If all else fail, ALTRUISM.

"Altruism, medmänsklighet, oegennytta, generositet, självuppoffringar, att hjälpa människor med behov, och att frivilligt ge vika för någon annans vilja i strid mot ens egen." - Wikipedia
 
Jag vill egentligen inte skriva just nu därför jag har ingenting att skriva om, men jag måste därför jag har fått skäll för att jag inte skriver. Så detta inlägg är inte till mig själv, men det är inte till er heller därför jag har absolut INGENTING intressant att skriva om.
 
Jag vet inte. Allt känns fel.
 
Jag vill inte göra en djupgående analys av en film eller en bok därför det är lika med skolarbete för mig nu för tiden. I do that shit daily. Lita på mig, om du älskar en viss sak så mycket att du vill forska om det, för all del! Men räkna med att du inom några månader kommer ha omvandlat denna hobbyn (alltså den enda saken du är riktigt bra på!) till ett stressmoment från dina värsta mardrömmar.
 
Jag vill inte heller skriva något Knas Inlägg om mitt liv som består av 60% skämt, 25% implikationer till självhat, 15% briljerande matematikkunskaper och 5% lögn. Samt lite överdrivet stoff och en bild av en hund, redigerad i Paint, som tillbehör.
 
Jag vill inte heller göra en hederlig gammal uppdatering på mitt liv. Typ skriva vad jag gjort i veckan, en lista av mina inköp (tre citroner, en påse potatis och en toaborste) och så ska jag lägga upp en förskönad bild av min tillvaro. T.ex en preworkout bild av mina springskor när sanningen är närmare jag utan byxor i min säng med ett paket havre fras i knät.
 
Jag säger inte att dessa sortens bloggar är fel på något sätt! Det är bara inte mitt sätt att blogga. Jag rabblar. Jag har ingen slutsats. Jag lägger in bilder vid fel
 
 
tillfälle. Det är så jag bloggar. Och därför jag kan inte skriva just nu. Jag kan falla offer för altruism och vilja behaga alla som läser denna skiten, men det är en väldigt liten chans att jag kan leverera och tillfredsställa och det är jag okej med.
 
Jag vill verkligen inte stå som catering för andra personers underhållning, men trots det verkar det som om jag motvilligt är på väg in i den branschen. Ah, livets ironi!
 
Men för att vi inte ska gå härifrån tomhänta kan du läsa denna text om prokrastinering jag stötte på. Intressant, lärorikt, wow kunskap. Läs hela artikeln här.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide