"Welcome to Night Vale" av Joseph Fink & Jeffrey Cranor

 
Welcome to Night Vale är den bästa podcast jag hört i mitt liv. Under de senaste dagarna har jag ätit, sovit och andats Night Vale. Jag lyssnar på Night Vale när jag åker till skolan, hemma i sängen och när jag tränar. Night Vale är mitt förlutna, min nutid och min framtid. 
 
Så detta är en podcast uppläst som ett nyhetsinslag av en reporter. Reportern rapporterar (lol duh) nyheter, meddelanden och reklam från den lilla staden Night Vale, som ligger i öknen någonstans i sydvästra Amerika. Men grejen är att Night Vale är en av de skummaste ställen...någonsin. Där är alla konspirationsteorier sanna, magi är riktig och bisarra happenstans inträffar hela tiden. Podcasten är som Stephen King möter HP Lovecraft, går på tebjudning med Oscar Welles, äter kakor bakade med absurda ingredienser och mycket inåtvänd humor. Allt är fucked up och om detta inte fuckar upp dig, VEM ÄR DU?
 
Jag rekommenderar starkt att du lyssnar på i alla fall de 5 första minuterna av första avsnittet. De minuterna är guld värda. Du inser ganska snabbt om Night Vale är något för dig eller inte.
 
(här kan du lyssna på alla avsnitt via Soundcloud)
 
 
Deras tweets är också helt fantastiska.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide