sällskap av mina egna fantasier. Ooooooooooooch efter det gå vidare till nästan nivå på detta spelet.
 
Harry kan inte sikta sina trollformer ens om han får en miljon galleoner för det. För att klättra uppför ett halvdecimeter högt trappsteg måste man använda både armar och knän. Och det hackar så mycket att jag tror man har satt Michael J Fox på repeat. Förlåt, jag gick för långt där. Men jag är riktigt upprörd! Detta är inget bra spel! Och jag klarar verkligen inte att slå Voldemort! Vadå? Vill spelskaparna att världen ska ligga under Voldemorts styre? Vår tids mest fruktade trollkarl??? På allvar?!
 
 
DETTA SUGER ALLT SUGER I'M OUT
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide