Jag består av 90% sarkasm och 10% vatten.

 
En rolig grej är att jag har blivit helt och hållet ointresserad av denna blogg vilket inte alls är en rolig grej men jag försöker hitta tillbaka till mitt vanliga sarkistiska självhatande persona jag brukar ha medan jag skriver.
 
Hur längesen var det jag skrev? Enligt min blogg (oklar källa) skrev jag sist för en månad sen, då jag klagade på Lund. Har några känslor förändrats sen dess? Nej. Vägarna är omöjliga och att träffa nya människor tar emot.
Men mycket har förändrats och det har blivit enklare. Så egentligen har känslorna förändrats...? FFS SISSELA
 
Jag skulle kunna skriva om mina galna utekvällar på Lunds gator, men som min vän ovan sa så kan det blir awkward om nån i klassen läser det...därför jag kan inte göra annat än att snacka skit om mina klasskompisar.
Jag skulle också kunna visa lite bilder på min nya ungkarlslya. Göra en tour. Skapa en walkthrough. Vad sägs som nej.
Jag skulle också kunna dra på mig lite vardagskläder och förlöjliga mig själv framför spegeln så mycket att jag tillslut måste sätta på Adele på spotify, sänka en halv flaska vin och fulgråta under högar av kläder.
 
Okej, nu drar vi på seriös-masken. Sänker rösten tre oktaver. Rynkar ihop pannan lite. Knyter händerna och lägger upp dom på skrivbordet. Drar fram betygskriterierna jag inte nått upp till än.
Jag har tappat intresset för att skriva såhär. Alltså överdrivet, skämtsamt och oförståeligt. För vem skriver jag för? Mig själv. Vem skrattar åt mina skämt? Mig själv (om några av mina vänner som tycker synd om mig). Vem tänker jag på när jag skriver? Andra personer.
Där har vi felet. När jag skriver brukar det alltid handla om andra. Fuck that shit. Jag borde skriva för mig själv. Tycker jag att jag är rolig, ja? Jo, men då borde jag skit i vilka som läser det jag skriver? Jag bryr mig inte om du har läst hela denna texten (men om du har gjort det HERREJÄVLAR OKEJ TACK DU ÄR BÄST TACK WOW).
 
Okej, om du nu läst såhär långt kan vi göra en roligt sak för att förvirra framtida Sissela. Nästa gång du ser mig kan du väl krama mig och berätta vilken film som är din favoritfilm. Det kommer bli jättekul därför jag känner mig själv (what omg no way) och jag kommer inte komma ihåg att jag skrivit detta. Ja, jag blir verkligen den dummaste personen i världen när jag blir överrumplad av random fakta som jag inte kunde bry mig mindre om.
 
Haha fuck you
 
cue bildmontage av mitt instagramkonto
 
 
 
 
...Och i andra nyheter har jag döpt om min blogg till "Fjant.". Youre welcome.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide